lolohh Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Po kliknutí na konkrétní model krásná velká fotka hodinek Zenith - klik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Tyhle jsou moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 HonzaCentis napsal: Tyhle jsou moc pěkné Hádám brutální průměr. Prozradíš? Jinak samozřejmě pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 nemuzu si pomoct, ale nelibi. ty maly budicky v oceanu pustiny, malicky dny mesice atd... ne, nelibi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Honza Centis: Máme stejný vkus, za mne , jsou to z obrázku nejkrásnější Zenitky, co jsem viděl , samozřejmě až po modelu Rainbow Flyback Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Peta-Biker napsal: Honza Centis: Máme stejný vkus, za mne , jsou to z obrázku nejkrásnější Zenitky, co jsem viděl , samozřejmě až po modelu Rainbow Flyback Máš na mysli tyhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Tyhle, Honzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2009 Peta-Biker napsal: Tyhle, Honzo No na ty barvičky bych si asi chvíli zvykal, ale nakonec by to asi netrvalo ani moc dlouho si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdlička Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 Tyhle se mi líbily svou jednoduchostí a stylovou čistotou. Zdraví Hrdlička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Zenith byla jedna z mých oblíbených značek, ale několik posledních let zpátky my ty modely připadají takové trochu "metrosexuální". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straka Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 romulada napsal: Zenith byla jedna z mých oblíbených značek, ale několik posledních let zpátky my ty modely připadají takové trochu "metrosexuální". Vyvstli mi prosím ten pojem "metrosexuální"? Asi som tvrdý... Ď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Prostě mi přijde, že Zenith upouští od sportovnějšího vzhledu a vydává se směrem - hodinky pro "manekýny" - zbytečně moc výřezů s průhledem na strojek, přehnané "zdobení" číselníků, mnohem "uhlazenější" modely než dřív. Takové Rainbow Flyback - to bylo víc podle mého gusta, ale samozřejmě každému se líbí něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 (upraveno) kibi napsal: www.cs.wikipedia.org Na té Wikipedii je to tedy na můj vkus dost slušně popsáno Defy Extrém je ale jiná liga, ale cenově taktéž. Upraveno 26. února 2009 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 romulada napsal: Zenith byla jedna z mých oblíbených značek, ale několik posledních let zpátky my ty modely připadají takové trochu "metrosexuální". mozem podpisat a kludne by som ubral a to "trochu"..... inak pokial ide o diskutovany model tak za mna palec dole, male neprehladne udelatka na obrovskych hodinkach.... nevediet ze je to naozaj zenith tak by som to tipol na cinsky fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 cali napsal: mozem podpisat a kludne by som ubral a to "trochu"..... Ano, Rainbow... nejlepší El Primera, dokud jsem nepoznal tyto ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Teda páni......jakože jsem "úchyl".....tohle se mi líbí...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Gilius napsal: Teda páni......jakože jsem "úchyl".....tohle se mi líbí...... jen co zas trochu dobiju baterky, pošlu na web pár fotek, myslím, že tyhle opravdu stojí za to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se