New X-Bob Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 Já nevím, to nemůžou být ruské diversky, protože Cigi tvrdí, že čističi kanálů, najmě ve Vídni, mají Rolexy??? Nebo něco tak asi, To hciq - dokonalé fotky, díky, moc se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 (upraveno) vobčas musím i něco prošťouchnout a to je pak fofr, hodinky aby pak vůbec někdo našel. no jo cigi a "vídeňáci", ale co mi chudáci v Praze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. června 2009 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 vobčas musím i něco prošťouchnout a to je pak fofr, hodinky aby pak vůbec někdo našel. no jo cigi a "vídeňáci", ale co mi chudáci v Praze ty jo, ja cucim! ta prvni fotka je "ilustracni foto" nebo opravdova? naprosto skvostna fotka, to teda zeru!!! p.s.: dalsi moznost co se tyka hodinek by byly asi paneraie, ne? jen me to tak napadlo. kdyz jsou dobry pro instalatery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 první fotka je vypůjčená z archivu čestnejch kanálpracovníků a londýnskejch kolegů. S vídeňskejma čističema se nepaktujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 Úžasný fotky, gratuluju. Naprosto geniální s těmito hodinkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 Tak mám právě výročí, půl kila příspěvků. Přidávám několik fotek udřených hodinek z práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Tak dneska jsem se náhodou zakoukal na ruku kolegy z USA ( pár nám jich sem poslali z pobočky v michigenu , prej tam kvůli krizi nemají práci ). A koukám docela pěkné hodinky ML viz foto. Dal jsem se s ním do řeči a trochu jsme do toho spadli. Zjistil jsem že je taky velký fanda do hodinek a má doma 32 kusů ( nejsem si jistý ma angličtina je fakt mizerná a domlouvali jsme se rukama nohama . Má prý patery Breitlingy, několik Maurice Lacroix a mlel něco o velkých diverskách Oris - nejsou to TT1 na to jsem se ptal ..... Ptal jsem se ho samozřejmě jestli to nejsou repliky-fejky na což tvrdil že ne, ale já to nejsem schopen posoudit. I když aby se mu doma válely patery origo brajtle..... ? No vlastně proč ne když na to má a a je postižen chronomagořinou. Zatím jsme se pro dnešek rozloučili s tím že až pojede domů do států udělá pár fotek a ukáže mi je. Tady ty dvě momentky které jsem rychle blejsknul: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Pracovní hodinky v práci (Festina & F-7PG) (sry za kvalitu, bylo to narychlo a pak už nebyl čas na přefocení...) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Tak mám právě výročí, půl kila příspěvků. Přidávám několik fotek udřených hodinek z práce. by jsme mohli zajt na oběd :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 by jsme mohli zajt na oběd :-) Jo určitě. pošlu SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Do Rodopu nebo na nové? Že se tedy vnucuju... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 na brigáde, nech si kupim uz nejake švýcari Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 na brigáde, nech si kupim uz nejake švýcari Co nosi Valecek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Co nosi Valecek? no je tam toho viac ale na pičture su potapacske vostoky s mojim hand made ,,nato strapem´´ a musim podotknut ze real vyzeraju mnohonasobne lepsie (myslim) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 to cortes1990: Myslím, že utrejch měl dotazem na mysli Marka Ebena alias Válečka na titulní stránce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 (upraveno) to cortes1990: Myslím, že utrejch měl dotazem na mysli Marka Ebena alias Válečka na titulní stránce. bell a ross BR 01-92, piaget altiplano ..... Upraveno 14. července 2009 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2009 (upraveno) nejak mam tenhle tyden vintage naladu. takze od soboty nosim automaty Bulova-Caravelle z roku 1975. pozn.: s technickymi vykresy nedelam, strcil jsem pod hodinky tech. vykres citizenu promaster (ktere jsem nosil intenzivne na dovolene, tak ted maji chvilku klid). EDIT: link Upraveno 15. července 2009 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2009 Bezne pracovni zatisi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2009 Bezne pracovni zatisi Řekněte mu někdo, ať sem nedává tak kravsky velký fotky a ještě k tomu rozmazaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekz Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Řekni mu to sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se