kubson Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Vypadá to moc jedle,Kubo. Zkus příště vynechat parmazán a udělej směsku z uzeného sejra promíchaného se sladkou paprikou(nastrouhat,mrsknout do pytlíčku,zasypat paprikou a pořádně promíchat). Uzeného sejra je na trhu dost,vyber si dle chuti.......a uvidíš,že si šmákneš!!!!! parmezán na těstovinách nahradit uzeným eidamem s paprikou? co by tomu řekl zdéňa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Vo eidamu nepadlo ani slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Vo eidamu nepadlo ani slovo a co uzenýho si takhle na pastu sypeš? já bych na to prostě nic jiného než parmezán, nebo pecorino nedával.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Někdy Oštěpok,někdy parenicu......a jindy cokoliv,co kde najdu. Uzený sejry mám prostě rád. Každej dle chuti,ne??! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Někdy Oštěpok,někdy parenicu......a jindy cokoliv,co kde najdu. Uzený sejry mám prostě rád. Každej dle chuti,ne??! To mi připomíná jeden seriál...nemáte cibuli? dejte česnek, nemáte česnek? dejte třeba sojovku, nemáte sojovku? dejte třeba..anebo tam nic nedávejte.. Jasně že každý podle chuti, ale jsou recepty, které jsou něco jako dogma a jen s těmi správnými ingrediencemi chutná nejlépe. To je jako kdyby sis dal knedlo vepřo a k tomu místo zelí třeba hrachovou kaši.... Jíst se dá cokoliv, ale u pasty bych se držel toho, co ital vymyslel. Protože kromě pasty, espressa, zmrzliny a některých, podotýkám některých aut se mu toho moc nepovedlo. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 no tak hlavně že nám čechům se toho povedlo tolik dle mě jsi zapoměl na mraky věcí, namátkou na módu, architekturu, designový nábytek, boty, kožené zboží, aj,, ale já su hnidopich a italofil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 (upraveno) no tak hlavně že nám čechům se toho povedlo tolik dle mě jsi zapoměl na mraky věcí, namátkou na módu, architekturu, designový nábytek, boty, kožené zboží, aj,, ale já su hnidopich a italofil Tak jak si mohl zapomenout na PANERAI. P.S. Sorry, až na druhý přečtení mi došlo, že tam máš módu. Upraveno 28. října 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 (upraveno) Tak jak si mohl zapomenout na PANERAI. to by byla malá domů, nemůžu je takhle zas tak vychvalovat EDIT: jo a máš recht, je už zahrnuta v módě Upraveno 28. října 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 no tak hlavně že nám čechům se toho povedlo tolik dle mě jsi zapoměl na mraky věcí, namátkou na módu, architekturu, designový nábytek, boty, kožené zboží, aj,, ale já su hnidopich a italofil Tahle debata by nikam nevedla, ale myslím si, že nám se toho povedlo dost. Jen jsme to všechno jaksi nechali za 8 pětiletek posrat nebo to uteklo ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 No když už jsme v KULINÁRIU, tak třeba jídlo jsme za těch několik desítek let dojebali fajně, jen co je pravda. Když si člověk otevře třeba "Sandtnerku" a vidí ty původní a nešizené recepty. To bylo žrádlo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Kolegové, máte nějaký ověřený zajímavý recept s kokosovým mlékem? Případně kombinovatelnost s kořením. Chtěl bych orientálně zaexperimentovat, ale recepty, ktere jsem nasel byly v podstatě restovaná nebo dušená zelenina, kam se pridalo to k.m. a finalne povarilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 (upraveno) Kolegové, máte nějaký ověřený zajímavý recept s kokosovým mlékem? Případně kombinovatelnost s kořením. Chtěl bych orientálně zaexperimentovat, ale recepty, ktere jsem nasel byly v podstatě restovaná nebo dušená zelenina, kam se pridalo to k.m. a finalne povarilo. Jak zelenina ! Kuřecí curry !!! Upraveno 28. října 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Jak zelenina ! Kuřecí curry !!! No to samozrejme jooo! Zkusim neco experimentalne overit odsud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Budou ty Vánoce...http://www.cukrovi.kvalitne.cz/hlavnicukr.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2010 Kolegové, máte nějaký ověřený zajímavý recept s kokosovým mlékem? Případně kombinovatelnost s kořením. Chtěl bych orientálně zaexperimentovat, ale recepty, ktere jsem nasel byly v podstatě restovaná nebo dušená zelenina, kam se pridalo to k.m. a finalne povarilo. My děláme kari tak, že na pánvi v oleji rozehřejeme kari pastu potom přidáme kokosové mléko/krém, až začne vařit přihodíme kousky kuřecího masa a necháme vařit/smažit, tak v půlce vaření přihodíme rýži (druh podle každého). Když už to začíná vypadat, že rýže bude, přidáme na kousky jablko/ananas a necháme dodělat. Zhruba tak nějak. Je to trochu Babica styl, ale nám to chutná Rychlé, jednoduché, ale jestli je to exotika těžko říci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 (upraveno) Nejjednodušší knedlíky...Nastrouhat najemno 4 brambory, 2 nahrubo, trocha soli, pokrájet na kostky 5 rohlíků (na stáří nezáleží), promíchat - netřepat, stvořit kouličky, vhodit do vařící osolené vody a za 15 min vyjmot, nití překrojit a je to... Upraveno 29. října 2010 uživatelem pafka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Já bych tam klepnul jedno vejce, aby se ti příště nerozpadaly, jako na posledním obrázku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Já bych tam klepnul jedno vejce, aby se ti příště nerozpadaly, jako na posledním obrázku To jen vypadá... ale když se vyndají, jsou jen mírně oslizlé (asi jako vídeňské noky :-)). Vejce potřeba není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Bohužel bez foto - ale právě klohním na zítřejší oběd takové srnčí ragů dle vlastní fantazie - srnčí, lesní houby, bobkový list, nové koření, pepř, cosi soli, kořenová zelenina, rajský protlak, cosi papriky a podlito červeným - a dusím a dusím.Až to dodusím, tak to nechám do zítřka odležet. Nejspíš k tomu dáme knedlík. Výsledek až zítra :-).Na dnešní oběd klohním kuřecí prsa zapečená s anglickou a protože mi sežrali plátkové sýry, tak jsem navrch prdnul Jadel. K tomu brambory pečené v troubě. Výsledek bude zachvíli :-).Jo polévku - čočkovou - jsem uklohnil už včera - výborná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 (upraveno) Přece jen to bez těch fotek vypadá nedůvěryhodně: ragů dle fantazie: zapečená prsíčka: pečené brambůrky: Edit: Sorry, zapomněl jsem ... Bon apetit :-) Upraveno 30. října 2010 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se