Přejít na obsah

Proč nosíte hodinky?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak když už to tu Ondy znovu otevřel (gratuluju k 51 příspěvkům, většinou nezávislým komentářům, takže honem šup do sekce Prodej, dokázals to!), též sem přispěju. Z mého podpisu je vše patrné:D Ale vážně: hodinky jsem nenosil asi šest let, měl jsem telefon, když bylo potřeba, tak jsem na něho mrknul. Nemusím říkat, že v zimě, kdy byl telefon schovaný pod třemi svetry, dvěma kabáty a jednou šálou, jsem zjišťoval čas asi dvacet minut, takže většinou už mně ten vlak či autobus, kvůli kterému jsem ten čas zjišťoval, ujel. Jelikož jsem začal jezdit na kole (klidně i 4 hodiny mimo), potřeba zvědít čas byla narůstající a telefon vzhledem k charakteru terénu nebyl zrovna ideální. Tudíž jsem se rozhodl a koupil g-shocky. I zalíbilo se mně to a nosil jsem je nejenom na kolo, ale i všude. Postupně jsem zjišťoval, že by se mně hodily ještě jedny, trošku společenštější hodinky a zakoupil jsem si nějaké pětkové Seika. Až do této doby jsem hodinky nosil hlavně kvůli času. Pak jsem objevil Chronomag a začal jsem hodinky vnímat i po estetické stránce a trochu i jako koníčka.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nosim kvuli přehledu o času, narozdil od mobilu hodniky na jsou na ruce stale, mobil stale někde zapomínám....

ale taky by mě zajímalo nakolik Tě to téma fakt zajímá, nebo jestli jen nabíráš posty :)

Já nosím hodinky od dětských let (od 6) a ještě nikdy jsem jsem neměl pauzu. Snad s výjimkou několika týdnů na vojně, neb mé digitálky nevydržely koupel v blátě. A nosím je proto, protože jsem prostě hodinkovej.
Odesláno

Hodinky se mi líbily vždy a co o nich něco málo vím, tak se mi líbí ještě víc. Navíc mám příjemnej pocit z toho, že mám na zápěstí něco, co je technicky dokonalé a co jsem dlouho vybíral a těšil se na to.

No a v poslední době mě ještě baví reakce kolegů. Jako hrozně drahé jim přišly Perrelet, u kterých navíc nechápali, proč není vidět sklíčko, když ho mají (super antireflex).

No a u Corum Bubble Bat tomu bylo naopak - kolegyně se mě zeptala, jestli je to nový reklamní předmět ze soutěže Aquilla :)

Takže poslední dobou nosím vlastně hodinky jen kvůli kolegům. Moje hodinky je totiž baví ještě více, než mě samotného :)

• po měsíci...
Odesláno

Ženy to majú vyriešené ako módny doplnok a chlapi odkedy sú mobilné tel.  tiež skôr akodoplnok ... ak si ideš zaplávať asi si mobil nezoberieš a slnko  nie je vždy ... po ruke !

Odesláno

modny doplnok?? trepes, skatulkujes...od 6 rokov som nebola ani den bez hodiniek na ruke..hodinky su moja sucast..bez nich by mi nieco fyzicky chybalo

..skor pojdem von bez spodnej bielizne ako bez hodiniek :P

Odesláno (upraveno)

...parádní příspěvek, HeIIé. To má grády. Pro starý matadory je každá taková zprava z "druhého tábora" jako pohlazení.

Edit: nebere mi to he.ll

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

...parádní příspěvek, HeIIé. To má grády. Pro starý matadory je každá taková zprava z "druhého tábora" jako pohlazení.

Edit: nebere mi to he.ll

ja nosim hodinky lebo som nahodou narazil na toto forum. ked som bol este ucho tak som mal primky a potom digitalky, neskor som abstinoval. teraz ked nahodou nemam na ruke hodinky tak sa citim nekompletne. proste choroba. obsesivna kpmpulzia alebo co.

okrem toho je to velmi putavy svet (svet hodiniek), kde sa da kazdy den narazit na nieco nove, fascinujuce. zeby vasen?

Návštěvník Ondra
Odesláno

Nosím, protože bez hodinek mám takový zvláštní pocit, že mi něco chybí, jsem na ně prostě zvyklej :)

Odesláno (upraveno)

Chlap bez hodiniek nie je chlap. Spravne zvolene hodinky a slovo robia chlapa! A vkusne zvolene hodinky zuslachtia damsku ruku!

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno

Hodinky nosím, protože je to jedinej doplněk, který muž může mít. Charakterizuje ho a navíc to skvěle vypadá. Nosím je, protože sem na ně zvyklej a pak, že se mi to hrozně líbí.

Odesláno (upraveno)

Primárně je pořád nosím, abych věděl kolik je hodin. Ale na druhou stranu, má to pro mě taky trochu nádech "staré tradice". Chlap by měl mít pěkný hodinky, koženou peněženku aj. Je to trochu o stylu :smile_anim: (neplést s MI)

Upraveno uživatelem soda
Odesláno (upraveno)

No tak musím říct, že hodinky také nosím primárně kvůli času a hlavně hodinky skoro nesundavám. Moje první hodinky byly nějaké Primky už si je úplně přesně nepamatuju, takovej hnědej ciferník .... něco pro děti, byly natahovací, pak se ožral jeden můj stejda z německa na zlaté svatbě mojí babičky a ve slabé chvilce mi věnoval digitálky Citizen se kterýma jsem byl velká hvěda na základní škole :-) K 18 narozeninám jsem dostal Festina chronograph který nosím už 13 let. Poslední dobou jsem si ale řekl, že přece jen hodinky muže reprezentujou a vybral jsem si něco trochu lepšího než nosím do teď. Takže řekl bych z funkčního doplňku přecházím i na estetický :-) Jinak třeba peněženku nenosím ... na bankovky mám sponu a drobný nosím po kapsách. Jako jedinej další doplněk, tedy když nepočítám manžetové knoflíčky, nosím občas (hodně zřídka) prsten co jsem dostal po dědovi. Je to taková rodinná památka.

Upraveno uživatelem VasekN
Odesláno

Někdy i kvůli tomu, abych věděl, kolik je hodin. Ale hlavně proto, abych měl na co koukat. Taky se dá (třeba na dlouhých nezáživných poradách) báječně otravovat okolí cvakáním lunetou :goof:

Odesláno

1. Primárně proto, abych věděl kolik je hodin (popř. datum). Na mobuli je sice take, ale ten nemam stále po ruce, nebo jsem líný ho tahat z kapsy.....

2. Líbí se mi - a komu tady ne?

3. Nejsem na šperky, ale hodinky jsou také šperk, nebo modní doplněk.......

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...