Spongebob Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna (upraveno) před 8 minutami, Michallcz napsal: TW2W10300 Za ten peníz jsou to moc hezké hodinky. Do konce života mi pravděpodobně nevydrží, ale jako bezúdržbovky jsou fajn. Jo už jsem si je našel dík. Bral bych ale variantu s tím ala jubilee tahem edit: ty bláho teď koukám ony mají hesalit?? Tj hustý a 20mm stěžejky taky fajn na Nato strapy třeba.. Upraveno 25. ledna uživatelem Spongebob
ivan_989 Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna Moje prvé lepšie hodinky , nevidieť že majú 12 rokov ... 1
lupo Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března uz som skoro zabudol ze ich mam.. uz tyzden mi to neslo z ruky. 1
Dushakx Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března V 22. 1. 2025 v 7:05, Michallcz napsal: Tohle byl nejlepsi kup lonskyho roku cca za 3k pecka. Navic jsou fakt krasny. Zadne zbytecne texty, idealni velikost, bezudrzbovy quartz :)) 3 1 2
Spongebob Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Moc mě s něma neštvěte! dubnový narozky to asi jistí 2
Spongebob Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Jen ta cena trošku poskočila koukám...ale pořád se to dá. Asi by šly na tropic strap kůži já nesnáším.
ATOM Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Jednoduche, presne,lehke, pohodlne, odolne a to i v zime (lithiova baterka snese -30 +60) a vydrz az 10 let. A jsou vesele, rad na ne cumim 2 3
Salamaster Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Mám tu barvu prostě rád, zvláště sunburst efekt 1 1
lindys Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Na procházce po vsi. Rozjímám u toho, jestli bych si neměl pořídit nějaký pěkný sportovně elegantní quartzky na střídačku, nějak mě to poslední dobou bere víc, než mechanika. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se