Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já to pochopil tak, že on tam vařil pro šéfkuchaře, tzn. borce co už jen na finálu dohlíží a vydává.

Ale je pravda, že jsem to musel louskat na vícekrát a dost možná sem stejně vedle jak ta jedle.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno (upraveno)

Von nevařil u toho kuchaře, von vařil podle mě, tomu kuchařovi.

Podle Tebe se vařit nedá.......... :lol2:

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno (upraveno)

Jestli ten "vosolenej" burger v okoralý housce z Tesca má bejt ten fájn dajnink, tak to teda asi nevim, co to znamená. Asi budu muset jít na pár let dělat kuchaře head sheffovi :D

EDIT: Nebo jsou fine dining ty hranatý talíře pocákaný omáčkama a čokoládová cákanice zabodnutá do dezertu? 

Upraveno uživatelem RedAce666
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ten burger byl těžko vyfocenej v UK, když je za ním flaška českýho oleje. :)

A je na něm prdelka eidamu, jak jsou ty eidamy v tom červeným igelitu.

Odesláno (upraveno)

ja uz delam cele ryby jen tak, ze je osolim hrubou soli, nasekam nat z petrzele, smicham ji bylinkama a kurou z citronu - tou smesi ryby vycpu a mazej na gril - maso je nadherne stavnate a chutove super

post-37307-0-18299400-1469542619_thumb.jpg

Upraveno uživatelem dan83
Odesláno

ja uz delam cele ryby jen tak, ze si nasekam nat z petrzele, smicham ji bylinkama a kurou z citronu, osolim morskou soli a mazej na gril - maso je nadherne stavnate a chutove super

Presne to mam v planu :-) jen jestli nekdo nevymyslel neco lepsiho :-)
Odesláno

Losos + sůl + cukr a kopr - zabalit - do lednice - nakrájet na tenko. Na severu se tomu říká "gravad laks" nebo tak nějak. Moc dobrý.

edit - pokud teda chytíš lososa no :)

Tam kde jedeme jsou jen tresky a sem tam se zadari halibut nebo vlkous
Odesláno

Brácha kdysi z Norska přivez nějakej citronovej pepř v mlýnku (asi pepř s citronovou kůrou či co?) a na ryby to bylo super. Ale asi nic, co by klasickej pepř s čerstvym citronem nenahradil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...