Přejít na obsah

Anketa:Hodinky snů

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 98
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Diskutér
Odesláno

HODINKY SNŮ

Snad každý má své hodinky snů... jen je potřebe vědět, které to jsou. Jistě, pokud to nevíš, jsou to vždy ty tvé příští...

Odesláno

Ne že by mne budily ze spaní. Spíše mi připadá zajímavý ten "tourbillon relatif." Jinak bych se spokojil i s levnějšími kousky....

Návštěvník Snow
Odesláno

Hublot Ayrton Senna

IWC Aquatimer Chronograph ?Cousteau Divers?

Hublot Luna Rossa¨

Jaeger - LeCoultre Master Compressor Extreme LAB

Odesláno

ja tedy se drzim pri zemi a sen jsem si nastavil tak, abych ho snad, mozna - doufam, mohl jednou za nekolik mesicu (let) splnit... smile.gif

Odesláno

ja tedy se drzim pri zemi a sen jsem si nastavil tak, abych ho snad, mozna - doufam, mohl jednou za nekolik mesicu (let) splnit... smile.gif

Jakkoli jsem přívržence rectangle hodinek, tak tyhle se mi líbí pro svoji jednoduchost a eleganci.....

Odesláno

Tak jsem se zakoukal na ty Hublot, které předvedl Snow a přesto, že se mi nikdy nelíbila datumka na 4, tak myslím, že bych všema dvaceti bral libovolné z řady Big Bang. A mohly by být klidně z druhé ruky, ať se tady z toho klidně někdo vobtáhne smile.gif.

Odesláno

http://www.jaeger-lecoultre.com/viewModel.do?modelId=7

Tohle je ale vopravdu jen sen, pro me bohuzel dost nerealistickej $10.000 plus.

Dvoje hodinky v jednom, tmavy a bily cifernik se  dvema rozdilnejma grafikama, Big Date, rezerva natahu, dve casovy zony, 24h cas, vlastni kalibr, klasika vyzkousena a vyzrala, pockejte za musim zamacknout slzu...

Známy ich má v platine. Povedal že nie hodinky snov, ale investícia, ktorá nezaberie veľa miesta a nie je tak nápadná ako nehnuteľnosť. Samozrejme ich nenosí.

Odesláno

Dvoje hodinky v jednom, tmavy a bily cifernik se  dvema rozdilnejma grafikama, Big Date, rezerva natahu, dve casovy zony, 24h cas, vlastni kalibr, klasika vyzkousena a vyzrala, pockejte za musim zamacknout slzu...

Známy ich má v platine. Povedal že nie hodinky snov, ale investícia, ktorá nezaberie veľa miesta a nie je tak nápadná ako nehnuteľnosť. Samozrejme ich nenosí.

Asi to nebude primo tenhle model, pokud vim tenhle je jen v 18K zlate a oceli. Nicmene i ostatni z tehle rady na me dela dojem wink.gif

Odesláno

Takýto výber nemožno neschvaľovať, veľmi pekné. Prajem ti, aby si si mohol sen čím skôr splniť.

Odesláno

Asi to nebude primo tenhle model, pokud vim tenhle je jen v 18K zlate a oceli. Nicmene i ostatni z tehle rady na me dela dojem wink.gif

Je to možné, že je to iný model. Neukázal mi ich, len mi zbežne opísal a že ich má v trezore ako investíciu.

Odesláno

Takýto výber nemožno neschvaľovať, veľmi pekné. Prajem ti, aby si si mohol sen čím skôr splniť.

Diky wink.gif Snad se to povede....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...