railmaster Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 a kontroluješ na grafikonu jízdní časy dle hodinek? Kde sú staré dobré mechanické časy .Keď zdvihnem hlavu, na stene mám satelitné, riadené podľa atomoviek a presné na stotinu . S tymi jazdný čas porovnávam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 Tyto Zena jsou naprostá bomba ! Ak sa dobre pamätám, Zeno je tvoja obľúbená značka. Ale moje sú určite OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 Venku je kosa, zmrzla nebo došla mě nafta v ještěrce, tak si válím šunky v šatně, mám za skříňkama takovej pelíšek. milis please kam se poděly fotky v sukýnce ? nemohu je v tom starém vlákně najít a slíbil jsem holkám v kanclu ukázat, jak se mají oblíkat do práce, pokud nechcou přijít o prémie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2009 milis please kam se poděly fotky v sukýnce ? nemohu je v tom starém vlákně najít a slíbil jsem holkám v kanclu ukázat, jak se mají oblíkat do práce, pokud nechcou přijít o prémie Ty sem dával myslím Překližka, já už si nepamatuju, kde to bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giptrick Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Foto z mého pracoviště, blíže asi netřeba komentovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Pracovisko neostré, zajtra vylepším. Hodinky moc pekne. Ale volbou psaci potreby sis mne ziskal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Foto z mého pracoviště, blíže asi netřeba komentovat... koukam, ze pouta pouzivas dost casto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Foto z mého pracoviště, blíže asi netřeba komentovat... Delas pro Babinskyho nebo jsi na druhem brehu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giptrick Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Delas pro Babinskyho nebo jsi na druhem brehu Myslím, že jsem na tom správném břehu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 jj, tak to má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2009 Myslím, že jsem na tom správném břehu To me uklidnilo-uz babicka rikala,ze Babinskej mel dobry skauty a draftoval vyborne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 máš to hezky barevně sladěný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 To je hold zlatý povlak TiN, myslím na těch závitnících. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 To je hold zlatý povlak TiN, myslím na těch závitnících. to být na hodinkách tak se to jen tak neošoupe. Já snad taky něco vyfotím, teda jestli bude kompakt ještě funkční. Se zrcadlovkou tam šaškovat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balet Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 Foto z mého pracoviště, blíže asi netřeba komentovat... Tohle se opravdu používá jako pouta? Vždyť to musí hrozně řezat! Ještě že mě nikdy tahle ozdoba nepotkala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2009 Taky se pridam. Jedno z mych soucasnych pracovist. Ale vetsinu casu stejne prosedim u komjputru (a podle fotek ostatnich nejsem sam) stejne jako na ostatnich pracovistich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Seamastry a ich domace prostredie . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Seamastry a ich domace prostredie . Pekna fotka---jsem netusil,ze jsi kouzelnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 20. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Pekna fotka---jsem netusil,ze jsi kouzelnik Spíš dělá v kasínu, ne....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se