Pivas Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna @shewcza- Krasna fotka Jardo. Mam jeste vetsi chut je zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna @Pivas Díky Lukáši, jsem celkově překvapen kvalitou zpracování za ty kačky. Moc jsem od toho nečekal, jen se mi líbily, dost jsem si o tom taky načetl díky klukům a fakt překvapily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna (upraveno) Ten Meca quartz je co přesně prosím? Ručka asi plynule neběží co...nebo?? Edit: teď koukám, že ty s tyrkysovýma indexama na rýži jsou už vyprodány Upraveno 9. ledna uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna @Spongebob je to baterka, konkrétně od Seika VH31. Vteřinovka jede podobně plynule jako u automatů, ale ne zase jako spring drive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Chlapi nákup jedině mimo ČR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna @Otto ano, nákup u nich na stránkách, nebo chrono24, nebo čekat jestli se neobjeví něco tady, nebo na jiných českých inzertních serverech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Nakup u nich je uplne jednoduchej a stejnej, jak kdyz clovek kupuje na eshopu v CR. Hodis do kosiku, vyplnis adresu, zaplatis a hotovo. I doprava z Francie byva rychla v radu jednotek dni. Nerozumim, v cem by mel byt problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna přesně, objednával jsem u nich nějaké průvleky a tropicy, vše bez problémů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna OK, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna I "tlak" makra ustojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna A aj tak ich nechcem vyzeraju perfektne, do p**ele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Tý jo neštvete mě, vypadají opravdu krásně! Asi jsem se zakoukal. A světe div se, docela mi dává smysl ten jejich meca-quartz. Dokonce se s ním dělají v chronu, ale tam by mě asi iritovaly ty malé ručičky skákající po vteřinách. Tady u tříručkové verze to pěkně imituje chod automatu. Rozměr taky dobrý, výška pouzdra ok. Teď se ještě musím přesvědčit o tom, že je nepotřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Mne sa to uspesne dari vyse roka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna před 43 minutami, Roman-ZA napsal: Mne sa to uspesne dari vyse roka Takže chceš naznačit, že už rok kupuješ všechno ostatní jen ne Wolbrook? A nebo jak se ti to daří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna aj ja som to odkladal, netreba, ozaj skvelý nákup, hodinky, ťah, guma všetko OK je to z EU behom pár dní doma ... znesú porovnanie s 2x drahšími hodinkami ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna před 6 hodinami, Pavel87 napsal: Takže chceš naznačit, že už rok kupuješ všechno ostatní jen ne Wolbrook? A nebo jak se ti to daří? stale si nieco vymyslim, ze preco nie .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna před 39 minutami, Roman-ZA napsal: stale si nieco vymyslim, ze preco nie .... Taky si říkám, že místo nich raději koupím třeba zrcadlo do koupelny. Ale zase na druhou stranu jsem si tento rok ještě žádné hodinky nekoupil. No je to dilema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna (upraveno) https://wolbrook.com/collections/skindiver-wt-mecaquartz-watch/products/skindiver-wt-mecaquartz-watch-blue-black-steel V nabídce i s červenou lunetou + zelené nato Upraveno 19. ledna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Mám trochu dilema. Více se mi líbí ty automaty, hlavně asi díky cifru, sklu a lunetě. Chodem mi ale více vyhovuje ten mecaquartz. Je vážně škoda, že nedělají takovou kombinaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna tak treba si zaobstarať oboje, bude to pekné combo ... za tú cenu prečo nie ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se