Maxel Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Korejské hovězí bulgogi založeno. Celý recept podle Notorious Foodie: https://www.instagram.com/reel/CuxErGwovfy/?igsh=bjd5bWg0NnBtdmY=
Maxel Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Grilované krůtí prso s argentinským chilli mixem, zelný salát, bramborové rösti, lanýžová aioli. 1 1
Micey Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Krasny. Ja prosim delas ty rösti? Jinak u nas posle dobou frci Indie, je supr, jak kdyz mas par nezbytnejch dochucovadel typu garam masala, kurkuma, rimskej kmin, kayenskej pepr (to vse koupis online a vydrzi to rok), zazvor.. vykouzlis “exotiku” uplne jednoduse a dobre. Akorat to nefotim:)
Maxel Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Díky. Rösti řekl bych docela klasicky. Brambory nastrouhat, vymačkat vodu, osolit a smíchat s trochou škrobu. Pravidelného tvaru jsem dosáhl v pánvi na lívance, kde smažim na přepuštěném másle, na střední fojr s jednou otočkou cca po 5-6min. Indie je super. Butter chicken curry je u nás stálice. Já teď frčim na korejské kuchyni. Zítra se chystam na to bulgogi, tak sem zvědav.
Maxel Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Jo, a tu argentinskou kořenící směs jsem bral od Chilli Doctora, a je super. Doporučuju. https://www.thechillidoctor.cz/koreni-argentina-s-chilli-bird-s-eye-70-g-e222.htm
Spongebob Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna před 12 hodinami, Maxel napsal: Jo, a tu argentinskou kořenící směs jsem bral od Chilli Doctora, a je super. Doporučuju. https://www.thechillidoctor.cz/koreni-argentina-s-chilli-bird-s-eye-70-g-e222.htm Ok zakoupeno Mám v plánu to dát na hovězí steak na grill, už asi bez soli co? Jen tohle koření...sůl v něm je..
Maxel Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna @Spongebob Já sem na maso lehce soli dával, resp. měl jsem prsa nasolená přes noc. A přesolené to nebylo, takže v té směsi tolik soli asi nebude.
Spongebob Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna před 8 hodinami, Maxel napsal: @Spongebob Já sem na maso lehce soli dával, resp. měl jsem prsa nasolená přes noc. A přesolené to nebylo, takže v té směsi tolik soli asi nebude. Ok ok díky za info.. když si dělám rumpsteak tak ho vetšinou víc solím, takže asi fakt použiju obojí. Nebo ho dosolím až bude hotovej....ochutnám a případně dosolím na prkně
Maxel Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna (upraveno) Pastrami sendvič s dvěma druhy sýra (maasdamer, gouda) a lanýžovou aioli. Abych trochu rozbil silnou hovězí a uzenou chuť, přidal jsem lehce opečenou krůtí šunku. Neni to jako od Katz’s Deli, ale šmákli jsme si — každej pulčika s drahou polovičkou, je to hutný Jinak pastrami jsem náhodou slovil v Rodinná farma na čerňáku, a lepší jsem dlouho nejedl. Kam se hrabe i Naše maso nebo Klouda! Upraveno 29. dubna uživatelem Maxel 3 2
Maxel Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna (upraveno) Bagel smashburger Upraveno 30. dubna uživatelem Maxel 4 2
Maxel Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května (upraveno) BBQ žebra, vykoštěný stehna s argentinským chilli-mixem, hermoš, zelný salát, pečené grenaille a domácí čedarovka. Půleny špekákový ježci pro děcka, s chlebem, protože proč by měly jíst nějaký normální jídlo Upraveno 4. května uživatelem Maxel 6
Maxel Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Slovil jsem v Lidlu poslední kus wagyu. Necelá stogramovka, takže vyloženě hostina. Nenapadlo mě nic jinýho, než z toho vytvořit klasický Katsu Sando sandwich — tedy maso do toasťáku bez kůrky, s japonskou mayo Kewpie a srirachou. Bašta 3
Oliver333 Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Ahoj, prosím vás - máte někdo zkušenost s horkovzdušnou fritézou? Kamarád mi říkal, že v tom děla steaky, panenku atd. a že to nemá chybu. Koukal jsem, že to je docela velký tak si říkám abych nekoupil další krám který mi bude doma strašit. Je to opravdu tak dobrá věc? Případně jestli můžete doporučit konkrétní typ. Moc díky
YPO Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května (upraveno) před 11 minutami, Oliver333 napsal: Ahoj, prosím vás - máte někdo zkušenost s horkovzdušnou fritézou? Kamarád mi říkal, že v tom děla steaky, panenku atd. a že to nemá chybu. Koukal jsem, že to je docela velký tak si říkám abych nekoupil další krám který mi bude doma strašit. Je to opravdu tak dobrá věc? Případně jestli můžete doporučit konkrétní typ. Moc díky Hlavně je to dobrý, že to děláš bez těch různých tuků. Prostě jenom horkej vzduch. Máme to taky a žena moje to používá celkem často, myslím že je úplně jedno co koupíš, je to jenom fén v bedně s renomovanou značkou (dražší) nebo nounejm (levnější). Velikost bych řešil počtem jedlíků. Upraveno 8. května uživatelem YPO
Maxel Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května @Oliver333 U nás je Air-fryer v permanenci docela často. Takže za mě určitě užitečný pomocník. Jen tedy steak bych v tom asi nedělal, ale zkoušel jsem třeba bůček, a ten se dal. Konkrétně mam tenhle od Lauben, a spokojenost: https://lauben.com/products/lauben-hot-air-fryer-2500wt Kdybych s tim chtěl víc experimentovat, nebo vyloženě připravovat jídlo na stůl pro 4-členou rodinu, vzal bych něco jako tohodle Ninju: https://www.datart.cz/friteza-horkovzdusna-ninja-af400euwh-foodie-max-dual-zone-9-5-l-bila.html?utm_id=heu&utm_medium=priceindexer&utm_source=heureka.cz&utm_term=NJAAF400EUWH&hgtid=aee54b52-aa04-4cf9-88a6-a2dd3a009460
Harwey Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května Stajling uplne na prd, ale basta uzasna tiez s kewpie a srirachou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se