Ondrej71 Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Odesláno 8. září 2013 (upraveno) Co je žurek?Polska polévka, zaklad je vývar : česnek, cibule, kořeni, bucek, bila klobasa, pak se to smícha se zakvasem, což je zkvaseny zitny chléb pokud se nepletu. Nevím presne, zakvas kupuju uz hotovy. Nakonec trocha majoranky, sile, pepř. Na talíř nakrajene uvarene vajíčko, na kosticky osmazeny bucek, uváreny kus bramboru a zalijes polevkou. Je to výrazne Kysela polévka, strašně dobra :-) Jidaval jsem ji v Polsku a protože tam nejezdím pracovně uz tak často tak jsem si ji musel začít vařit sám. Upraveno 8. září 2013 uživatelem Ondrej71
brett Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Odesláno 8. září 2013 Druhý pokus výroby kozího sýra - výsledek opět OK! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Tak dnes recept od kamaráda. Do mletého zamíchat houby a sýr, udělat hroudy, na pečícím papíře proházet bramborama, trochu koření, 40 minut v troubě pod poklicí, na závěr slaninu a odkryté ještě dopéct. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Ty kamaradis s Babicou? Domácí brambory a slanina, bio maso, švýcarský ementál, čerstvé hříbky z Brd. Co ti na tom připadá od Babici?
panedge Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Kamil-hele sorry,ale tohle kdybych snedl,tak jsem do pul hodiny mrtvej
Návštěvník Kamil Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Kamil-hele sorry,ale tohle kdybych snedl,tak jsem do pul hodiny mrtvej A proč? Je to v podstatě trochu vylepšenej karbanátek s bramborem.
BrotHell Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Odesláno 10. září 2013 Tak dnes recept od kamaráda. Do mletého zamíchat houby a sýr, udělat hroudy, na pečícím papíře proházet bramborama, trochu koření, 40 minut v troubě pod poklicí, na závěr slaninu a odkryté ještě dopéct.Kamile, todle vypadá bezvadně. Mám rád podobný jídla, nevim, co se ostatním nelíbí
IzTaPa Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 A proč? Je to v podstatě trochu vylepšenej karbanátek s bramborem. Kamile sorry, ale houby-syr-slanina-maso a k tomu brambory namacene ve stave z toho vseho je trochu brutalni kombinace... ja bych radsi obyc karbos...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 Co furt do toho Kamila Cajthamla rejete? :D
panedge Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 Kamil- ja verim,ze to je dobry,ale uz jen houby jsou tezky jak krava,slanina mastna a jeste tezkej syr a mlety maso.Ale chapu,ze nekomu to nedela problem.Me bohate stai jen ten karbanatek,kterej mam strasne rad a uz po nem mi je vzdycky tezko.
PepaSFI Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 holt jídlo pro chlapy. Kdo je měkkej, nesmí karboš s houbama a špekem.
Návštěvník Kamil Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 Tak jsem si koupil maso na mensi steak. Pak podám report, snad z nej nikdo nebude umírat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mirek Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 stačí juknout na net - začiít třeba tady: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10306517828-mala-farma/4804-recepty/?recept=674a zbytek dohledat a potřebné věci nakoupit - taky na netu Díky, mrknu na to a vyzkouším...jinak dnešní podvečerní chálec a pak rychle na škopek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
gandalf Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Rostou :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
montemar Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 (upraveno) ... double Upraveno 12. září 2013 uživatelem montemar
montemar Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 u nas nee... .. proto dnes jen prosty bramborak...
gandalf Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Ta osmažená Jalapeňa jsou fakt famózní. Ještě je naplnit sýrem ...... V okolí lidi nosej stovky hříbků, ale rostou v takovým neuvěřitelným padrtí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se