Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jj, tvarůžky, romadur a některé jiné sýry se musí jíst az po datu min. trvanlivosti, do té doby mi přijdou nedotažené. Camembert třeba taky potřebuje čas.

• Like 3
Odesláno

A.W. tvarůžky většinou potřebují dozrát doma, nebo musím prolézt několik obchodů, kde nejsou bleďochy. Bohužel, před více než 20 lety skončil druhý výrobce z Loštic, JD, byly v modrých obalech a ty, alespoň dle mých chabých vzpomínek, byly mnohem lepší a vyzrálejší. 

Tvarg je dobrý, kupoval jsem je několikrát přímo u nich v hospodě a dřív je i posílali přes eshop, teď už to koukám nejde.

Odesláno

Kluci diky za osvětu, ten rozdíl je prostě markantní a to nejsem žádný zastánce starých časů, dříve když jsme přilepili v autobuse papír za pětku sedačku , tak museli autobus odstavit než to vyvětrali, ale mají to chráněné, tak to zas nemůže být tolik jine.

• Haha 1
Odesláno

A tohle znáte? 😉

Jasně, je to plechovka, ale za mě nejlepší fazole, co se dají jíst už tak jak jsou 🤤

Nebo je to výborný základ pro další tvorbu 😁

Já už jiné fazole v plechovce nekupuji a beru to rovnou z Itálie po celých kartonech 😂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 10
  • Díky 1
Odesláno
před 6 hodinami, Pozorovatel napsal:

No a pak to může dopadnout třeba takhle 😁

Mám rád fazole na kovbojský / mexický způsob 😉

Taťka si tam samozřejmě ještě musí přidat extra hot Tabasco a pár jalapeno navrch 😎

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

To jsou jen 3 páry... to je furt malo!

Ale navnadil jsi 😁

• Haha 1
Odesláno
V 3. 9. 2026 v 21:17, Hellé napsal:

Slivkova sezona

My dnes taky z domácích zásob...

• Like 3
Odesláno
V 2. 9. 2026 v 21:06, Maxel napsal:

Taky jedu na vlně luštěnin, objevil sem kouzlo edamame — a je to boží! 
K tomu jednoduše rib eye s maldonem, a lanýžovka. 

To masisko hned bych si dal,slintám jak bernardýn. 

Odesláno
před 6 hodinami, bohus76 napsal:

Pěkná plachta😋My dnes jen sekačku s bramborovým salátem 

Dobrou sekacku bych vubec nepodcenoval. Sekacka s jemnou br. kasi je TOP 😉

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...