Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Co je žurek?

Polska polévka, zaklad je vývar : česnek, cibule, kořeni, bucek, bila klobasa, pak se to smícha se zakvasem, což je zkvaseny zitny chléb pokud se nepletu. Nevím presne, zakvas kupuju uz hotovy.

Nakonec trocha majoranky, sile, pepř.

Na talíř nakrajene uvarene vajíčko, na kosticky osmazeny bucek, uváreny kus bramboru a zalijes polevkou. Je to výrazne Kysela polévka, strašně dobra :-)

Jidaval jsem ji v Polsku a protože tam nejezdím pracovně uz tak často tak jsem si ji musel začít vařit sám.

Upraveno uživatelem Ondrej71
Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak dnes recept od kamaráda. Do mletého zamíchat houby a sýr, udělat hroudy, na pečícím papíře proházet bramborama, trochu koření, 40 minut v troubě pod poklicí, na závěr slaninu a odkryté ještě dopéct.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ty kamaradis s Babicou? ;)

Domácí brambory a slanina, bio maso, švýcarský ementál, čerstvé hříbky z Brd. Co ti na tom připadá od Babici?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kamil-hele sorry,ale tohle kdybych snedl,tak jsem do pul hodiny mrtvej

A proč? Je to v podstatě trochu vylepšenej karbanátek s bramborem.

Odesláno

Tak dnes recept od kamaráda. Do mletého zamíchat houby a sýr, udělat hroudy, na pečícím papíře proházet bramborama, trochu koření, 40 minut v troubě pod poklicí, na závěr slaninu a odkryté ještě dopéct.

Kamile, todle vypadá bezvadně. Mám rád podobný jídla, nevim, co se ostatním nelíbí ;)

Odesláno

A proč? Je to v podstatě trochu vylepšenej karbanátek s bramborem.

Kamile sorry, ale houby-syr-slanina-maso a k tomu brambory namacene ve stave z toho vseho je trochu brutalni kombinace... ja bych radsi obyc karbos...

Odesláno

Kamil- ja verim,ze to je dobry,ale uz jen houby jsou tezky jak krava,slanina mastna a jeste tezkej syr a mlety maso.Ale chapu,ze nekomu to nedela problem.Me bohate stai jen ten karbanatek,kterej mam strasne rad a uz po nem mi je vzdycky tezko.

Odesláno

stačí juknout na net - začiít třeba tady: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10306517828-mala-farma/4804-recepty/?recept=674

a zbytek dohledat a potřebné věci nakoupit - taky na netu

Díky, mrknu na to a vyzkouším...jinak dnešní podvečerní chálec a pak rychle na škopek:

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...