PepaSFI Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Kilo masa, pokrájet na kostičky, 18 g soli, lžíce cukru, lžíce kmínu, lžíce papriky, lžíce vody, hrst nakrájených listů čerstvé bazalky. 10 minut pořádně promačkat v míse, naplnit do plastového střeva na tlačenku a nechat 24 hodin odležet v ledničce. Pak to nacpu do šunkovaru a 3 hodiny ohřívám ve vodní lázni na max. 90 stupňů. Nesmí to vařit. Proto používám pomalý hrnec, ten se o teplotu postará. Po uvaření nechat zchladit, rozbalit a nakrájet. Jde to i bez šunkovaru jen v tom igelitu, ale když to není stlačené, rozpadá se to a blbě to jde krájet.Tak mě napadá, že místo šunkovaru by šlo použít ten válcový obal na 100 a více CD/DVD. Akorát to chce vyřezat pohyblivé dno a pružinu na přítlak DVD.jpgvšak v tom válci je jedno falešný CD a protirachtací pružná podložka :-)Já dělám dietní králičí, jen králičí maso, trochu soli a špetku cukru. Jinak postup celkem stejný. Čím dýl se to v míse masíruje, tím líp to pak drží pohromadě ale zebe to do ručiček. Možná by se dal použít nějaký hnětač na těsto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Dnes jsem k obědu spáchal tyhle "copy". Podáváno s bramborovým knedlíkem a dušeným nahrubo nasekaným mangoldem - famózní.Vykostěný bok jsem nakrájel na pruhy a přes noc marinoval. Potom se upletly copy a peklo se /na plechu, nepodléval jsem to/ :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 (upraveno) to vypada uzasne! (mangold je vareny, blansirovany, nebo syrovy?) edt.: aha, neumim cist. .. Upraveno 20. prosince 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 hermos na silvestra, prave nalozeny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Dneska jsem k obědu dělal hokaiddo polivku, bral jsem nasi vypestovanou, ktera od podzimu ležela v boude na zahradě, strašně moc me překvapila intenzivnější barva a neskutecna kremovitost, asi správně "dozrala"Nezbylo z ni nic:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Já su na dietě, moravské dietě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Miro kuwa nemas tam nak moc zeleniny?? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 jo pro samou zeleninu není vidět to podstatný............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Zelenina až dneska, v podání pórkovýho risotta...před tím obžerstvím, co bude od zítřka následovat, něco lehčího přijde vhod ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Hura, priprava na salat hotova. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Máš toho málo...............takhle to bude večer vypadat u mě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Ten hrášek v tom by mě zabil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Ten hrášek v tom by mě zabil :-)nebuď citlivka, mě zase celer ........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Máš toho málo.............. Jsi mě donutil vyměnit baterie v kuchynské váze. Mám toho skoro 5 kg a jsme na to dva.Btw, ten tvuj brsalát vypadá ve správných surovinách a poměrech, asi bude jedlej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Mondeovo salát je legenda hospody.. k tomu řízek z buldočka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 nebuď citlivka, mě zase celer ........... Ten taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Mondeovo salát je legenda hospody.. k tomu řízek z buldočka...Jeden ban cerstve za sebou... a uz náběh na další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Jeden ban cerstve za sebou... a uz náběh na další Má štěstí, že máme mopse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Má štěstí, že máme mopse.Já myslel, že dáváte kapra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Bóbika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se