mt01 Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Z. napsal: Bez komentáře... na ty prostřední (IWC) čekám už 10 týdnů
B.F.G. Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 mt01 napsal: na ty prostřední (IWC) čekám už 10 týdnů A proč, v Brně je mají skladem.
chose Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 mt01 napsal: na ty prostřední (IWC) čekám už 10 týdnů Nechci tě děsit (nebo jo ?), ale jestli na nich bylo fakt napsáno IWC, mohly skončit v lisu, a právem.
sibirnaya Odesláno 28. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 chose napsal: Nechci tě děsit (nebo jo ?), ale jestli na nich bylo fakt napsáno IWC, mohly skončit v lisu, a právem. mt01 myslel zrejme, ze na prave IWC ceka uz deset tydnu..
chose Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2009 sibirnaya napsal: mt01 myslel zrejme, ze na prave IWC ceka uz deset tydnu.. V tom případě se hluboce omlouvám. A děkuji za umravnění.
mt01 Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 chose napsal: V tom případě se hluboce omlouvám. A děkuji za umravnění. jj, na pravé IWC , nějak se to táhne, ještě je nemám. To je prvně co mě carollinum zklamalo, snad se dočkám
cody Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Zapomel jsem na to jak na smrt... Chtel jsem pochvalit tyhle Gandalfovo hodinky. Kdyz jsem je mel v ruce a studoval lupou kalibr i pouzdro, musel jsem (vzhledem k cene) smeknout klobouk. Opravdu fajn hodinky ktere bych si treba do prace klidne vzal.
skalis Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 Tak kluci cinsky uz nevedi, co by vymysleli. Tohle je muj kandidat na nejosklivejsi hodinky... KLIK
gandalf Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2009 Tak jsem je poctivě nosil po celou dobu a usadily se na +10 vteřinách za 24 hodin.
Baker Odesláno 13. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2009 Jsou pracoviti, kluci cinsky ... Marina Militare uz evidentne neleti
spiderer Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 Baker napsal: Jsou pracoviti, kluci cinsky ... Marina Militare uz evidentne neleti Myslis ze ta rezerva funguje? Ta rucicka je mimo stupnici
Baker Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2009 spiderer napsal: Myslis ze ta rezerva funguje? Ta rucicka je mimo stupnici Jsou asi pretazeny
cody Odesláno 22. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2009 spiderer napsal: Myslis ze ta rezerva funguje? Ta rucicka je mimo stupnici Z toho bych zavery nedelal. Muzou bejt uplne vybity. Pokud by byli pretazeny, jak pise Baker, to by bylo horsi. Co mi to jen pripominaji...
Juraj11 Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Chci si jedny takový kupovat-PARNIS Marina automatic-cena do 1000Kč-je to za ty peníze dobrá koupě?Nosím automaty od Orientu a jsem snimi nadmíru spokojený ,ale tyhle se mi líbí designově.
CzechJoker Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Juraj11 napsal: Chci si jedny takový kupovat-PARNIS Marina automatic-cena do 1000Kč-je to za ty peníze dobrá koupě?Nosím automaty od Orientu a jsem snimi nadmíru spokojený ,ale tyhle se mi líbí designově. Originál má dvojitý ciferník, v horní vrstvě jsou prořezaná čísla a dolní je luminiscenční. Tohle je namalované na plech. Mrkni se tady do inzerce po Marina Militare. Jinak je to samozřejmě fake Panerai. Tyhle napodobeniny tady nejsou tolerovaný, jedině když je koupíš od Timefactors.
Juraj11 Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Děkuji za upozornění,jsem laik-do inzerce jsem se díval a bohužel vše je prodané.já jako nováček nemohu dávat inzeráty,ale kdyby měl někdo nějaké na prodej tak kolem 3 tisíc tak bych měl zájem
Onisan Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Sáhodlouhá debata o fejcích ve spojení s tímto designem už proběhla mnohokrát...Fejk to není, hrdě se to hlásí ke svému jménu PARNIS... tak jaký pak fake
Juraj11 Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Tak jsem se na ně vykašlal a rozhodl se pro "fake" Marina Militare jen je nemůžu sehnat a nemůžu dat ani inzerát na koupi -takže pokud někdo o něčem ví tak ať dá prosím vědět-chtěl bych nějaké takové jak jsou na fotu.Díky
cody Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Jestli ti muzu poradit, vyprdni se na ochranu korunky. Nejde o podobnost s Panerai, jde o to, ze jsem mel dvoje a u obou mi provedeni ochrany zkazilo dojem z jinak povedenych (za tu cenu) hodinek. Az ztratis sroubek (nekomu se to tu uz stalo) das mi za pravdu. Osahej si tu ochranu korunky u nejakeho clena na srazu a kup si radeji s normalni korunkou. A nebudes mit "smisenej pocit". Nepovazuju je za fake, ale ta ochrana je jako pest na oko.
Baker Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Odesláno 9. května 2009 Byl jsem požádán jedním zdejším členem, zda bych nepomohl s nákupem hodinek Parnis na eBay. Tak jsme vybrali a koupili. S jeho svolením, jsem měl doma hodinky tři dny, abych je trochu otestoval. Když dorazily a ja jsem je vybalil z bublinek, byl jsem překvapen kvalitou zpracování. Tyto řádky nemají ostatní nabádat ke koupi, spíše jen chci ukázat, čeho je dnes Číňan schopen a hlavně být obezřetný při nákupu hodinek na internetu, když dokáží toto s nápisem Parnis, děsím se kvality zpracování u fejků. Design Zde nechť si udělá názor každý sám, je zcela jasné, kde bral Číňan inspiraci. Prosím bez flame. Pouzdro a řemen Hodinky dorazily s černým řemenem se vzorem aligátora nižší kvalitativní úrovně. Zato pouzdro mi přišlo velmi slušně zpracované. Skládá se ze tří dílů - leštěná luneta, kartáčované tělo a leštěné dýnko s průhledem na strojek. Sklíčko prodejce deklaruje jako minerální, je vypouklé a buď je tak tenké nebo tak kvalitní, že na ciferník je dobře vidět ze všech úhlů bez zkreslení. Ciferník a ručky Ciferník v bílé barvě se dvěma subciferníky byl naprosto bez prachu. Modřené ručky i modřené nalepené indexy rovněž bez škrábanečků, zbytků lepidla. Potisk všemi nápisy (chronometer ) taky dokonalý. Opravdu co se zpracování týče, nebylo co vytknout. Strojek A tady se dostávám k tomu, co mě vlastně vedlo tyto řádky napsat. Hodinky mají dva vertikálně umístěné subciferníky. Horní zobrazuje rezervu nátahu, spodní je pak mimostředná vteřinovka. Velkým překvapením byla rezerva nátahu. Ciferník zobrazuje rezervu pouze 40 hodin, ale při plném natažení (gril) hodinky šlapaly 48,5 hodiny. Sledoval jsem vždy po deseti hodinách kam se ručka posune a kupodivu, ukazovala naprosto přesně. Za tři dny hodinky udělaly cca +20 vteřin. Použitý strojek je Sea-Gull ST25, jen nevím který přesně. Natahují se pouze v jednom směru (stejně jako 7750). Strojek je možné ručně dotáhnout, ukazatel rezervy se plynule posunuje. Hodinky mají hacking ! Pár obrázků
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.