911 Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Já vím. Když já se na trh prostě nedostanu, tak se alespoň snažím vzít co je, rajčata kupuju po čuchu - musí vonět jako rajčata, jinak je to nahovno. Ale až budou u nás italské trhy, tak tam určitě půjdu a rajčata tam nakoupím. Nebo ještě líp - udělám si záhonek! A ten parmazán taky musím kupovat v celku a ne sypaný.... nedavas si ty minusovy hlasy nahodou sam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 nedavas si ty minusovy hlasy nahodou sam? Ne-e, i když po té tisícovce fakt toužím 2 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Kamil: S tím česnekem se musí opatrně no, rychle se pálí. Zkus ho tam kdyžtak dát větší kousky, ty se hned tak nespálí. Solit se to nemusí, musíš mít ale hoooodně slanou vodu na těstoviny. Já si zítra udělám klasické špagety pomodóro: osmahnout česnek na pánvi, na to přihodit nakrájená rajčata, rozvařit, bazalka, sůl, parmazán a je to Krásné lehké letní jídlo. přesně tak jak píše Tada, voda musí být dost slaná. Pohlreich jednou někde řekl že by měla být slaná skoro jako mořská voda. Taky eště říkal, a ten talián myslím taky, že kvalitní těstoviny jsou pomalu sušené a poznáse to tak že jsou drsné. Že pak na sebe vezmou líp tu omáčku než ty lesklé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 přesně tak jak píše Tada, voda musí být dost slaná. Pohlreich jednou někde řekl že by měla být slaná skoro jako mořská voda. Taky eště říkal, a ten talián myslím taky, že kvalitní těstoviny jsou pomalu sušené a poznáse to tak že jsou drsné. Že pak na sebe vezmou líp tu omáčku než ty lesklé. Občas jsem začal vídat v obchodech těstoviny čertsvé, normálně je tam měli ve chlaďáku. Ale udělat vlastní těstoviny není zas tak těžké 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Druhý pokus byl lepší, začínám se přibližovat k dokonalosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Kamil: to vypadá zatraceně dobře! Hlavně ten česnek má přesně tu bravu co má mít! kejklik: Jinak ty rajčata byly ze Španělska, ale z hytlermarketu, to bohužel jo. 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Kamil: to vypadá zatraceně dobře! Hlavně ten česnek má přesně tu bravu co má mít! Jo včera jsem ho trochu přismahl, dnes to bylo mnohem lepší. Ještě si od Dana vezmu recept na carbonara a Manu hadr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Jo včera jsem ho trochu přismahl, dnes to bylo mnohem lepší. Ještě si od Dana vezmu recept na carbonara a Manu hadr! Jo tak na karbonára jsem si ještě netroufl, příští týden si zkusím udělat boloňskou masovou směs, zatím se mi ještě nepovedla udělat úplně přesně, protože mám vždycky strašnej hlad a ty 2hodiny co se má pak dusit je strašně dlouho a já jsem hladovej, tak jí vždycky sežeru ještě když je spíš taková omáčkovitá, ale i tak je to moooc dobrý. 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Hele Tado kdes vzal moje Seika, ani nevím, že je máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 (upraveno) Hele Tado kdes vzal moje Seika, ani nevím, že je máš. No to nejsou tvoje Seika, ta jsou moje, vydražil jsem je na Ebay asi za 80 doláčů, jsou super, akorát byly nejspíš vytopený, ale za pětikilo mi je dal hodinář do kupy a fakčej perfektně, jen potřebuju vyměnit vložku lunety, tu už mám koupenou, jen to donést hodináři. Akorát trošku hůř resetují, to tlačítko se musí zmáčknout fakt fest aby se to vynulovalo na jedno zmačknutí. EDIT: A jdu vařit. Kus vepře a zkusím si k tomu udělat redukci na bázi balzamika, ať to má nějakej šmak Upraveno 22. července 2010 uživatelem Tada 2 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 No to nejsou tvoje Seika, ta jsou moje, vydražil jsem je na Ebay asi za 80 doláčů, jsou super, akorát byly nejspíš vytopený, ale za pětikilo mi je dal hodinář do kupy a fakčej perfektně, jen potřebuju vyměnit vložku lunety, tu už mám koupenou, jen to donést hodináři. Akorát trošku hůř resetují, to tlačítko se musí zmáčknout fakt fest aby se to vynulovalo na jedno zmačknutí.Byly to moje první pořádný hodinky a protože jsem je před časem prodal, objednal jsem si zase jiný. Prostě bez nich nemůžu existovat. Jo a s tím resetováním by měl být slušný hodinář taky schopen něco udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Jsou to pořádný hodinky, nosej se bezvadně, jen ten minutovej čítač je naprd. Tos je tekrát kupoval nové? Kolik za komárů taková sranda stála, nebo si je kupoval venku? 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Kamile, na ty posledni fotce vypadas jak Tada. Ja uz nevim kdo je kdo. Kdo ma Seika, kdo vari alio-olio... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM. Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Petře, pozor. Dovolím se Tě kapku opravit - pecorino, není kozí sýr anóbrž ovčí. Velmi podobný parmazánu, akorát kapku slanější. hluboká omluva, pozdní noční hodina a předchozí kozí grilovaný sýr, nejen on udělaly své, omlouvám se za mystifikaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 Tos je tekrát kupoval nové? Kolik za komárů taková sranda stála, nebo si je kupoval venku?nové - nepamatuju se - v Beirůtu Kdo ma Seika, kdo vari alio-olio...všechno já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2010 nové - nepamatuju se - v Beirůtu všechno já Hele, Seika mám já, tys říkal že už je nemáš 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2010 Chtěl bych vyzkoušet nějaké pochutiny z japonské kuchyně. Nemáte někdo nějakej osvědčenej(nejlépe vámi vyzkoušenej) jednoduchej recepis????? Jinak nabízím recept na CHANKO NABE (tradiční něcojakopolívku,kterou papají Sumotori (zápasníci Sumó)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 25. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2010 Dnes jsem dělal nakládaný lilek s rajčato-bazalko-česnekovou omáčkou a penne. Ale to ani není důležité. Spíš chci říct, že jsem se po dvou měsících experimentování se značkami olivového oleje opět vrátil ke svému, dlouhá léta nejoblíbenějšímu, oleji Isnardi Gran Selezione. Chtěl bych všem, kteří to myslí s olivovým olejem vážně doporučit, aby tuhle parádu vyzkoušeli. Chuť, vůně a "buket" olejů Isnardi je fakt gurmánský zážitek. Popis GS z jejich oficiálních stránek, který můžu potvrdit: This is the result of a careful selection of cold pressed Extra Virgin Olive Oils of very low acidity, lower than 0.5 during bottling. The bouquet is unmistakable: sweet slightly fruity undertones, expression of a pleasant, lively, fragrant taste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2010 Nikdo doma nezkoušíte japonskou kuchyni??? 4 Kamil - ty špagetky vypadají velmi chutně Taky je dnes budu dělat,ale ne pálivé,musí mi to sníst i kluk s manželkou. O tom mladším vůbec nemluvím,tomu musím spáchat něco jiného......něco,co může. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2010 Nikdo doma nezkoušíte japonskou kuchyni??? 4 Kamil - ty špagetky vypadají velmi chutně Taky je dnes budu dělat,ale ne pálivé,musí mi to sníst i kluk s manželkou. O tom mladším vůbec nemluvím,tomu musím spáchat něco jiného......něco,co může. Nechci Ti do toho kecat Gille, ale když to nemá bát pálivé, tak raději zkus jiný recept, protože allio oglio má být pálivé. To je, jako bys dělal bramboráky bez brambor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se