Pandera Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září Jj, tvarůžky, romadur a některé jiné sýry se musí jíst az po datu min. trvanlivosti, do té doby mi přijdou nedotažené. Camembert třeba taky potřebuje čas. 3
neuromancer Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září A.W. tvarůžky většinou potřebují dozrát doma, nebo musím prolézt několik obchodů, kde nejsou bleďochy. Bohužel, před více než 20 lety skončil druhý výrobce z Loštic, JD, byly v modrých obalech a ty, alespoň dle mých chabých vzpomínek, byly mnohem lepší a vyzrálejší. Tvarg je dobrý, kupoval jsem je několikrát přímo u nich v hospodě a dřív je i posílali přes eshop, teď už to koukám nejde.
atim Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září Kluci diky za osvětu, ten rozdíl je prostě markantní a to nejsem žádný zastánce starých časů, dříve když jsme přilepili v autobuse papír za pětku sedačku , tak museli autobus odstavit než to vyvětrali, ale mají to chráněné, tak to zas nemůže být tolik jine. 1
Pozorovatel Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září A tohle znáte? Jasně, je to plechovka, ale za mě nejlepší fazole, co se dají jíst už tak jak jsou Nebo je to výborný základ pro další tvorbu Já už jiné fazole v plechovce nekupuji a beru to rovnou z Itálie po celých kartonech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
Maxel Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září Taky jedu na vlně luštěnin, objevil sem kouzlo edamame — a je to boží! K tomu jednoduše rib eye s maldonem, a lanýžovka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Harwey Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Ale dobre su Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pozorovatel Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září No a pak to může dopadnout třeba takhle Mám rád fazole na kovbojský / mexický způsob Taťka si tam samozřejmě ještě musí přidat extra hot Tabasco a pár jalapeno navrch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
AlfGS Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září před 6 hodinami, Pozorovatel napsal: No a pak to může dopadnout třeba takhle Mám rád fazole na kovbojský / mexický způsob Taťka si tam samozřejmě ještě musí přidat extra hot Tabasco a pár jalapeno navrch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To jsou jen 3 páry... to je furt malo! Ale navnadil jsi 1
Hellé Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Slivkova sezona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Maxel Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Rigatoni s liškovým ragú Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2 1
AlfGS Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září V 3. 9. 2026 v 21:17, Hellé napsal: Slivkova sezona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. My dnes taky z domácích zásob... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Diamondking Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Panenka ve slanině, houbové ragú, pečené brambory a kapustičky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Maxel Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Telecí roštěnky s pancettou, křepelčí vejce, hrany. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
bohus76 Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září V 2. 9. 2026 v 21:06, Maxel napsal: Taky jedu na vlně luštěnin, objevil sem kouzlo edamame — a je to boží! K tomu jednoduše rib eye s maldonem, a lanýžovka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To masisko hned bych si dal,slintám jak bernardýn.
Maxel Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září @bohus76 Steakové jsem teď docela dlouho míjel, ale todle se hodně povedlo — Lidl, vyzrálý ribeye čtvrtkilák za dvě stovky. Silně doporučuju! 1
vojt Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Zkusil jsem pečený kuře s vídeňským bramborovým salátem a bylo fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Maxel Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Taky dneska vídeňák, jen cosi tradičněji k tomu schintzel — vepřový v panko strouhance. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1 2
bohus76 Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Pěkná plachtaMy dnes jen sekačku s bramborovým salátem
honza71 Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září před 6 hodinami, bohus76 napsal: Pěkná plachtaMy dnes jen sekačku s bramborovým salátem Dobrou sekacku bych vubec nepodcenoval. Sekacka s jemnou br. kasi je TOP
bohus76 Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Dcera chtěla bramborový salát,tak byl salát... Tož dobré to bylo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se