Pivas Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2024 @shewcza- Krasna fotka Jardo. Mam jeste vetsi chut je zkusit.
shewcza Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2024 @Pivas Díky Lukáši, jsem celkově překvapen kvalitou zpracování za ty kačky. Moc jsem od toho nečekal, jen se mi líbily, dost jsem si o tom taky načetl díky klukům a fakt překvapily.
Spongebob Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2024 (upraveno) Ten Meca quartz je co přesně prosím? Ručka asi plynule neběží co...nebo?? Edit: teď koukám, že ty s tyrkysovýma indexama na rýži jsou už vyprodány Upraveno 9. ledna 2024 uživatelem Spongebob
shewcza Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2024 @Spongebob je to baterka, konkrétně od Seika VH31. Vteřinovka jede podobně plynule jako u automatů, ale ne zase jako spring drive
shewcza Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2024 @Otto ano, nákup u nich na stránkách, nebo chrono24, nebo čekat jestli se neobjeví něco tady, nebo na jiných českých inzertních serverech.
AndyAaron Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2024 Nakup u nich je uplne jednoduchej a stejnej, jak kdyz clovek kupuje na eshopu v CR. Hodis do kosiku, vyplnis adresu, zaplatis a hotovo. I doprava z Francie byva rychla v radu jednotek dni. Nerozumim, v cem by mel byt problem.
špelda66 Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2024 přesně, objednával jsem u nich nějaké průvleky a tropicy, vše bez problémů
Roman-ZA Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2024 A aj tak ich nechcem vyzeraju perfektne, do p**ele
Pavel87 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2024 Tý jo neštvete mě, vypadají opravdu krásně! Asi jsem se zakoukal. A světe div se, docela mi dává smysl ten jejich meca-quartz. Dokonce se s ním dělají v chronu, ale tam by mě asi iritovaly ty malé ručičky skákající po vteřinách. Tady u tříručkové verze to pěkně imituje chod automatu. Rozměr taky dobrý, výška pouzdra ok. Teď se ještě musím přesvědčit o tom, že je nepotřebuju.
Pavel87 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2024 před 43 minutami, Roman-ZA napsal: Mne sa to uspesne dari vyse roka Takže chceš naznačit, že už rok kupuješ všechno ostatní jen ne Wolbrook? A nebo jak se ti to daří?
AKUC Odesláno 11. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2024 aj ja som to odkladal, netreba, ozaj skvelý nákup, hodinky, ťah, guma všetko OK je to z EU behom pár dní doma ... znesú porovnanie s 2x drahšími hodinkami ...
Roman-ZA Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2024 před 6 hodinami, Pavel87 napsal: Takže chceš naznačit, že už rok kupuješ všechno ostatní jen ne Wolbrook? A nebo jak se ti to daří? stale si nieco vymyslim, ze preco nie ....
Pavel87 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2024 před 39 minutami, Roman-ZA napsal: stale si nieco vymyslim, ze preco nie .... Taky si říkám, že místo nich raději koupím třeba zrcadlo do koupelny. Ale zase na druhou stranu jsem si tento rok ještě žádné hodinky nekoupil. No je to dilema.
špelda66 Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2024 (upraveno) https://wolbrook.com/collections/skindiver-wt-mecaquartz-watch/products/skindiver-wt-mecaquartz-watch-blue-black-steel V nabídce i s červenou lunetou + zelené nato Upraveno 19. ledna 2024 uživatelem špelda66
_lip_ Odesláno 23. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 Mám trochu dilema. Více se mi líbí ty automaty, hlavně asi díky cifru, sklu a lunetě. Chodem mi ale více vyhovuje ten mecaquartz. Je vážně škoda, že nedělají takovou kombinaci.
AKUC Odesláno 23. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2024 tak treba si zaobstarať oboje, bude to pekné combo ... za tú cenu prečo nie ?!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se