Spongebob Odesláno 25. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2025 (upraveno) před 8 minutami, Michallcz napsal: TW2W10300 Za ten peníz jsou to moc hezké hodinky. Do konce života mi pravděpodobně nevydrží, ale jako bezúdržbovky jsou fajn. Jo už jsem si je našel dík. Bral bych ale variantu s tím ala jubilee tahem edit: ty bláho teď koukám ony mají hesalit?? Tj hustý a 20mm stěžejky taky fajn na Nato strapy třeba.. Upraveno 25. ledna 2025 uživatelem Spongebob
ivan_989 Odesláno 25. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2025 Moje prvé lepšie hodinky , nevidieť že majú 12 rokov ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
brba Odesláno 3. února 2025 Nahlásit Odesláno 3. února 2025 Včera skompletované , dnes na ruke ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
edas Odesláno 8. února 2025 Nahlásit Odesláno 8. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mamenec Odesláno 20. února 2025 Nahlásit Odesláno 20. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
peter tham Odesláno 26. února 2025 Nahlásit Odesláno 26. února 2025 Citizen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
VlastaMikel Odesláno 28. února 2025 Nahlásit Odesláno 28. února 2025 U-boat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
BudhaBudhovic Odesláno 28. února 2025 Nahlásit Odesláno 28. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Michal_H Odesláno 1. března 2025 Nahlásit Odesláno 1. března 2025 Tissot T870/970 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lupo Odesláno 3. března 2025 Nahlásit Odesláno 3. března 2025 uz som skoro zabudol ze ich mam.. uz tyzden mi to neslo z ruky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
milomac Odesláno 8. března 2025 Nahlásit Odesláno 8. března 2025 Dneska jsem vzal na cestu tyhle quartzky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Dushakx Odesláno 10. března 2025 Nahlásit Odesláno 10. března 2025 V 22. 1. 2025 v 7:05, Michallcz napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tohle byl nejlepsi kup lonskyho roku cca za 3k pecka. Navic jsou fakt krasny. Zadne zbytecne texty, idealni velikost, bezudrzbovy quartz :)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1 2
Spongebob Odesláno 12. března 2025 Nahlásit Odesláno 12. března 2025 Moc mě s něma neštvěte! dubnový narozky to asi jistí 2
Spongebob Odesláno 12. března 2025 Nahlásit Odesláno 12. března 2025 Jen ta cena trošku poskočila koukám...ale pořád se to dá. Asi by šly na tropic strap kůži já nesnáším.
ATOM Odesláno 12. března 2025 Nahlásit Odesláno 12. března 2025 Jednoduche, presne,lehke, pohodlne, odolne a to i v zime (lithiova baterka snese -30 +60) a vydrz az 10 let. A jsou vesele, rad na ne cumim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
cortes1990 Odesláno 17. března 2025 Nahlásit Odesláno 17. března 2025 Štramácke digošky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Salamaster Odesláno 18. března 2025 Nahlásit Odesláno 18. března 2025 Mám tu barvu prostě rád, zvláště sunburst efekt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Tomak Odesláno 20. března 2025 Nahlásit Odesláno 20. března 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
ATOM Odesláno 20. března 2025 Nahlásit Odesláno 20. března 2025 furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
lindys Odesláno 21. března 2025 Nahlásit Odesláno 21. března 2025 Na procházce po vsi. Rozjímám u toho, jestli bych si neměl pořídit nějaký pěkný sportovně elegantní quartzky na střídačku, nějak mě to poslední dobou bere víc, než mechanika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se