grakij Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 (upraveno) edit: Upraveno 19. června 2010 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 (upraveno) nejspíš budu vegetarián, ještě jsem k tomu nedospěl, ale už asi nejsem moc daleko - zrovna jsme doma řešili jesli jíst salám z kozy, mně už se to trochu příčí ... no a velrybu bych asi taky nejed ...a když je řeč o bezmasý stravě - tohle jsme zkoušeli doma a je to opravdu moooc dobrý, doporučuju! Upraveno 19. června 2010 uživatelem Filipes 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 Tak vegetarianstvi se opravdu nebojim. Vcera jsem do sebe nacpal pulku kravy (600g angus). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 Tak vegetarianstvi se opravdu nebojim. Vcera jsem do sebe nacpal pulku kravy (600g angus). Tak 600g má k půlce krávy přece jen ještě dost daleko . A kilo bys snědl? Tady bys ho mohl mít i zdarma - http://www.restaurantmustek.cz/joomla/index.php?option=com_content&view=category&id=54&Itemid=73&lang=cs ovšem myslím, že za půl hodiny se to sníst nedá, minimálně ne tak, aby si na tom člověk pochutnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 velryba byöa vyborna, nechapu, co proti nim kdo ma Free Willy 3 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 19. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2010 velryba byöa vyborna, nechapu, co proti nim kdo ma Free Willy Velrybu jsem ještě nejedl. K čemu bys to maso přirovnal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 velryba byöa vyborna, nechapu, co proti nim kdo ma Free Willy hele a nerikal jak to sem dostal, kdyz to je nelegalni? ciste ze zvedavosti, nikoho nesoudim, chutnalo ti to, mas k tomu jinej postoj, ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 legalni vylov z norska, pry ma norsko kvoty na vylov.. nevim, nesoudim, jen chutnam. chutove bych to prirovnal v podstate k syrovemu hovezimu, jen trochu jemnejsi, je tam citit ta rybina. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 legalni vylov z norska, pry ma norsko kvoty na vylov.. nevim, nesoudim, jen chutnam. chutove bych to prirovnal v podstate k syrovemu hovezimu, jen trochu jemnejsi, je tam citit ta rybina. aspon me to donutilo si neco precit. norove lovy plejtvaka malyho predevsim a tech je hodne. a maji celkem striktni politiku. takze ok. pak bych si takovou taky dal. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 nejspíš budu vegetarián, ještě jsem k tomu nedospěl, ale už asi nejsem moc daleko - zrovna jsme doma řešili jesli jíst salám z kozy, mně už se to trochu příčí ... no a velrybu bych asi taky nejed ...a když je řeč o bezmasý stravě - tohle jsme zkoušeli doma a je to opravdu moooc dobrý, doporučuju! souhlas, pred 14-ti dnama jsem to zkousel taky, manzelce to taky chutnalo a pry kdy si to zopakuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 špagety s tuňákem : 1 konzerva tuňáku v rostlinném nálevu, 1/2 sáčku špaget (nebo jiných těstovin-je to fajn s lecčím), 1 žlutá paprika, 3 plátky uzeného eidamu(nebo jiného sýra-co máme rádi), mozzarela , rajčatový protlak, 2 rajčata(místo protlaku a rajčat můžete použít rajčata z plechu-používám buď samotná loupaná,nebo rovnou s bazalkou), 1 stroužek česneku, bazalka, provensálské koření, koření směs na ryby, alpská sůl. Těstoviny necháme vařit v osolené vodě dle návodu na sáčku(já solím SOLČANKOU ). Po uběhnutí 1/2 doby varu si připravíme hlubší pánev, vlijeme do ní obsah konzervy s tuňákem . Nakrájíme veškerou zeleninu na kostičky, vhodíme do pánve a zamícháme(+koření dle chuti,nálady a tak). Po chvíli přidáme rajčatový protlak( a sůl-pokud je potřeba). Nakonec vložíme sýr, necháme roztát a zamícháme. Těstoviny vložíme na talíř a přilijeme hotovou omáčku, dozdobíme bylinkami a na plátky nakrájenou mozzarelou. Recepis jsem si upravil z jiného odtud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 a tak já vím,že to není italská kuchyně,ale "italská". Ale jedlý to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 a tak já vím,že to není italská kuchyně,ale "italská". Ale jedlý to je Ty jo, to je jak od Babici :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 špagety s tuňákem : 1 konzerva tuňáku v rostlinném nálevu, 1/2 sáčku špaget (nebo jiných těstovin-je to fajn s lecčím), 1 žlutá paprika, 3 plátky uzeného eidamu(nebo jiného sýra-co máme rádi), mozzarela , rajčatový protlak, 2 rajčata(místo protlaku a rajčat můžete použít rajčata z plechu-používám buď samotná loupaná,nebo rovnou s bazalkou), 1 stroužek česneku, bazalka, provensálské koření, koření směs na ryby, alpská sůl. Těstoviny necháme vařit v osolené vodě dle návodu na sáčku(já solím SOLČANKOU ). Po uběhnutí 1/2 doby varu si připravíme hlubší pánev, vlijeme do ní obsah konzervy s tuňákem . Nakrájíme veškerou zeleninu na kostičky, vhodíme do pánve a zamícháme(+koření dle chuti,nálady a tak). Po chvíli přidáme rajčatový protlak( a sůl-pokud je potřeba). Nakonec vložíme sýr, necháme roztát a zamícháme. Těstoviny vložíme na talíř a přilijeme hotovou omáčku, dozdobíme bylinkami a na plátky nakrájenou mozzarelou. Recepis jsem si upravil z jiného odtud. Gille dopustil ses kulinářského faux-pas jak hovado. Ryby a sýr(kterýkoliv) je neslučitelné spojení v italské kuchyni. Opravdu to zavání Babicou. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 To jsem nechtěl (nejsem zase kdovíjakej kuchař).....prostě jsem našel recept,kterej mi chutnal. Tož sorry......a dík za upozornění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 (upraveno) To jsem nechtěl (nejsem zase kdovíjakej kuchař).....prostě jsem našel recept,kterej mi chutnal. Tož sorry......a dík za upozornění Já taky nejsem žádný Taloš v kuchyni, jen mám rád italské jídla a špagety s tuňákem si taky dělám často a je to jedna z nejlepších úprav těstovin, co znám. Recept se od Tvého liší jen tím, že tam nedávám ten sýr a papriky, ale navíc dávám na půlky rozkrájené černé olivy a pár kapar. Ale je to podle chuti každého soudruha. Upraveno 19. července 2010 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 ..a hned je další varianta. Vyzkouším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 stejně si myslím že nejgeniálnější jsou špagety "áljo óljo peperončíno".Uvaříme špagety tak jak se má. Kdo neví tak stručně: hodně vody, osolit radši trošku víc a nepřevařit. Ony trochu dojdou tak aby z nich nebyl blemtolín. Prostě když se do špagety kousne tak musí být poznat že se něco kouše. Při slévání vody by ve špagetách měla troška vody zůstat, neměly by být suché. Pak si na pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje, čím lepší tím lepší. Fakt je to poznat. Hodíme do něj nasekaný česnek a nasekanou chilli papričku. Množství dle vkusu každého soudruha. Ale nebojte se toho, ono se to v tom oleji zjemní. A až je to přiměřeně osmahnuté (nepřehnat) tak do toho prostě vyklopíme ty špagety a důkladně je v tom oválíme. No a je hotovo. Jen ještě trošku něčeho zeleného, třeba sekanou petrželku nebo i pažitka není špatná, źádný sýr nebo nedej bože kečup. A pro stavy ztroskotání, dá se to udělat i z kolínek co zbyly od oběda a místo chilli papričky použít mleté chilli. Sice to není ono ale furt lepší než nic. Ale ten olej se ošidit nedá, ten tomu dává chuť. S nějakým řepkosojovým biopalivem jsem neměl odvahu to vyzkoušet. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2010 velmi dobré během, nebo po tahu... Jen už vím, že není příliš dobré, brát léta zaprášené chilli papričky ze zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se