Přejít na obsah

Longines hodinky vhodné pro obě pohlaví

Doporučené příspěvky

Ahoj, co si myslíte, které Longines hodinky by byly vhodné pro muže i ženu/dívku?

Proč se ptám? Narodila se nám dcera a k této příležitosti bych si chtěl pořídit nové hodinky, které jí jednou předám.

Takže abych je zatím mohl nosit já a potom ona. Tím pádem menší rozměr, ale já mám malé zápěstí, takže to pro mě není omezení. Řekl bych do 37mm, ale ne Spirity, ty už mám ve 40mm.

Chtěl bych zůstat u Longines.

Děkuji za případné nápady a komentáře.

Prostě co by se např.líbilo vám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja se omlouvam predem, jen toto tema uz se zde dost resilo a je opravdu naivni predstava kupovat hodinky pri narozeni ditete s tim, ze ji je jednou predam. Nebude je nosit, nebude nosit hodinky obecne, nebudou se libit, bude chtit baterkáče, applevoče, supersoláry, na kazdy den jiny modni kousek..........je asi milion duvodu, proc neplanovat nakup hodinek s tim, ze je budu nosit a pak je jako svatost predam sve dceri a ona bude nadsena, ze ji davam svoje vobouchany hodinky. Ale jinak narozeni dcery je super duvod ke koupi hodinek obecne, vim o cem mluvim, taky mam dceru a jeji narozeni slavim nakupem hodinek nekolikrat do roka 🙂 

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Já teda obě dcery oslavil nákupem hodinek manželce. Oboje maj v papírech stejný datum nákupu jako datum narození, takže i když je ani jedna nakonec nebude nosit, tak si aspoň můžou dát tu plastovou kartičku do peněženky, až budou starý a nebudou si pamatovat, kdy maj narozeniny. :D

Odkaz ke komentáři

No tak jestli te nezajima nazor na ten napad, tak se proste podivej na Longinesy 35 -37mm, a kup jaky se ti libej, nebo na co se teda ptas?

Zde vyfiltrovano.

https://www.chrono24.com/search/index.htm?caseDiameter=35&caseDiameter=36&caseDiameter=37&currencyId=USD&dosearch=true&manufacturerIds=149&maxAgeInDays=0&pageSize=60&redirectToSearchIndex=true&resultview=block&sortorder=1&usedOrNew=new

Odkaz ke komentáři

Zajímají mě nápady jiných uživatelů, co by např volili oni.

Jako napsal Ersagon nebo Ondra.

Napr “Já bych si dokázal představit….”

”Já a moje žena máme stejne … a jsme spokojeni.”

Je mi jasné, že nakonec se budu muset rozhodnout já, zajímají mě podněty od jiných lidi.

Děkuji

Odkaz ke komentáři

• JindraS uzavřený a odemknutý toto téma

Narodila sa nam pred par mesiacmi dcera a ako hodinkovy maniak som hned zene predal napad ze chcem jej kupit hodinky ktore potom dcere daruje ked bude starsia. Zatial som ju najviac nakupil na tieto - https://www.omegawatches.com/en-us/watch-omega-seamaster-aqua-terra-150m-master-co-axial-chronometer-38-5-mm-23120392155004 

Ale na tie este musim nasetrit 😁

Odkaz ke komentáři

Já řeším podobný nápad:

Dvě dcery, 5 a 10let.....a rád bych koupil dvoje stejné "kvalitní" hodinky, strčil je do šuplíku a v 18ti bych jim je dal(spolu s ostatníma věcma ze "šuplíku")......ani ne jako investici (na investiční hodinky jednoduše nemám), ale člověk nikdy neví a kdybych se toho nedožil, tak ať mají památku....

Líbí se mi Longines a věřím, že minimálně neztratí hodnotu, ale i ty nejsou levné......nenapadá vás nějaká jiná alternativa??

A možná je to celé blbej nápad, ale zdá se mi, že strčit do šuplíku 10tis.kč je k ničemu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...