petr_cha Odesláno 2. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Ano, sondaz probehla, respektive je to spolecna diskuse... nema to byt prekvapeni naslepo, ale spis spolecny hromadny nakup.. jakoze napr.vyprava do Koscomu, zkouseni a jakoze i zazitek z drazsiho nakupu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Nákup hodinek z druhé ruky může být taky docela zažítek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února (upraveno) Tag, Rado, Longines, Certina, Tissot, Alpina .... sem tam sa da vidiet aj viac nez uplne obycajny quartz (Precidrive, VHP,...) ale uznavam ze ziadna velka slava (horologicky) to nie je.... no na bezne nosenie pre chronobundusom nepostihnuteho myslim stale uplne v pohode. Upraveno 3. února uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Ja projel Cartier, Bulgari, Chopard, GP, Montblanc... Podle me v tom budgetu nic lepsiho v quartzu nez Bondovky ci AT ci Colty (vse z druhy ruky) najit nelze. Ze soucasny produkce bych si nevybral, snad az na Oris, ale to je downgrade, ktery za zazitek s nakupem asi nestoji. Ty Brajtle nebo Omegy muzou po laznich vypadat krasne a slouzit klidne dyl a nadelat vetsi paradu nez masivni Orisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Martare, uka ty quartz Orisky!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Jezis nekdo je tu zminoval myslim, ja to nekontroloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Tak jsem blbe cetl, pardon Oris nedela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Dvoje SBGN005 v inzerci za 50k. Ja vim, GS a druha ruka. Ale tyhle hodinky pujdou casem nahoru. Za mne top GS quartz, nastupce s korunkou na 4 je krok zpet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 2 hodinami, martar napsal: Tak jsem blbe cetl, pardon Oris nedela... Oris nikdy quartz ve svejch hodinkách neměl☺. Jinak za mě Hujerky dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Právě že měl, nejen v dámských, ale i v pánských oblekovkách a dokonce v pánských sportovních s integrovaným tahem a v pánských podobných datejustům. Ale všechno je to opravdu hodně dávno, u moderních Orisů máš pravdu. Jsem osel, prostě neumím přemýšlet v quartz rovině, ačkoli je o tom celé vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Abych sii napravil reputaci, projel jsem Cartier, Bulgari, Chopard, Hermes, Girard-Perregaux, Bucherer, Montblanc, Eterna, Zodiac, Baume & Mercier (Club, Riviera), no a prostě nic. Všechny jsou buď jsou dámské, nebo nejsou voděodolné (jako třeba jinak hezké anadigi Chopard GP De Monaco Historique Time Attack 168518-3001) nebo jsou prostě příliš levné. Pořád to člověka vrací k starším zajímavějším kouskům z druhé ruky. Kromě Breitling a Omega toho překvapivě dost nabízí v quartzu z druhé ruky IWC - Da Vinci, Pilot, Ingenieur a Porsche Design. Za ty prachy mi přišly ze Švýcarů asi nejzajímavější tyhle Diver & Compass Ulysse Nardin. Já myslel, ze dvoupatrové kombo dělal hlavně Paul Picot a IWC/Porsche Design, no a vida, Nardin taky. Dávám to sem jen jako zajímavost, vím, že v zadání jsou nové hodinky... Furt si ale myslím, že staršímu chlápkovi sekne o moc víc starší model od "B", Omegy nebo IWC než novej šmuk nižší o patro, kterej bude za pár měsíců jetej stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Ahoj, už je zmiňoval Honza, ty Wempe IronWalker jsou parádní, mám je asi čtyři roky, nosím jako oblekovky, seřizuji pouze při přechodu na letní, či zimní čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 4. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Diky moc martare, diky ostatním za tipy, dam pak vedet, jak to dopadlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Tak jsem slibil rozuzleni :-)Vzhledem k tomu, ze to mel byt darek k sedesatinam a zaroven prvni velka osobni koupe, tak neprichazelo moc v uvahu brat online kousky nebo z inzeratu... proste soucasti darku mel byt i ten pocit z osobniho vyberu...Prvni smer byl kvarc... tag... a zavody... takze referencni model byly tag formule :-) .... a prvni diskuse o barvach... vypadalo to na modreho favorita :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Druha diskuse byla ocel vs titan... zdali ta uspora na vaze za to stoji.... titan neuspel, ocel vladne vsem... :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března No a pak to prislo... proc pisou vsude automatic... proc je hezkych kvarcek tak malo...treba tyhle jsou hezke.. anebo tenhle model... jestli vono na te mechanice neco nebude... :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března No a vysledek....... mely to byt bezudrzbove kvarcky trochu zvucneho jmena... a nakonec jsou to... prvni automaty... :-)) londziny... :-)Bylo tezke tchanovi do toho moc nekecat, jen smerovat a nabizet... ale nakonec si vybral sam... az skoro překvapil... asi i sam sebe :-)Takze diky koscome a je to tak... slusnej beznej kvarc is dead :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března P.s. ano, ja osobne bych si vzal ty orisky.....nadhernej kousek... longines holt byly nizsi, znamejsi, s citelnejsim datumem a modre... :-) a k tomu keramika, silikon a 72 hodin natah... sice trochu mainstream, ale to pro novacka a prvni drazsi hodinky je nakonec spis vyhoda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března Tak to dobre dopadlo! Tyhle nove lhc se uz v kvarcu nedelaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 17. března Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března před 8 hodinami, petr_cha napsal: ... silikon ... jako silikónem přilepený sklíčko? Ten vlásek (který máš asi na mysli) silikónový opravdu není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se