Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

No jasně, jedna z nejlepších chuťových kombinací co z české kuchyně znám, koláč se švestkama a mákem nebo to samé do buchet . . . no už asi vím co budu dělat zítra!

dobrej nápad.... zejtra budu hulit mák a zapíjet to švestkama :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Dopadlo to takhle. Namazal jsem to rozpuštěným máslem a pak nechal ještě chvíli kynout, a teď to má zvrchu trošku krustu. Mělo to bejt asi naopak. No aspoň to křoupe, zatím.

post-13313-0-80547700-1379187056_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co ty maskovaný, ty jsou s nějakou tajnou ingrediencí? :-)

...ale vážně, kombinace makovo/švestko je super. Já shodou okolností dnes palačinky s povidlama a mákem ( samozřejmě, že já je nedělal, to by nebyly k jídlu)

 

odesláno skrzeva Ťapaťuk

Edit: povidla samozřejmě švestkový- loňský- mou osobou míchaný ;-)

Upraveno uživatelem nettopejr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz tyden Tropea se vsemi prijemnostmi zdejsiho kraje: pesce spada, nduja, vittelo cotoletta, pizza s 3 mm testa a centimetrem toho dobreho zvrchu. Ceny se proti lonsku nepohly. Jedine, co vadi, ze si nas pletou obcas s rusakama a ti tu pritom nejsou. A jeste tyden pred nami....

  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...