Maxel Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Finále by mohlo vypadat takhle nějak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Maxel... Ale to mi nedělej... Slina mi kápla až na kolena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Sry, já (ne)rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Už jsem po večeři, ale při pohledu na tu upečenou šunku mám zas hlad. Vypadá to suprově! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Dneska a další tak dva dny (ne že by nám to vadilo ) budem dlabat pečenou pražskou šunku.To je ta z Lidlu? Jsem ji nakrájel do francouzských brambor, taky se s nimi dala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Maxel, tak tohle je slušný porno.Asi i vstupenku bych si na to koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 (upraveno) že sem sem vůbec lezl........... Upraveno 30. května 2016 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 (upraveno) To je ta z Lidlu? Jsem ji nakrájel do francouzských brambor, taky se s nimi dala Jo, to je ona. Kriticky musim uznat, že by ještě tak hodinku saunování snesla (byla tam 1,5h na 150st a pak 20min na 200st na kůži), ale nebyla špatná. Party šunka z Globusu mi ale přijde lepší, zas je ale krapet slanější. Jinak díky za slova chvály, kluci. A omluva všem, kterým to způsobilo vlhké obtíže Kdyby byly vhodné prostory, mohli bysme domluvit nějakou společnou chrono-žranici. U mě ve 3kk to ale na rovinu nehrozí Upraveno 30. května 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 (upraveno) Maxeli, zrovna dneska v 19:40(!) jsem tu Lidl-flákotu jen tak z hecu hodil do košíku, aniž bych tušil že sem právě házíš tohle porno Stejně obdivuju Tvou morální sílu, po upečení a naaranžování běžet pro foťák - u nás už by to bylo zcela neesteticky z půli sežráno Upraveno 30. května 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 @Radek124: Jestli to budeš péct, doporučuju tak 2-2,5h na menší teplotu, přeci jen je to docela flákota. Pak zafedrovat a nechat dopéct na křupavou kůrku. Jo a bacha, poprvé se mi takhle u pečení šunky stalo, že při 200st a zapnutém horním grilu nařezaná kůže několikrát "bouchla" a odstartovala ala Moonwatch na cestu směr stěna trouby - je to vidět na fotce, jak tam pár bodlinek z ježka chybí. Jinak co se toho sebezapření týče, většinou je to pravda slušný boj, nezežrat to před nafocením. Tentokrát tedy ne já, to už zachyceno není, ale žena mi normálně stála za krkem a pod rukou mi to brala ze scény Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Díky maestro, rozhodně vyzkouším... To saunování podkožního tuku a následný výbuch mi připomnělo, jak drahá polovička před sestěhováním prodávala ročního vlčáka (s papírama a dvěma zkouškama) - a jeden vožungr jí v hospodě nabízel že má pro ni "novou teplou boudičku, fenečka tam dostane polštář slaniny, bude si tam spokojeně hajat a přitom dělat puf-puf-puf"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Hlásím že "Pornošunka ? la Maxel" byla úspěšně napodobena dnes večer (2h saunování na 140 + 15minut gril, obojí bez výbuchu) - a dokonce i dcera která si z jídla separuje každou kližku tentokrát vyzobávala a blaženě křupala odlupjící se škvarky. Takže spíš než "na příští dva dny" bych tipoval že než zítra dopoledne vstanu, bude pekáč definitivně vymetený... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ještě jednou DÍKY za recept na jednoduchou a přitom efektní baštu PS: bez tepelné úpravy ta "surovina" chutná jak podprůměrná Babiš-Debrecínka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Radku pecka, kam mám dojet? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 No jděte do prdele... To mám jako jet poprvé v životě někam shánět pražskou šunku, věc, které se od dětství vyhýbám?Co bude příště, ukážete mi něco z luncheonmeatu, z čeho si poslintám klávesnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Já zjistil, že je něco jako pražská šunka až v pětadvaceti. Moje vzpomínky na dětství jsou spojené s gothajem a turisťákem Btw, proč se vyhýbáš zrovna pražské?Každopádně potvrzuji Radkova slova, bez pořádného pečení bych se do toho nepouštěl ; kvalitativně mě to nenadchlo. Za ty prachy mi IMO fakt přijde lepší ta party šunka z Globusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 no dikes, musel jsem se vysr.. na praci a jet do Lidlu pro sunku , budu pect na veceri tak pak podam raport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Hele, mám ji spojenou s tou konzervovanou podobou, kdy to fakt nebylo nepodobný lančmítu... Nějak mě to nenadchlo.Ale přiznávám, že celou problematiku díky zdejší fotodokumentaci přehodnocuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Jo, to konzervovaný komoušký želé s půdorysem vejce a s reznoucím odtrhávacím páskem na boku taky ještě pamatuju - naštěstí tahle křupavá věc je čerstvě po upečení úplně jiná liga. Ale souhlasím že novodobý sádelnatý fake á la Hamé je horší kenus, než svého času býval "konzervovanej gothaj pro lufťáky" ("Luncheon Meat Pork")... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Selečí šunka v Makru stojí za hřích pánové ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 (upraveno) umite si predstavit, panove, kolik je v te prazske sunce injektovano "rychlosoli"? .. prosté, lidové kuře na paprice a kuřecí vývar.. Upraveno 1. června 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se