Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Já jsem pekl kůzlečí /kůzlečí na kostky, cibule, česnek, nové koření, pepř, čerstvý tymián/, brambor, salát. Ani jsem nestačil dojít pro foťák a bylo to fuč.

Tak to docela věřím, já bych taky pro foťák nestihl dojít, proto to fotím telefonem ten je totiž po ruce vždy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

<br />Kdyz delate domaci haburgry, v jake posloupnosti kladete maso, syr, rajce, kecup, horcice, cibuli, okurku od spodni k horni housce? Furt se mi to rozpadalo a rozjizdelo.<br /> <br />Většinou se to dělá tak, že na vrchní otočenou část housky se dá majonéza, zelenina a sýr a na to se pak přiklopí spodní část housky s masem, otočí se o 180 stupňů a burger je na světě. Zkušenější zvládnou přiklopit vrchní část se zeleninou rovnou na spodek s masem, chce to grif.<br />

A tak jsem i ucinil s malou alternaci podle Robertilose a dal syr na spodni stranu pod mas. Mnaaaam. Vyfotit jsem bohuzel nestacil. :) Az prijede vyprava chronocvoku ze severo-vychodu, tak bychom je mohli udelat. K cervenemu se to hodi. Na peceni kruty na zeli tentokrat asi nebude cas. Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Manželka koupila jehněčí kýtu, tak jsme požádal o pomoc kamaráda Gordona Ramsayho a vypadlo z toho toto

Pečená kýta s mátou a kozím sýrem, k tomu glazovaná mrkev na másle, rozmarýnové brambory a mátový vinaigrette, bylo to moc dobrý

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...