dubraro Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Já bych si v takovém případě nechal líbit tyhle:
snatch20 Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 tak aj ja prihodim par kuskov do sudka hodinky, kt mi nadaju spavat....dufam ze jedny sa tento rok postastia
Návštěvník Diskutér Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 HODINKY SNŮ Snad každý má své hodinky snů... jen je potřebe vědět, které to jsou. Jistě, pokud to nevíš, jsou to vždy ty tvé příští...
Z. Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Ne že by mne budily ze spaní. Spíše mi připadá zajímavý ten "tourbillon relatif." Jinak bych se spokojil i s levnějšími kousky....
vanderB. Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 to maxs: co to je za znacky ty siamsky dvojcata a ty druhy
cali Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Takovy skromny osobni sen http://ninanet.net/watches/others09/Medium...mega1894f01.jpg tak toto su podla mna jedine pekne hodinky v celom vlakne k tvojmu snu sa kludne pripojim
Návštěvník Snow Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Hublot Ayrton Senna IWC Aquatimer Chronograph ?Cousteau Divers? Hublot Luna Rossa¨ Jaeger - LeCoultre Master Compressor Extreme LAB
X-Bob Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 ja tedy se drzim pri zemi a sen jsem si nastavil tak, abych ho snad, mozna - doufam, mohl jednou za nekolik mesicu (let) splnit...
Paullus Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 ja tedy se drzim pri zemi a sen jsem si nastavil tak, abych ho snad, mozna - doufam, mohl jednou za nekolik mesicu (let) splnit... Jakkoli jsem přívržence rectangle hodinek, tak tyhle se mi líbí pro svoji jednoduchost a eleganci.....
Sonny Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 ja tedy se drzim pri zemi a sen jsem si nastavil tak, abych ho snad, mozna - doufam, mohl jednou za nekolik mesicu (let) splnit... velmi pekne!
typograf Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 X-Bobe, máš sny s velmi vytříbeným vkusem. Takže tentokrát ti musím blahopřát ke tvému snu.
decebal Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 Tak jsem se zakoukal na ty Hublot, které předvedl Snow a přesto, že se mi nikdy nelíbila datumka na 4, tak myslím, že bych všema dvaceti bral libovolné z řady Big Bang. A mohly by být klidně z druhé ruky, ať se tady z toho klidně někdo vobtáhne .
railmaster Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 http://www.jaeger-lecoultre.com/viewModel.do?modelId=7 Tohle je ale vopravdu jen sen, pro me bohuzel dost nerealistickej $10.000 plus. Dvoje hodinky v jednom, tmavy a bily cifernik se dvema rozdilnejma grafikama, Big Date, rezerva natahu, dve casovy zony, 24h cas, vlastni kalibr, klasika vyzkousena a vyzrala, pockejte za musim zamacknout slzu... Známy ich má v platine. Povedal že nie hodinky snov, ale investícia, ktorá nezaberie veľa miesta a nie je tak nápadná ako nehnuteľnosť. Samozrejme ich nenosí.
klobadysek Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 http://www.jaeger-lecoultre.com/viewModel.do?modelId=7 Tohle je ale vopravdu jen sen, pro me bohuzel dost nerealistickej $10.000 plus. Dvoje hodinky v jednom, tmavy a bily cifernik se dvema rozdilnejma grafikama, Big Date, rezerva natahu, dve casovy zony, 24h cas, vlastni kalibr, klasika vyzkousena a vyzrala, pockejte za musim zamacknout slzu... Známy ich má v platine. Povedal že nie hodinky snov, ale investícia, ktorá nezaberie veľa miesta a nie je tak nápadná ako nehnuteľnosť. Samozrejme ich nenosí. Asi to nebude primo tenhle model, pokud vim tenhle je jen v 18K zlate a oceli. Nicmene i ostatni z tehle rady na me dela dojem
railmaster Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 ja tedy se drzim pri zemi a sen jsem si nastavil tak, abych ho snad, mozna - doufam, mohl jednou za nekolik mesicu (let) splnit... Takýto výber nemožno neschvaľovať, veľmi pekné. Prajem ti, aby si si mohol sen čím skôr splniť.
railmaster Odesláno 12. května 2007 Nahlásit Odesláno 12. května 2007 http://www.jaeger-lecoultre.com/viewModel.do?modelId=7 Tohle je ale vopravdu jen sen, pro me bohuzel dost nerealistickej $10.000 plus. Dvoje hodinky v jednom, tmavy a bily cifernik se dvema rozdilnejma grafikama, Big Date, rezerva natahu, dve casovy zony, 24h cas, vlastni kalibr, klasika vyzkousena a vyzrala, pockejte za musim zamacknout slzu... Známy ich má v platine. Povedal že nie hodinky snov, ale investícia, ktorá nezaberie veľa miesta a nie je tak nápadná ako nehnuteľnosť. Samozrejme ich nenosí. Asi to nebude primo tenhle model, pokud vim tenhle je jen v 18K zlate a oceli. Nicmene i ostatni z tehle rady na me dela dojem Je to možné, že je to iný model. Neukázal mi ich, len mi zbežne opísal a že ich má v trezore ako investíciu.
Návštěvník Snow Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Ještě jsem zapomněl Vogard Business Officer
X-Bob Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 ja tedy se drzim pri zemi a sen jsem si nastavil tak, abych ho snad, mozna - doufam, mohl jednou za nekolik mesicu (let) splnit... Takýto výber nemožno neschvaľovať, veľmi pekné. Prajem ti, aby si si mohol sen čím skôr splniť. Diky Snad se to povede....
jacob Odesláno 13. května 2007 Nahlásit Odesláno 13. května 2007 Tag Heuer Carrera, s těmi si možná časem udělám radost.... Patek Philippe 5960P, to je opravdu asi jen sen :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se