Maxel Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 (upraveno) Radku, ty sendvice sou luxusni, akorat po tom bych asi vyslap leda tak spojku..Ono to trochu klame tělem - slanina a čedar sou light, chleba žitnej. Prostě taková malá sváča. Vlastně co to kecam... ne, jsou fakt docela nabušený A to nejni vůbec jistý, že na mě zbyde - co jí žena ?za dva?, občas sušim hubu. Upraveno 7. dubna 2018 uživatelem Maxel
Tom4 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 To musí být dobrota ten perkelt, se mi sbíhají sliny. O kačenky jsem letos ještě nezavadil ale když vidím tu předpověď tak do týdne budou
Harwey Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Akurat tu maju sezonu, takze vybehni von a nech sa ti poriadne zadari:)
Maxel Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Krkovička pečená na jablkách a červené cibuli. See you in 4 hours
Tom4 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Jestli ti do toho můžu kecat tak v jedné děsně chytré knize asi 150 let staré se radípřidat tam Eau de Vie, tak dva panáky. Hruškovou nebo jablkovou.A výpek pak jen zredukovat a nakonec do něj dát máslo, nechat 2 minutky projít varem.Už jsem zkoušel a neměli to tenkrát v proslulém Jockey clubu blbě vymyšlený
Maxel Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Pane Vachmajstr, voni můžou kdykoliv Jenže mam jen slivku od mistra Žufánka, nebo Gran Marnier. Pak už samý rumy, brandy, whisky, apod.
Radek124 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Moc hezkej kuchařskej Terminus Technicus, tahleta "živá voda" Řekl bych že s maxelovou péčí připravovaná krkovička by klidně snesla i tu vínovicu
Mirek Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2018 (upraveno) Dostal jsem od kamaráda nimroda igelitku divočiny, včetně pajšlu a jsou tam dvoje krásný jatýrka z divočáka...nemáte někdo dobrej recept na paštiku? Je mi úplně líto dělat je jen na cibulce... Upraveno 10. dubna 2018 uživatelem Mirek
Moty Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2018 Suroviny Na paštiku: 400 g neočištěných kuřecích jater (cca 350 g po očištění) 250 g másla (může být až 400 g, viz poznámka v postupu) - DAL JSEM VÝRAZNĚ MÍŇ, MAX 100G, když dáš těch 250-300 tak to jde blbě mazat po vyndání z lednice 1 malá cibule nebo šalotka 1/2 lžičky tymiánu 1/2 lžičky sušené petrželky 2 lžíce bílého vína 2 lžíce smetany na vaření sůl a čerstvě mletý pepř Na zalití paštiky (lze vynechat): 50 g másla bylinky na ozdobu zdroj: https://www.kucharkaprodceru.cz/jatrova-pastika/
Mirek Odesláno 10. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2018 Díky za typ, udělal jsem to obdobně, přidal jalovec, rozmarýn, česnek a hlavně místo vína dal whisky a je to paráda, jako bych na chleba mazal Laphroaiga A srnčí ragů bude zítra
Moty Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2018 (upraveno) Tak to mám radost. Teď koukám, že sem přehlídnul to víno, já tam dávám rum, ta sladkost se tam hodí Upraveno 12. dubna 2018 uživatelem Moty
Maxel Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2018 Grilovaná pštrosí játra, pečené amer.brambory a topinambury, salát a bylinkový dip. Hezkou sobotu
Moty Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Chtěl jsem tady nabídnout, kdyby někdo chtěl pštrosí maso, že ho docela často vozím Radkovi a teď jsem zaregistroval i další poptávku, mohl bych toho vzít víc a dovézt do Prahy, je to přímo z pštrosí farmy/jatek http://www.pstrosifarma.cz/nabidka-produktu/ Dále je možná objednávka z této farmy https://www.maso-blonde.cz/cenik/ Jedná se o domácí hovězí maso francouzského masného plemene Blonde D´Aquitania
eloga Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 (upraveno) tvl, tohle je všechno humus přípálená rakovina.... , to by mi jeblo, bo takový letitý konzumenty jak si to tady popisujete denně potkám na interně s obličeji utrápených a zničených žaludků, dvanácterníků, vředů, tenkých a i tlustých střev.... Kandidátů akutních operací, kolik a katarů všeho druhu. K tomu chatrný zdraví, nadváha, platfus a perspektiva v lidovém zdravotnictví je jasná absolutní nula. Prostě a jednoduše - čím víc tu úpravu honosně nazvete a upravíte, tím větší sračka to pro trávicí systém z toho pak je. Vrcholem jsou levná vína, plná siřičitanů a dalších podloudných látek z Moravy i z dálavy No nic, vlastně jsem chtěl jen říci, že nejlepší kulinárium je šumavský chleba se sádlem ze zabíjačky, s cibulí, pórkem a česnekem. trochu sole a trochu denní dávka fest-chili. Z vlastní zahrádky. Čili - chili sendvič denně a pacient je zachráněn. jo, tvl, není nad to když osoba ví, že jídlo má být v první řadě lék a tělu prospívat a ne škodit. všem. Upraveno 17. dubna 2018 uživatelem eloga
Radek124 Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Tělo má jít do hrobu zhuntovaný. A aniž bych chtěl polemizovat o obsahu talíře na fotce výše, ono to "sádlo ze zabijačky" pašík řezníkovi taky nečepuje do flašky vestavěným kohoutkem na pupku - říká Ti něco slovo "škvarek"?
mondeo2 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 a co teprve teplý škvarek...............tomu se nic nevyrovná....mňam...
Moty Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 teplej škvarek, sůl a měkkoučkej chleba, slint:-)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se