cody Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 No, co na to rict. Z dobreho pristupu je treba se vzdy poucit. Heled das mi tu propisku opozdene k jezisku? Stromek mam jeste porad pichlej ve snehu na terasce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 No, co na to rict. Z dobreho pristupu je treba se vzdy poucit. Heled das mi tu propisku opozdene k jezisku? Stromek mam jeste porad pichlej ve snehu na terasce. Tak to už máš smůlu. Kdybys se mnou řádně chodil na několik deci, tak bys jí měl už doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 ...prodejce asi ví co prodává a nepochybně ví, že v případě týhle značky je 99,9% reklamací oprávněných - navíc má tu korunku za půl centu, tak proč by jí neposlal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Koupil jsem parnisi aotomaty za cca 1100kč, ale všiml jsem si že mimostředová vteřinovka sebou sem tam cukne,jakoby by ji sem tam něco přibrzdilo a pak poskočí,má někdo ta takovou skušenost.Jinak jdou slušně +3 sekundy 24 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Koupil jsem parnisi aotomaty za cca 1100kč, ale všiml jsem si že mimostředová vteřinovka sebou sem tam cukne,jakoby by ji sem tam něco přibrzdilo a pak poskočí,má někdo ta takovou skušenost.Jinak jdou slušně +3 sekundy 24 hod. To tam asi číňanovi někam zapadlo zrnko rejže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 ... to bude časová rovnice - takový to fazoloidní kolečko. Teď vážně, na mnoha fotkách čínskejch strojů je vidět, že co zub to unikát. Očividně to ale na součtu nevadí a 360st to oběhne za 60sek. ...pokud je kolečko z plechu, za rok za dva se oběhá a bude to v pohodě ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 tak dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 ... to bude časová rovnice - takový to fazoloidní kolečko. Teď vážně, na mnoha fotkách čínskejch strojů je vidět, že co zub to unikát. Očividně to ale na součtu nevadí a 360st to oběhne za 60sek. ...pokud je kolečko z plechu, za rok za dva se oběhá a bude to v pohodě ;-) Proc ty jsi si kupoval ty Jegry? Ne - sranda, hlavne no flame. Az budu mit poruchu poslu ti hodinky do opravy, tahle uvaha me dostala Tak to už máš smůlu. Kdybys se mnou řádně chodil na několik deci, tak bys jí měl už doma Je mi to jasny. Dal jsi ji uz hluchymu Marovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Kluci poradíte mi? Vy tady z čínské sekce se v tom vyznáte. K vánocům jsem od babičky dostal kožené rukavice, ale jsou z Číny. Ale zase tam píšou, že jsou Echt = pravé. Je to fejk, nebo ne? A nebo jsou vlastně z Itálie? napis ECHT ma zrejme evokovat nemecke ECHT LEDER (nebo tak nejak), tzn z prave kuze. Ty je mas ale jenom echt, takze z praveho neceho :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 napis ECHT ma zrejme evokovat nemecke ECHT LEDER (nebo tak nejak), tzn z prave kuze. Ty je mas ale jenom echt, takze z praveho neceho :-D To vypada spis ze ECHT je ten brand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Tak já znám pouze"ECHT GOTTWALD"(ein gottwald ist fünf mark) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 "ECHT" jakoze jsou to fakt rukavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 "ECHT" jakoze jsou to fakt rukavice jo echt takže obě jsou pravé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 To vypada spis ze ECHT je ten brand to se prece nevylucuje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.