Ondras_CZ Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Slusny! Kolik to vazi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 vono to vypada na fotce. jinak to bylo jen neco kolem 1.5 kg uruguayjskyho hoveziho. tak akorat pro 4 lidi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Epesní flákota! U nás dnes mexico - kuřecí quesadillas a guacamole. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Hergot to quacamole je naky malo zeleny.. Ne, respekt, ja nejak mexiko zatim nevytvarel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 (upraveno) Je to nějaký bledý, pravda. Nvm, zas tak často mexico nedělám Ono je to vlastně half-fake-guacamole Nejsou tam rajčata, manželka je nemůže. Upraveno 4. června 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Podle mě je to spíš almost-authentic-guacamole, protože do guacamole normálně rajčata nepatří. Přinejhorším by to mohlo být semi-authentic-nationally-customized-guacamole (v chudších oblastech Sonory nazývané také jako czech-a-mole). Half-fake-guacamole to ale není určitě, neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Vidíš, to jsem nevěděl. Dělám to pořád podle jednoho receptu, kde rajčata jsou. Czech-a-mole to bude Pobavil! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 No je to na guacamole fakt nějaký moc hnědý, ale to může být tím, že se avokádo nezakápne limetou nebo citronem - začně relativně rychle hnědnout. Jinak já tam rajčata taky dávám. Řekl bych, že to je jak s gulášem, svíčkovou, .... prostě neexistuje jeden stoprocentně správnej recept, ale bude to rodina od rodiny, oblast od oblastiV placce bych ale čekal víc zeleniny a hlavně koriandr, jinak super, úplně jsem na to dostal chuť, v tomto vedru ideální jídlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Prace v rukavickach :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Hergot to quacamole je naky malo zeleny.. Ne, respekt, ja nejak mexiko zatim nevytvarel. Je pravda, že si ho pamatuju taky zelenější Tohle je bez rajčat, ale dostal jsem párkrát verzi i s rajčatama. Sežral jsem toho tam mraky. Obzvlášť proto, že manželka po koriandru zvrací, tak jsem měl vždycky dvě porce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 f tom hicu lehký letní salát Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 mel jsem podobnej jen s tuzemakem, co zbyl po semlbabe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Když je jahodová sezona, tak koláč s domácíma jahodama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 (upraveno) Pecka! Úplně jsem na to dostal chuť a mále si poslintal klávesnici Sestra se o víkendu vdávala a snad nebude vadit menší reklamka - měli úžasný dort, jak na pohled tak chuťově!Pokud jste někdo z oblasti jižních Čech, doporučuju vyzkoušet pekařství/cukrárnu Monroe City Caffe Písek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. června 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Nedělní oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Nedělní oběd Goauldi a vetřelec na grilu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 jj přesně to bylo na grilu...ne, klasická chobotnice a chapadla olihně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 jj přesně to bylo na grilu...ne, klasická chobotnice a chapadla olihněaj to pred grilovaním nejako upravuješ ? Mne chobotnice po grilovaní zostane jak z hračkárstva ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 (upraveno) Musíš ji omlatit o beton. Předtím než ji budeš tepelně upravovat. Upraveno 9. června 2015 uživatelem gorlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 (upraveno) Upravuju, musí být čerstvá(ne živá), musí se hoďku vařit, aby změkla (uříznout hlavu+kusadla a to vyhodit..alespoň tak jsem se všude dočetl.). Pak jen směs podle libosti, za mě jsem to jen nechal vystydnout, z čerstvých bylinek a olivového oleje udělal směsku, omlátil tam chapadla a chobotnici a hodil na gril na 15 nebo 20 minut a hotovo. K tomu salát a italské pečivo a paráda..aj to pred grilovaním nejako upravuješ ? Mne chobotnice po grilovaní zostane jak z hračkárstva ... Upraveno 9. června 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se