Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

SARB047, SARB048, SARB049

Průměr 42mm, kalibr 6R15, 20 ATM, curved hardlex crystal

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Zdroj:http://www.network54.com/Forum/78440/thread/1231868793/Five+New+6r15+powered+Trek+Monsters+coming+out+in+March...

Odesláno
SARB047, SARB048, SARB049

Průměr 42mm, kalibr 6R15, 20 ATM, curved hardlex crystal

Zdroj:http://www.network54.com/Forum/78440/thread/1231868793/Five+New+6r15+powered+Trek+Monsters+coming+out+in+March...

vzdyt je to prevlecenej Orient ;) to Seiko si tam dopsal ty, ne? :) tohle ti uz nikdo neodpare :D

Návštěvník Kamil
Odesláno
vzdyt je to prevlecenej Orient ;) to Seiko si tam dopsal ty, ne? :) tohle ti uz nikdo neodpare :D

On to z jiného vlákna někdo vymazal!!!

Korupce kvete i na Chronomagu! Kterého moderátora jsi uplatil? :gun_bandana:

Odesláno
On to z jiného vlákna někdo vymazal!!!

Korupce kvete i na Chronomagu! Kterého moderátora jsi uplatil? :gun_bandana:

neprozradím..safi být lehce out of order z práce, takže dělá blbosti...

Odesláno (upraveno)

PhoeniX ma pravdu. Vzdyt to jsou prevleceny Monstery s 6R15 :thumbsup_anim:

Tolik lidi tu po tomhle volalo...

Konecne pochopili ze jsou potapeci kteri dobre vi jak dlouho jsou pod vodou (nez jim dojde dech) ale maji problem s orientaci stejne jako ja.

edit: Ty PVD vypadaji moooc gut!

Upraveno uživatelem cody
Odesláno (upraveno)
Vzdyt to jsou prevleceny Monstery s 6R15!

Tolik lidi to po tomhle volalo...

Jojo, jsou to monstra... i tah je stejny....jak jsou ty monstra vsestranny...snad nejni ani mozny sakrble :thumbsup_anim:

Jsem zvedavej, kdy z nich spachaj oblekovky... ;)

Upraveno uživatelem Gorg
Odesláno
Jojo, jsou to monstra... i tah je stejny....jak jsou ty monstra vsestranny...snad nejni ani mozny sakrble :thumbsup_anim:

Mně to k tomu pouzdru prostě nepasuje, mám k němu zažitou tu korunku, číselník, ručky i lunetu. Nebo se mi jen zdá, že to k sobě nepasuje?

Odesláno (upraveno)

Je fakt, ze korunka vypada jako pujcena ze Samuraju:-(

Me osobne na Monstrech moc nevonela hodinova rafika, takhle je to sakra lepsi. Obe rafiky.

S tou lunetu jsem si delal prcu, na divery urcite patri luneta s minutama.

Upraveno uživatelem cody
Návštěvník Snow
Odesláno

K designu se moc často nevyjadřuji, protože mu nerozumím, ale tyhle hodinky se mi vůbec nelíbí, obzvlášť otřesné je "zlato" :eek: :yucky: :yucky: .

To - "safi, řidič autobusu se Seiky byl moc dobrý :D , nu što i mistr tesař se někdy utne, ale tohle bylo faux pas jako noha :lol2: :lol2: .

Odesláno

Dobrá skládačka, ale Seiko má snad na víc :thumbsdown_anim:

Odesláno

Nepohorsoval bych se...proste facelift....co je na nem spatneho...?

Fotky nic moc, v realu budou hezci...hodinky si urcite sve kupce najdou...

...je to facelift od diveru k outdoor hodinkam...proto IMHO ta luneta...

podle me spatne nejsou...

Odesláno
Nepohorsoval bych se...proste facelift....co je na nem spatneho...?

Fotky nic moc, v realu budou hezci...hodinky si urcite sve kupce najdou...

...je to facelift od diveru k outdoor hodinkam...proto IMHO ta luneta...

podle me spatne nejsou...

Špatné nebudou určitě - po kvalitativní stránce. ALE... Pravděpodobně chtěli vytvořit úplně nové hodinky, jenže to se dá taky jiným způsobem, než překopat legendu do patvaru. Pokud šiji kabáty a chci šít lyžařské bundy, nepoužiji pro GORE-TEX střihy kabátů k obleku. Po tomto příkladu musí být všem jasné. :thumbsup_anim: Čili, jestliže chci vyrábět outdoor hodinky, musím začít od základu.

Odesláno
Špatné nebudou určitě - po kvalitativní stránce. ALE... Pravděpodobně chtěli vytvořit úplně nové hodinky, jenže to se dá taky jiným způsobem, než překopat legendu do patvaru. Pokud šiji kabáty a chci šít lyžařské bundy, nepoužiji pro GORE-TEX střihy kabátů k obleku. Po tomto příkladu musí být všem jasné. :thumbsup_anim: Čili, jestliže chci vyrábět outdoor hodinky, musím začít od základu.

Neviděl bych v tom takový problém. jak Archimede, tak i Stowa používají jeden tvar pouzdra (s rozdílnou povrchovou úpravou) pro více rozdílných modelu.

Stowa: Airman a Marine Auromatic

Archimede: Pilot, Vintage, Arcadia (alespoň mi to podle obrázků a rozměrů hodinek přijde)

Osobně považuji řadu Monster, Samurai za hodinky se hodně dobrým designem a kvalitou pouzdra, ručiček i ciferníků. Jejich slabinou je ale strojek 7XX. Takže současnou snahu Seika tyto modely pozdvednout výše hodnotím pozitivně. S růstem ceny (2-3x) už tak spokojen nejsem.

Design se mi líbí, jakákoliv luneta je stejně parádička, která se málokdy využije :thumbsup_anim:

Odesláno
Neviděl bych v tom takový problém. jak Archimede, tak i Stowa používají jeden tvar pouzdra (s rozdílnou povrchovou úpravou) pro více rozdílných modelu.

Stowa: Airman a Marine Auromatic

Archimede: Pilot, Vintage, Arcadia (alespoň mi to podle obrázků a rozměrů hodinek přijde)

Osobně považuji řadu Monster, Samurai za hodinky se hodně dobrým designem a kvalitou pouzdra, ručiček i ciferníků. Jejich slabinou je ale strojek 7XX. Takže současnou snahu Seika tyto modely pozdvednout výše hodnotím pozitivně. S růstem ceny (2-3x) už tak spokojen nejsem.

Design se mi líbí, jakákoliv luneta je stejně parádička, která se málokdy využije :thumbsup_anim:

Třeba já s lunetou točím několikrát denně, vetšinou bezdůvodně. Jemné vibrace přenášené do prstů a libozvučný cvrček mě uklidňují. :) Největší úskalí vidím v tom, že právě Monster je klasika - a to nikdo nepopře, ať se mu hodinky líbí nebo ne. Hodinky jsou zažité jako MONSTER, myšleno jako věc, která je daná.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...