Bob Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Tak dnes vlastnorucne nasbirane bio hribky, domaci tatarka a brambory s pazitkou :-)
varvaro Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Včerejší chutná kolaudace :-) Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free 1
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Peču buchty a sem teda vystresovanej jak sviňa. A ten bordel všude.
tommas4 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Peču buchty a sem teda vystresovanej jak sviňa. A ten bordel všude.Povidlový?
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Né, švestkový, sou teď švestky.
Eman2208 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Peču buchty a sem teda vystresovanej jak sviňa. A ten bordel všude.Brnkačka ... 1
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Njn, brnkačka, peču to podruhý v životě, to není žádná legrace. Ale máš to pěkný teda.
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Počkej, von někdo dává ke švestkám mák??
Eman2208 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Njn, brnkačka, peču to podruhý v životě, to není žádná legrace. Ale máš to pěkný teda.Trošku jsem zašvindloval, fotka není dnešní, ale stejný jsem dnes pekl a dětem se je podařilo sníst dřív, než jsem je vyfotil.
tommas4 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 No jasně, jedna z nejlepších chuťových kombinací co z české kuchyně znám, koláč se švestkama a mákem nebo to samé do buchet . . . no už asi vím co budu dělat zítra!
Návštěvník YPO Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 No jasně, jedna z nejlepších chuťových kombinací co z české kuchyně znám, koláč se švestkama a mákem nebo to samé do buchet . . . no už asi vím co budu dělat zítra!dobrej nápad.... zejtra budu hulit mák a zapíjet to švestkama :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Dopadlo to takhle. Namazal jsem to rozpuštěným máslem a pak nechal ještě chvíli kynout, a teď to má zvrchu trošku krustu. Mělo to bejt asi naopak. No aspoň to křoupe, zatím.
Eman2208 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Dopadlo to takhle. Namazal jsem to rozpuštěným máslem a pak nechal ještě chvíli kynout, a teď to má zvrchu trošku krustu. Mělo to bejt asi naopak. No aspoň to křoupe, zatím.No paráda, krásná práce !!! Bych si hned dal, horké kakao---hmmm
FrantisekH Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 hmm k horkýmu kakau jedině makový ale
tommas4 Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Dobrý, klidně i hustěji vedle sebe. Fakt si je zítra upeču. A s mákem. A zapíjení slivovicou je taky dobrej nápad
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Nedalo mně těsto ani švestky, na hustějc.
nettopejr Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 (upraveno) A co ty maskovaný, ty jsou s nějakou tajnou ingrediencí? :-) ...ale vážně, kombinace makovo/švestko je super. Já shodou okolností dnes palačinky s povidlama a mákem ( samozřejmě, že já je nedělal, to by nebyly k jídlu) odesláno skrzeva Ťapaťuk Edit: povidla samozřejmě švestkový- loňský- mou osobou míchaný ;-) Upraveno 14. září 2013 uživatelem nettopejr
kejklik Odesláno 15. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2013 Uz tyden Tropea se vsemi prijemnostmi zdejsiho kraje: pesce spada, nduja, vittelo cotoletta, pizza s 3 mm testa a centimetrem toho dobreho zvrchu. Ceny se proti lonsku nepohly. Jedine, co vadi, ze si nas pletou obcas s rusakama a ti tu pritom nejsou. A jeste tyden pred nami.... 1
montemar Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Odesláno 16. září 2013 .. veprova kyta na paprice pomalu varena v litinovem hrnci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se