FrantisekH Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Mondeo, neměl ten mazanec jednu zásadní chybu???? myslim že uplně stejnou jako ten muj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Já jsem pekl kůzlečí /kůzlečí na kostky, cibule, česnek, nové koření, pepř, čerstvý tymián/, brambor, salát. Ani jsem nestačil dojít pro foťák a bylo to fuč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Mondeo, neměl ten mazanec jednu zásadní chybu???? myslim že uplně stejnou jako ten muj...neboj neměl, byl poctivej domácí a taky pěkně sytej, žádná chemie z obchoďáku a jak jsem psal mám ještě jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Já jsem pekl kůzlečí /kůzlečí na kostky, cibule, česnek, nové koření, pepř, čerstvý tymián/, brambor, salát. Ani jsem nestačil dojít pro foťák a bylo to fuč.Tak to docela věřím, já bych taky pro foťák nestihl dojít, proto to fotím telefonem ten je totiž po ruce vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 (upraveno) příprava na velikonoce, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. dubna 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Tak to docela věřím, já bych taky pro foťák nestihl dojít, proto to fotím telefonem ten je totiž po ruce vždy.njn, ale já telefonem nefotim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 mondeo zarucene mel.. u nas se rika "smrdel malem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 jsem ještě zrobil trochu salátu................pro čtyřčlenou rodinu snad stačí.................... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 (upraveno) <br />Kdyz delate domaci haburgry, v jake posloupnosti kladete maso, syr, rajce, kecup, horcice, cibuli, okurku od spodni k horni housce? Furt se mi to rozpadalo a rozjizdelo.<br /> <br />Většinou se to dělá tak, že na vrchní otočenou část housky se dá majonéza, zelenina a sýr a na to se pak přiklopí spodní část housky s masem, otočí se o 180 stupňů a burger je na světě. Zkušenější zvládnou přiklopit vrchní část se zeleninou rovnou na spodek s masem, chce to grif.<br /> A tak jsem i ucinil s malou alternaci podle Robertilose a dal syr na spodni stranu pod mas. Mnaaaam. Vyfotit jsem bohuzel nestacil. Az prijede vyprava chronocvoku ze severo-vychodu, tak bychom je mohli udelat. K cervenemu se to hodi. Na peceni kruty na zeli tentokrat asi nebude cas. Upraveno 21. dubna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 Mamka taky dělává domácí mazanec,já ho mám nejradši s mascarpone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Manželka koupila jehněčí kýtu, tak jsme požádal o pomoc kamaráda Gordona Ramsayho a vypadlo z toho toto Pečená kýta s mátou a kozím sýrem, k tomu glazovaná mrkev na másle, rozmarýnové brambory a mátový vinaigrette, bylo to moc dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 (upraveno) Spargel, sauce hollandaise, šunka od řezníka a chléb z malé pekárny v Bavorsku, prostě německý chutě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. dubna 2014 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Red hot chilli pennoni alla arrabiata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 uuu..Campo Viejo...slintam jak pseek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 kdybych do toho nepropasoval trochu klobasy salsiccia, kterou miluju, snad by to ani neslo snist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Rychla vecera s drahou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasirka Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Dobrou chuť, vypadá to nádherně. Co to je? Rychla vecera s drahou ImageUploadedByTapatalk1398624073.613915.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 (upraveno) Dobrou chuť, vypadá to nádherně. Co to je? Dik Pstruh na masle [ja] + salat z rukoly, uhorky, redkvicky, rajcin a mozarelly. Poliaty balzamicom a olivovym olejom [frajerka] Upraveno 27. dubna 2014 uživatelem schrapnel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Rychla vecera s drahou ImageUploadedByTapatalk1398624073.613915.jpg Teda to vypadá divně...grilovaný pstruh bez hlavy a ocasu ? Chápu buď filet bez všeho, nebo komplet vcelku, ale takovýto kočkopes vidím prvně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 včera večer jen tak na chuť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se