Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

No, co na to rict. Z dobreho pristupu je treba se vzdy poucit. Heled das mi tu propisku opozdene k jezisku?

Stromek mam jeste porad pichlej ve snehu na terasce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 413
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Koupil jsem parnisi aotomaty za cca 1100kč, ale všiml jsem si že mimostředová vteřinovka sebou sem tam cukne,jakoby by ji sem tam něco přibrzdilo a pak poskočí,má někdo ta takovou skušenost.Jinak jdou slušně +3 sekundy 24 hod.

Odkaz ke komentáři

... to bude časová rovnice - takový to fazoloidní kolečko.

Teď vážně, na mnoha fotkách čínskejch strojů je vidět, že co zub to unikát. Očividně to ale na součtu nevadí a 360st to oběhne za 60sek.

...pokud je kolečko z plechu, za rok za dva se oběhá a bude to v pohodě ;-)

Odkaz ke komentáři

... to bude časová rovnice - takový to fazoloidní kolečko.

Teď vážně, na mnoha fotkách čínskejch strojů je vidět, že co zub to unikát. Očividně to ale na součtu nevadí a 360st to oběhne za 60sek.

...pokud je kolečko z plechu, za rok za dva se oběhá a bude to v pohodě ;-)

Proc ty jsi si kupoval ty Jegry?

Ne - sranda, hlavne no flame.

Az budu mit poruchu poslu ti hodinky do opravy, tahle uvaha me dostala :lol2:

Tak to už máš smůlu. Kdybys se mnou řádně chodil na několik deci, tak bys jí měl už doma :wine:

Je mi to jasny. Dal jsi ji uz hluchymu Marovi :lol2:

Odkaz ke komentáři

Kluci poradíte mi? Vy tady z čínské sekce se v tom vyznáte. K vánocům jsem od babičky dostal kožené rukavice, ale jsou z Číny. Ale zase tam píšou, že jsou Echt = pravé. Je to fejk, nebo ne? A nebo jsou vlastně z Itálie?

post-3194-1262806491.jpg

napis ECHT ma zrejme evokovat nemecke ECHT LEDER (nebo tak nejak), tzn z prave kuze. Ty je mas ale jenom echt, takze z praveho neceho :-D

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...