Milis Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2012 (upraveno) to by chtělo vyhodit komorníka, princi Ležela na zádech v pekáči, chudák, a na vejšku měřila asi 7cm, jak byla vyschlá. No zas je šetrnej. Upraveno 29. ledna 2012 uživatelem Princ Milis
Gilius Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Rodinka škemrala o mou plněnou sekanou, že už dlouho....že maj chuť..... TOŽ -
montemar Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 Rodinka škemrala o mou plněnou sekanou, že už dlouho....že maj chuť..... TOŽ - vypadá to poctivě.... škoda, že ještě není technologie na přenos vůně po drátu...
mondeo2 Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2012 TOŽ - vypadá to poctivě.... škoda, že ještě není technologie na přenos vůně po drátu... Naopak buď rád, ono totiž tohle vlákno je na zabití už jenom kvůli těm obrázkům, natož ještě vůně ..... No nic jdu spáchat atentát na lednici Mám tam totiž vinikající segedínek .....
Gilius Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 dnes bude tohle - oliváč + cibule + česnek + rajčata rozvařená na "sračku" + bazalka + krůtí maso a jako příloha těstoviny . Fotil jsem jen omáčku a ještě blbě, sorry.
gandalf Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Odesláno 1. února 2012 Já se "odbývám" špeclemi se žampiony a chilli :-). K tomu salát z čínského zelí. Na pohled nic moc, ale rychlý, dobrý a ostrý.
Gilius Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Dnešní menu - Mexický guláš ( bude s rýží )
Návštěvník Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Dneska jsem si udělal ohromnou radost. Z Číny mi přišel před týdnem ručně tepaný ocelový wok, kamarád kovář mi ho vypálil a udělal pod něj takovej ten vehement, aby se nekácel na sporáku, já ho lehce odrbal z černoty, promastil arašídovým olejem a těším se na expedice do asijské kuchyně... Upraveno 3. února 2012 uživatelem Roman I.
sect Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Ten je super, kde se tak krásná pánev dá koupit?
Návštěvník Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Ten je super, kde se tak krásná pánev dá koupit? kuk
montemar Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Dneska jsem si udělal ohromnou radost. Z Číny mi přišel před týdnem ručně tepaný ocelový wok, kamarád kovář mi ho vypálil a udělal pod něj takovej ten vehement, aby se nekácel na sporáku, já ho lehce odrbal z černoty, promastil arašídovým olejem a těším se na expedice do asijské kuchyně... je to ferromagnetický? poběží to na indukci?
Návštěvník Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 je to ferromagnetický? poběží to na indukci? je to vobyčejná ocel. Problém bude v tom, že to má kulatý dno, takže se na ploše kácí, prej se to dá řešit. Mně to Honza vyřešil u výhně
montemar Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 ten wok je super... asi nejlíp si ale bude rozumět s plynovým hořákem...
jartop Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Dnes odpoledne jsme s Čumilem trochu blbli...
Rudykopalsson Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Gile - ten guláš mě dostal, jdu k lednici a budu se snažit zapomenout:-)
Gilius Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 hehe, a to sem fotky nedávám ( schválně ) po osmé večer. Abyste nenadávali, že pak tloustnete
gandalf Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Já na zítřek plánuju houbovku s hovězím masem, knedlík. Ale v neděli budu dělat vietnamské závitky a to bych nafotil /kam se na mně kluci hrabou/.
Gilius Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Odesláno 4. února 2012 A jak je děláš ?? Smažíš, nebo v páře ???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se