Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  New X-Bob napsal:
a kontroluješ na grafikonu jízdní časy dle hodinek? ;)

Kde sú staré dobré mechanické časy :crying_anim: .Keď zdvihnem hlavu, na stene mám satelitné, riadené podľa atomoviek a presné na stotinu :thumbsdown_anim: . S tymi jazdný čas porovnávam.

Odesláno
  New Milis napsal:
Venku je kosa, zmrzla nebo došla mě nafta v ještěrce, tak si válím šunky v šatně, mám za skříňkama takovej pelíšek.

milis please kam se poděly fotky v sukýnce ? nemohu je v tom starém vlákně najít a slíbil jsem holkám v kanclu ukázat, jak se mají oblíkat do práce, pokud nechcou přijít o prémie

Odesláno
  Duke650 napsal:
milis please kam se poděly fotky v sukýnce ? nemohu je v tom starém vlákně najít a slíbil jsem holkám v kanclu ukázat, jak se mají oblíkat do práce, pokud nechcou přijít o prémie

Ty sem dával myslím Překližka, já už si nepamatuju, kde to bylo...

Odesláno
  vikhra napsal:
To je hold zlatý povlak TiN, myslím na těch závitnících.

to být na hodinkách tak se to jen tak neošoupe. Já snad taky něco vyfotím, teda jestli bude kompakt ještě funkční. Se zrcadlovkou tam šaškovat nebudu.

Odesláno
  giptrick napsal:
Foto z mého pracoviště, blíže asi netřeba komentovat...

Tohle se opravdu používá jako pouta? Vždyť to musí hrozně řezat! Ještě že mě nikdy tahle ozdoba nepotkala.

Odesláno

Taky se pridam. Jedno z mych soucasnych pracovist.

post-3049-1232392157.jpg

Ale vetsinu casu stejne prosedim u komjputru (a podle fotek ostatnich nejsem sam) stejne jako na ostatnich pracovistich

post-3049-1232392149.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...