Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Beru ho celkem pravidelně. Vlastně mam v lednici dycky jeden kus, pro strýčka příhodu :) 

Za mě chuťově dobrý. Není určitě tak silný a výrazný, jako když si uděláš vlastní, ale na podpoření chuti a základ dobré majdy je to v pohodě. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno (upraveno)

Odjezd na pánskou picí seanci, tak přece nepojedu s prázdnou. Bůček momofuku a roastbeef, to je taková klasika. 
K tomu (domácí) nakládaná cibule, a cornichonky. Dobře bude  

IMG_0099.jpeg

IMG_0087.jpeg

IMG_0129.jpeg

• Like 8
  • Dát hlas 7
Odesláno
V 30. 10. 2025 v 14:26, Maxel napsal:

Odjezd na pánskou picí seanci, tak přece nepojedu s prázdnou. Bůček momofuku a roastbeef, to je taková klasika. 
K tomu (domácí) nakládaná cibule, a cornichonky. Dobře bude  

IMG_0099.jpeg

IMG_0087.jpeg

IMG_0129.jpeg

Už to vidím,zase to sežerou a bez chleba 🙂   Užívej Maxeli

Odesláno

Kukuřičná strouhanka, uzený sýr, baleno v rýžovém papíru... a vypadá to... jako obyčejný smažák😆 Hezký víkend všem!

IMG_20251031_205047.jpg

• Like 2
  • Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

No vida. Ten je peckovej, dobrou chut. Abych teda taky neco poslal, zbytek sous vide hovezich zeber, natrhano, na cervenym vine a korenovy zelenine, trochu do Asie (sojovka, zazvor, garam masala), sezrano bude s bramborovou kasi.

IMG_4012.jpeg

• Dát hlas 1
Odesláno

@Micey Pěkně! Příští víkend se chystam meritem na podobný dlabanec — líčka na červeném.

Jinak hotovo. Hodil jsem k tomu vídeňský br.salát a brusinky. Děcka nic. Žena jen ochutnala. Mě to ale vyloženě chutná. Holt je to z kategorie: not for everybody. 

IMG_0341.jpeg

• Like 2
  • Díky 1
  • Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

@moco Sem pro každou špatnost, klidně vyrazim i s novou partou ;)

@bohus76 Původní webovka s receptem je už bohužel fuč, autor loni zemřel. Ale je to prakticky stejné, jako na odkaze. Jen jsem tehdá krom soli/cukru a pepře dával ještě další koření; viz. foto. Nutné to ale není, zbyde víc chuti masa samotného. 
https://www.toprecepty.cz/recept/61320-domaci-slanina-bez-uzeni-podle-slovenskeho-redaktora-milana-gigela/

Jinak jsem tím zabrousil do vod poměrně dávných, léta páně 2016 jsem to tu dával :)

IMG_1051.jpeg

IMG_1062.jpeg

IMG_1343.jpeg

IMG_2666.jpeg

• Like 4
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

@Maxel Prvotní dojmy: chce to úhledně nachystané bločky sýra, a hlídat teplotu/čas horkovzduch/fritéza, zvládne to i skrze papír podtéct😆, a hlavně skladem vždy dolů. Jinak je to fajn, papír stačí chvíli namočit do vajíčka, a netřeba už namáčet do vody jako na závitky, a určitě lepší Panko, nebo klasická strouhanka, ta kukuřičná moc nedrží.

Odesláno
V 2. 11. 2025 v 14:49, Maxel napsal:

@moco Sem pro každou špatnost, klidně vyrazim i s novou partou ;)

@bohus76 Původní webovka s receptem je už bohužel fuč, autor loni zemřel. Ale je to prakticky stejné, jako na odkaze. Jen jsem tehdá krom soli/cukru a pepře dával ještě další koření; viz. foto. Nutné to ale není, zbyde víc chuti masa samotného. 
https://www.toprecepty.cz/recept/61320-domaci-slanina-bez-uzeni-podle-slovenskeho-redaktora-milana-gigela/

Jinak jsem tím zabrousil do vod poměrně dávných, léta páně 2016 jsem to tu dával :)

IMG_1051.jpeg

IMG_1062.jpeg

IMG_1343.jpeg

IMG_2666.jpeg

Tohle jsem dělal několikrát a je to super. Ale dost často mi to chytne plíseň...

Odesláno

…Red Wing(s); chvilku jsem zvažoval, jestli to nedat i do toho vlákna vo botách… 😎

IMG_4787.thumb.jpeg.1dfe0396f5f37c13c3abd5bf2988dded.jpeg

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...