Spongebob Posted February 8 Report Posted February 8 (edited) před 13 hodinami, Roman I. napsal: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. No fuj Edited February 8 by Spongebob
bohus76 Posted February 8 Report Posted February 8 před 15 hodinami, Roman I. napsal: Byl to vrchni šál od pana Mullera z Pardubic. Chová wagyu okolo našeho města. wagyufarm.cz . Super sympatický pán. Nedokonalost byla, že jsem na ten steak šel s nízkou teplotou a krátkým časem. Buď jsem to měl ohulit nebo nechat dodělat třeba na 90 v troubě…. No nic, mám ještě veverku, půjdu do ní agresivněji. Teď mám období gastropíčovin. Čekám návštěvu kamaráda, co miluje ústřice. No tak se je učím otvírat. První tři katastrofa, další už lupaly jak po másle. Jen jsem k tomu vyžahnul flašku sektu. Prostě studijní proces…. jinak aby nedošlo k mejlce. Přes žrádlo jsem proletář. Miluju tvaroh naslano s bramborama na loupačku a smažené tvargle . Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Mě to spíš připadalo jako kvíz co je to ?
bohus76 Posted February 8 Report Posted February 8 My dnes tak,žebirka na medu. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
Jehlan Posted February 9 Report Posted February 9 Mouka z krup a pohanky na Komo Duett 200, kvásek tradiční, odchovaný doma. Taková nedělní pohoda. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
semi001 Posted February 10 Report Posted February 10 V patek jako každý rok v tomto období Velmi špatně se spalo s tim plným pupkem Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 3 1
M.K. Posted February 14 Report Posted February 14 Karlík na cibuli / slanině / smetaně. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. A manželka ukuchtila čedarovou polívku, na zimní měsíce velký dobro... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 2
Roman I. Posted February 14 Report Posted February 14 V 12. 2. 2025 v 18:27, Harwey napsal: @Roman I.ako dopadla navsteva a ustrice?:) No modrá ústřice to nebyla. Von je dost ošklivej
Spongebob Posted February 14 Report Posted February 14 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
nizkotucnytvaroh Posted February 15 Report Posted February 15 Valentýnský chill. Angus tatarák, grilovaná paprika, zastřené vejce a smetanou/čoko jahody. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
krutor Posted February 16 Report Posted February 16 Nedělní schnitzel Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 2
Maxel Posted February 16 Report Posted February 16 Pěkně pánové U nás valentýnské menu až dnes, v pátek byla žena ještě se synem ve fakultce. Je pár věcí, které kulinářsky svépomocí moc často neřešim a raději se spolehnu na erudovanější — sushi je jedním z nich. Imperial Sushi na Harfě. Neskutečná bašta! A ještě zbylo na večeři Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1 1
cuborg Posted February 18 Report Posted February 18 Denvercut s koňakovou houbovkou a parmezánový brambory po bouračce. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 3 2
JDenver Posted February 18 Report Posted February 18 před 6 hodinami, cuborg napsal: Denvercut s koňakovou houbovkou a parmezánový brambory po bouračce. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Tvůj řezník vážně umí.
cuborg Posted February 18 Report Posted February 18 před 11 minutami, JDenver napsal: Tvůj řezník vážně umí. Je to tak, je to Höllerschmid v Kremsu (AT), u lepšího jsem nikdy nebyl a o moc líp to ani dělat nejde. Takto u nich třeba vypadá šunka Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 2
krutor Posted February 21 Report Posted February 21 Dneska pho bo a zásoba kimchi. Na víkend mám v plánu vepřové koleno, steak a zajice. Začínám se bát dny... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
Zdenek1307 Posted February 21 Report Posted February 21 před 7 minutami, krutor napsal: Dneska pho bo a zásoba kimchi. Na víkend mám v plánu vepřové koleno, steak a zajice. Začínám se bát dny... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Polívečka teda vypadá dokonale, raději si ani nebudu představovat jak bude dobrá
busdriver Posted February 21 Report Posted February 21 před 3 hodinami, krutor napsal: Dneska pho bo a zásoba kimchi. Na víkend mám v plánu vepřové koleno, steak a zajice. Začínám se bát dny... Ja se na kimchi pomalu taky chystam, jen teda nevim, kde to necham pracovat, pac je to prej docela aromaticka naloz.. Mas na to nejakou specialni kvasici nadobu? Korejci na to neco prodavaj, ale s tim postovnym bych tam nechal ledvinu, navic je to plastovy a ja bych asi radsi sklo nebo keramiku.
krutor Posted February 21 Report Posted February 21 Jo jo vývar byl silný jak noha od kulečníku. No kdysi jsem to dělal v 5l sklenici, zkoušel jsem i plastovou krabici a teď to nechám v tom hrnci. Zatížil jsem to talířem a až bude hotovo do něčeho to přendám. S tím smradem to není tak zlé, ale možná už to jen necítím.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now