Robertilos Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Dneska jsem si na oběd uklohnil špagety AOP a v lednici se chladí jeden hořký
Tondaa73 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Těžko říct, co to je....polévka asi úplně ne....Každopádně to moc dobře chutná. Vepřové, cizrna, mrkev, celer, něco málo koření a navrch parmazán.
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Těžko říct, co to je....polévka asi úplně ne....Každopádně to moc dobře chutná. Vepřové, cizrna, mrkev, celer, něco málo koření a navrch parmazán.IMG_3091.JPGJeště tam chybí mejdlo.
Tondaa73 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Ještě tam chybí mejdlo.Úplně mi to vypadlo.....je tam Palmolive, tekuté
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Úplně mi to vypadlo.....je tam Palmolive, tekuté Člověk pak hezky pění.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Každopádně to moc dobře chutná. Ale vypadá to mimořádně odpudivě. Co třeba drůbeží játra zprudka orestovaná na cibuli, pepř a sůl, jen s chlebem.
Moty Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Mňamina, uplne ty játra cejtim na jazyku:-)
mondeo2 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Ale vypadá to mimořádně odpudivě. Co třeba drůbeží játra zprudka orestovaná na cibuli, pepř a sůl, jen s chlebem.Tos neměl, tos opravdu neměl....................jdu vykrást ledničku...............
Rifik Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Dnes jsem k večeři, inspirován Kamilem, taky uklohnil jatýrka na cibuli.. Pěkně s rýží a to byla mlaskačka. Díky bohu to přítelkyně moc nemusí, takže si párkrát zobla a zbytek byl jen pro mě
mondeo2 Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Odesláno 7. února 2015 Práce manželky - něco ke kafi Práce moje - něco málo k večeři
gorlo Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 (upraveno) To vaříš v páře nebo ve vodě. Pokud ve vodě, tak šunka nesmí byt pod vodou. Upraveno 8. února 2015 uživatelem gorlo
VS Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 To vaříš v páře nebo ve vodě. Pokud ve vodě, tak šunka nesmí byt pod vodou.Ve vodě. Proč nesmí být pod vodou?
gorlo Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Protože všechno dobrý vyvaříš do vody. Ta forma je určena pro vaření na stojáka a voda pod vrchním okrajem formy.
VS Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Protože všechno dobrý vyvaříš do vody. Ta forma je určena pro vaření na stojáka a voda pod vrchním okrajem formy.Tak to mám vyřešené, rozhodně mi nezbudou 3 l polévky. Maso necpu přímo do nádoby, ale do rukávu na tlačenku, který zavážu. A celou nádobu pak obalím do balící fólie, takže se tam nedostane ani kapka.
gorlo Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Tak to pak jo. To už rovnou můžeš vařit v tom rukávu.
VS Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Tak to pak jo. To už rovnou můžeš vařit v tom rukávu.Když to není stlačené, tak se to potom rozpadá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se