Návštěvník Petr Jehla Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Ahoj, procházel jsem vlákna a zjistil jsem že zde není FUN skupina příznivců hodinek Traser já sám jsem majitelem Traseru Outdoor Pioneer které nahradili Tooly od Casia díky svým rozměrům a technologii osvětlení. Tak ukažte své kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. května Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května Po delší době, Classic Automatic Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Classic Automatic Master tritium je dávno zdechlý, ale mám je rád za kvalitu fotky se omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Přidám se do klubu dávno zdechlého tritia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Ještě pamatuju, jak se tady řešilo, když se tohle byl populární model, že hodinky už dávno nebudou existovat a tritiový trubičky si budou dál vesele svítit na smetišti. Potom někdo vypočítal, že dají 8-12 let a měl pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Nevím co za trubky je v těch novějších a co by měl kdo počítat, ale 11 let je poločas rozpadu, ne lhůta kdy veškeré tritium "chcípne" a hodinky zhasnou. Těm mým táhne na 20 a stále svítí dost na to aby z nich šel pohodlně odečíst čas ve tmě, bez potřeby nošení s vykasaným rukávem a nasvěcování á la Luminova (notabene teď přes zimu). Na "denní svícení" si radši kupte AppleWatch od verze 5 výše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se