gandalf Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Já jsem taky vařil, ale nefotil. Dělal jsem karboše s bramborovým salátem /v mé porci pochopitelně nechybělo chilli/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Dnes kuře se špagetama : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Dobrý, spíš výborný. Já to dnes odbývám vařenými vepřovými žebry. Bude k tomu chleba, hořčice, když nebudu línej, tak i křen. A pro mně i chilli omáčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Dnes kuře se špagetama Moje oblíbená kombinace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2011 Mne inspiroval Ricous, když o tom před časem psal. Tož jsem to testnul. Všichni se doma xichtili....dokud neochutnali. Nudle jsem pěkně vymáchal v sosu, dodal maso.....jen se zaprášilo.... "tatííííí, je na přidánííííí ??? ! " Já měl špagety samotné, už se mi nechtělo dělat nic dalšího. Ale já je mám rád, takže mi to nevadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2011 Dnes je, na přání, buřtguláš....vyvoněnej hříbkama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Dnes bude králík:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Už dlouho jsem nepřispěl sem -oběd na zítra Zapečené špagety s mletým masem a zeleninou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 Nějaké tipy jak upravit bažanta? Přítelkyně byla na honu a něco veze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 na zítra chystám francouzské brambory, máte typ čím je pozvednout na chornokulinářskou úroveň? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 na zítra chystám francouzské brambory, máte typ čím je pozvednout na chornokulinářskou úroveň? zapeč to třicítkou ajdamem, posyp vegetou a dozdob šlehačkou z flašky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 hmm tak tohle je rada nad zlato, no aspoň si nemusim nechat ulovit vtáka od baby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 3. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2011 hmm tak tohle je rada nad zlato, no aspoň si nemusim nechat ulovit vtáka od baby Hele, baby to s vtákama umí nejlíp Francouzské brambory netřeba vylepšovat, to jsem tím svým příspěvkem chtěl říct, jednou je recept danej, tak se ho drž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 je krize, tak bude sousedojc kočka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 je krize, tak bude sousedojc kočka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Milis volal, že od včerejška postrádá kočičku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 (upraveno) Milis volal, že od včerejška postrádá kočičku... nepráskni mě. dík kámo. edit: živím malé děti Upraveno 4. prosince 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 je krize, tak bude sousedojc kočka zapomeň na čivavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 Nepotřebuje komentáře, výsledek za půl hodiny : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 zapomeň na čivavu... slušelo by ji to... s brkaší a na másle podušenou cuketkou, k tomu růžofku zvajgl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2011 ... s brkaší a na másle podušenou cuketkou, k tomu růžofku zvajgl Nechtěl bys mě vzít na byt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se