railmaster Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 New X-Bob napsal: a kontroluješ na grafikonu jízdní časy dle hodinek? Kde sú staré dobré mechanické časy .Keď zdvihnem hlavu, na stene mám satelitné, riadené podľa atomoviek a presné na stotinu . S tymi jazdný čas porovnávam.
railmaster Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Qvido napsal: Tyto Zena jsou naprostá bomba ! Ak sa dobre pamätám, Zeno je tvoja obľúbená značka. Ale moje sú určite OK.
Duke650 Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 New Milis napsal: Venku je kosa, zmrzla nebo došla mě nafta v ještěrce, tak si válím šunky v šatně, mám za skříňkama takovej pelíšek. milis please kam se poděly fotky v sukýnce ? nemohu je v tom starém vlákně najít a slíbil jsem holkám v kanclu ukázat, jak se mají oblíkat do práce, pokud nechcou přijít o prémie
New Milis Odesláno 17. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2009 Duke650 napsal: milis please kam se poděly fotky v sukýnce ? nemohu je v tom starém vlákně najít a slíbil jsem holkám v kanclu ukázat, jak se mají oblíkat do práce, pokud nechcou přijít o prémie Ty sem dával myslím Překližka, já už si nepamatuju, kde to bylo...
giptrick Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 Foto z mého pracoviště, blíže asi netřeba komentovat...
carpaccio Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 railmaster napsal: Pracovisko neostré, zajtra vylepším. Hodinky moc pekne. Ale volbou psaci potreby sis mne ziskal
911 Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 giptrick napsal: Foto z mého pracoviště, blíže asi netřeba komentovat... koukam, ze pouta pouzivas dost casto
XXXfazerXXX Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 giptrick napsal: Foto z mého pracoviště, blíže asi netřeba komentovat... Delas pro Babinskyho nebo jsi na druhem brehu
giptrick Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Delas pro Babinskyho nebo jsi na druhem brehu Myslím, že jsem na tom správném břehu
XXXfazerXXX Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 giptrick napsal: Myslím, že jsem na tom správném břehu To me uklidnilo-uz babicka rikala,ze Babinskej mel dobry skauty a draftoval vyborne
vikhra Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 To je hold zlatý povlak TiN, myslím na těch závitnících.
PepaSFI Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 vikhra napsal: To je hold zlatý povlak TiN, myslím na těch závitnících. to být na hodinkách tak se to jen tak neošoupe. Já snad taky něco vyfotím, teda jestli bude kompakt ještě funkční. Se zrcadlovkou tam šaškovat nebudu.
Balet Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 giptrick napsal: Foto z mého pracoviště, blíže asi netřeba komentovat... Tohle se opravdu používá jako pouta? Vždyť to musí hrozně řezat! Ještě že mě nikdy tahle ozdoba nepotkala.
skalis Odesláno 19. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2009 Taky se pridam. Jedno z mych soucasnych pracovist. Ale vetsinu casu stejne prosedim u komjputru (a podle fotek ostatnich nejsem sam) stejne jako na ostatnich pracovistich
XXXfazerXXX Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 gerhard napsal: Seamastry a ich domace prostredie . Pekna fotka---jsem netusil,ze jsi kouzelnik
budo Odesláno 20. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Pekna fotka---jsem netusil,ze jsi kouzelnik Spíš dělá v kasínu, ne....?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se