bohus76 Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října Kluci používáte někdo kupovaný Demi-Glace ,jaký ? Má někdo zkušenost s tímto ? /viz fotka/. Zde se mi zamlouvá tento postup,kde je vše vysvětleno a netrvá to tři dny https://www.idnes.cz/hobby/domov/demi-glace-navod-priprava.A170929_120309_hobby-domov_bma
Maxel Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října (upraveno) Beru ho celkem pravidelně. Vlastně mam v lednici dycky jeden kus, pro strýčka příhodu Za mě chuťově dobrý. Není určitě tak silný a výrazný, jako když si uděláš vlastní, ale na podpoření chuti a základ dobré majdy je to v pohodě. Upraveno 28. října uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 30. října Nahlásit Odesláno 30. října (upraveno) Odjezd na pánskou picí seanci, tak přece nepojedu s prázdnou. Bůček momofuku a roastbeef, to je taková klasika. K tomu (domácí) nakládaná cibule, a cornichonky. Dobře bude Upraveno 30. října uživatelem Maxel 8 7
bohus76 Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října V 30. 10. 2025 v 14:26, Maxel napsal: Odjezd na pánskou picí seanci, tak přece nepojedu s prázdnou. Bůček momofuku a roastbeef, to je taková klasika. K tomu (domácí) nakládaná cibule, a cornichonky. Dobře bude Už to vidím,zase to sežerou a bez chleba Užívej Maxeli
bohus76 Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října Někde tu byl ten bůček vysušený v soli /zavakuovany ?/. Neví někdo ? Jako neudí se.
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října Kukuřičná strouhanka, uzený sýr, baleno v rýžovém papíru... a vypadá to... jako obyčejný smažák Hezký víkend všem! 2 1 2
Maxel Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu @nizkotucnytvaroh Někde už jsem to zaznamenal, balení sýru do rýžového papíru. Hádám, aby nevytekl? Jaké to bylo? ——— Menší kulikvíz — z čeho budou dnes řízky na oběd?
Micey Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu Neny to nejaka zverina? U nas vsichni prisahaj na danci (jakoze sou nej), ale srnec by to taky mohl bejt..
Micey Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu No vida. Ten je peckovej, dobrou chut. Abych teda taky neco poslal, zbytek sous vide hovezich zeber, natrhano, na cervenym vine a korenovy zelenine, trochu do Asie (sojovka, zazvor, garam masala), sezrano bude s bramborovou kasi. 1
Maxel Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu @Micey Pěkně! Příští víkend se chystam meritem na podobný dlabanec — líčka na červeném. Jinak hotovo. Hodil jsem k tomu vídeňský br.salát a brusinky. Děcka nic. Žena jen ochutnala. Mě to ale vyloženě chutná. Holt je to z kategorie: not for everybody. 2 1 2
Maxel Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu (upraveno) @moco Sem pro každou špatnost, klidně vyrazim i s novou partou @bohus76 Původní webovka s receptem je už bohužel fuč, autor loni zemřel. Ale je to prakticky stejné, jako na odkaze. Jen jsem tehdá krom soli/cukru a pepře dával ještě další koření; viz. foto. Nutné to ale není, zbyde víc chuti masa samotného. https://www.toprecepty.cz/recept/61320-domaci-slanina-bez-uzeni-podle-slovenskeho-redaktora-milana-gigela/ Jinak jsem tím zabrousil do vod poměrně dávných, léta páně 2016 jsem to tu dával Upraveno 2. listopadu uživatelem Maxel 4 1 1
polifka Odesláno 2. listopadu Nahlásit Odesláno 2. listopadu Krkna, kuprs, wings ......před a po..... ..... blaho v hubě 2 1
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu @Maxel Prvotní dojmy: chce to úhledně nachystané bločky sýra, a hlídat teplotu/čas horkovzduch/fritéza, zvládne to i skrze papír podtéct, a hlavně skladem vždy dolů. Jinak je to fajn, papír stačí chvíli namočit do vajíčka, a netřeba už namáčet do vody jako na závitky, a určitě lepší Panko, nebo klasická strouhanka, ta kukuřičná moc nedrží.
gathol Odesláno 3. listopadu Nahlásit Odesláno 3. listopadu V 2. 11. 2025 v 14:49, Maxel napsal: @moco Sem pro každou špatnost, klidně vyrazim i s novou partou @bohus76 Původní webovka s receptem je už bohužel fuč, autor loni zemřel. Ale je to prakticky stejné, jako na odkaze. Jen jsem tehdá krom soli/cukru a pepře dával ještě další koření; viz. foto. Nutné to ale není, zbyde víc chuti masa samotného. https://www.toprecepty.cz/recept/61320-domaci-slanina-bez-uzeni-podle-slovenskeho-redaktora-milana-gigela/ Jinak jsem tím zabrousil do vod poměrně dávných, léta páně 2016 jsem to tu dával Tohle jsem dělal několikrát a je to super. Ale dost často mi to chytne plíseň...
Juraj11 Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu Včerejší zábava Sent from my iPhone using Tapatalk 6 2
Jone Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu …Red Wing(s); chvilku jsem zvažoval, jestli to nedat i do toho vlákna vo botách… 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se