Robertilos Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Dneska jsem si na oběd uklohnil špagety AOP a v lednici se chladí jeden hořký Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Těžko říct, co to je....polévka asi úplně ne....Každopádně to moc dobře chutná. Vepřové, cizrna, mrkev, celer, něco málo koření a navrch parmazán. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Těžko říct, co to je....polévka asi úplně ne....Každopádně to moc dobře chutná. Vepřové, cizrna, mrkev, celer, něco málo koření a navrch parmazán.IMG_3091.JPGJeště tam chybí mejdlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Ještě tam chybí mejdlo.Úplně mi to vypadlo.....je tam Palmolive, tekuté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Úplně mi to vypadlo.....je tam Palmolive, tekuté Člověk pak hezky pění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Každopádně to moc dobře chutná. Ale vypadá to mimořádně odpudivě. Co třeba drůbeží játra zprudka orestovaná na cibuli, pepř a sůl, jen s chlebem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Mňamina, uplne ty játra cejtim na jazyku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Ale vypadá to mimořádně odpudivě. Co třeba drůbeží játra zprudka orestovaná na cibuli, pepř a sůl, jen s chlebem.Tos neměl, tos opravdu neměl....................jdu vykrást ledničku............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 Dnes jsem k večeři, inspirován Kamilem, taky uklohnil jatýrka na cibuli.. Pěkně s rýží a to byla mlaskačka. Díky bohu to přítelkyně moc nemusí, takže si párkrát zobla a zbytek byl jen pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Roládička... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Práce manželky - něco ke kafi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Práce moje - něco málo k večeři Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Šunka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 (upraveno) To vaříš v páře nebo ve vodě. Pokud ve vodě, tak šunka nesmí byt pod vodou. Upraveno 8. února 2015 uživatelem gorlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 To vaříš v páře nebo ve vodě. Pokud ve vodě, tak šunka nesmí byt pod vodou.Ve vodě. Proč nesmí být pod vodou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Protože všechno dobrý vyvaříš do vody. Ta forma je určena pro vaření na stojáka a voda pod vrchním okrajem formy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Protože všechno dobrý vyvaříš do vody. Ta forma je určena pro vaření na stojáka a voda pod vrchním okrajem formy.Tak to mám vyřešené, rozhodně mi nezbudou 3 l polévky. Maso necpu přímo do nádoby, ale do rukávu na tlačenku, který zavážu. A celou nádobu pak obalím do balící fólie, takže se tam nedostane ani kapka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Tak to pak jo. To už rovnou můžeš vařit v tom rukávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Játýrka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Játýrka...to je málo.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Tak to pak jo. To už rovnou můžeš vařit v tom rukávu.Když to není stlačené, tak se to potom rozpadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se