Milis Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 (upraveno) to by chtělo vyhodit komorníka, princi Ležela na zádech v pekáči, chudák, a na vejšku měřila asi 7cm, jak byla vyschlá. No zas je šetrnej. Upraveno 29. ledna 2012 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Rodinka škemrala o mou plněnou sekanou, že už dlouho....že maj chuť..... TOŽ - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Rodinka škemrala o mou plněnou sekanou, že už dlouho....že maj chuť..... TOŽ - vypadá to poctivě.... škoda, že ještě není technologie na přenos vůně po drátu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 TOŽ - vypadá to poctivě.... škoda, že ještě není technologie na přenos vůně po drátu... Naopak buď rád, ono totiž tohle vlákno je na zabití už jenom kvůli těm obrázkům, natož ještě vůně ..... No nic jdu spáchat atentát na lednici Mám tam totiž vinikající segedínek ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 dnes bude tohle - oliváč + cibule + česnek + rajčata rozvařená na "sračku" + bazalka + krůtí maso a jako příloha těstoviny . Fotil jsem jen omáčku a ještě blbě, sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2012 Já se "odbývám" špeclemi se žampiony a chilli :-). K tomu salát z čínského zelí. Na pohled nic moc, ale rychlý, dobrý a ostrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Dnešní menu - Mexický guláš ( bude s rýží ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Dneska jsem si udělal ohromnou radost. Z Číny mi přišel před týdnem ručně tepaný ocelový wok, kamarád kovář mi ho vypálil a udělal pod něj takovej ten vehement, aby se nekácel na sporáku, já ho lehce odrbal z černoty, promastil arašídovým olejem a těším se na expedice do asijské kuchyně... Upraveno 3. února 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Ten je super, kde se tak krásná pánev dá koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Ten je super, kde se tak krásná pánev dá koupit? kuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Dneska jsem si udělal ohromnou radost. Z Číny mi přišel před týdnem ručně tepaný ocelový wok, kamarád kovář mi ho vypálil a udělal pod něj takovej ten vehement, aby se nekácel na sporáku, já ho lehce odrbal z černoty, promastil arašídovým olejem a těším se na expedice do asijské kuchyně... je to ferromagnetický? poběží to na indukci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 je to ferromagnetický? poběží to na indukci? je to vobyčejná ocel. Problém bude v tom, že to má kulatý dno, takže se na ploše kácí, prej se to dá řešit. Mně to Honza vyřešil u výhně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 ten wok je super... asi nejlíp si ale bude rozumět s plynovým hořákem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 paráda a velká závist !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Dnes odpoledne jsme s Čumilem trochu blbli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 To vypadá slibně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Gile - ten guláš mě dostal, jdu k lednici a budu se snažit zapomenout:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 hehe, a to sem fotky nedávám ( schválně ) po osmé večer. Abyste nenadávali, že pak tloustnete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Já na zítřek plánuju houbovku s hovězím masem, knedlík. Ale v neděli budu dělat vietnamské závitky a to bych nafotil /kam se na mně kluci hrabou/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2012 A jak je děláš ?? Smažíš, nebo v páře ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se