Přejít na obsah

Wolbrook

Doporučené příspěvky

Ten Meca quartz je co přesně prosím? 

Ručka asi plynule neběží co...nebo??

Edit: teď koukám, že ty s tyrkysovýma indexama na rýži jsou už vyprodány :(

Upraveno uživatelem Spongebob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nakup u nich je uplne jednoduchej a stejnej, jak kdyz clovek kupuje na eshopu v CR. Hodis do kosiku, vyplnis adresu, zaplatis a hotovo. I doprava z Francie byva rychla v radu jednotek dni. Nerozumim, v cem by mel byt problem.

Odkaz ke komentáři

Tý jo neštvete mě, vypadají opravdu krásně! Asi jsem se zakoukal. A světe div se, docela mi dává smysl ten jejich meca-quartz. Dokonce se s ním dělají v chronu, ale tam by mě asi iritovaly ty malé ručičky skákající po vteřinách. Tady u tříručkové verze to pěkně imituje chod automatu. Rozměr taky dobrý, výška pouzdra ok. Teď se ještě musím přesvědčit o tom, že je nepotřebuju. 

Odkaz ke komentáři

před 43 minutami, Roman-ZA napsal:

Mne sa to uspesne dari vyse roka 🤣🤣🤣

Takže chceš naznačit, že už rok kupuješ všechno ostatní jen ne Wolbrook? :D A nebo jak se ti to daří? 

Odkaz ke komentáři

aj ja som to odkladal, netreba, ozaj skvelý nákup, hodinky, ťah, guma všetko OK je to z EU behom pár dní doma ... znesú porovnanie s 2x drahšími hodinkami ...

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Pavel87 napsal:

Takže chceš naznačit, že už rok kupuješ všechno ostatní jen ne Wolbrook? :D A nebo jak se ti to daří? 

:D :D

stale si nieco vymyslim, ze preco nie ....  

Odkaz ke komentáři

před 39 minutami, Roman-ZA napsal:

:D :D

stale si nieco vymyslim, ze preco nie ....  

Taky si říkám, že místo nich raději koupím třeba zrcadlo do koupelny. Ale zase na druhou stranu jsem si tento rok ještě žádné hodinky nekoupil. No je to dilema. 

Odkaz ke komentáři

Mám trochu dilema. Více se mi líbí ty automaty, hlavně asi díky cifru, sklu a lunetě. Chodem mi ale více vyhovuje ten mecaquartz. Je vážně škoda, že nedělají takovou kombinaci.96c4aea7a091accea5d269a0bd421e5e.jpg4456c31c3dfe130bb8a788bef054259b.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...