Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník km.kmk
Odesláno

grilovaci sezona..

Hoj

Ty klacky co couhaj tem makrela z huby slouzej jen k tomu aby se to líp obracelo? Ptám se protoze ja do nich cpu takovou směs z Libecku cibule a kořeni na ryby a dáváme ji do takový ty drátěný klece na grilování ryb.

Odesláno

Hovězí pečeně na kořenové zelenině, bylinách a červeném víně.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Hoj

Ty klacky co couhaj tem makrela z huby slouzej jen k tomu aby se to líp obracelo? Ptám se protoze ja do nich cpu takovou směs z Libecku cibule a kořeniepi na ryby a dáváme ji do takový ty drátěný klece na grilování ryb.

presne tak. jednou sem to videl nekde v rakousku a od ty doby to tak delam. dratene kleste mam taky, ale tam se mi vzdycky cela ryba prilepi..

Odesláno

Dneska po třech týdnech stareny pupek a k tomu cockovy salát s fetou a bylinkami

4f67a5ac7da20e7153d8167946655fd0.jpg

Bite my shiny metal ass with Tapa

Návštěvník km.kmk
Odesláno

A mě zrovna přišlo, že celkem vyměkl.

Taky bych řekl že to cele zabil obyčejným cukrem. ..

Odesláno

Nezabil viz jejich FB:

Cukr je z Kolumbie, mléko z biofarmy. Pár metrů pod štítem Grossglockneru - Rakousko. Omlouváme se za nedůslednost, ale tohle už by měl náš pravidelný divák umět odhadnout sám...

Odesláno

U nás se furt peče domácí kváskový chleba....a je teda fakt super ..3ddd3669798dba2afd7f9548963dbb6e.jpg.a k chlebu jsem si ze Slovenska dovezl excelentní slaninku(7Kg :-)....jo jo to bratia Slováci opravdu umí

Odesláno (upraveno)

Když nevíš co, udělej hovězí na víně. K tomu brkaše a zapečená kořenová zelenina s čepicou z vejce a ementálu.

A ten chleba se slaninou o post výše bych si dal, ikdyž sem nacpanej :)

Upraveno uživatelem Maxel
Návštěvník enrico156
Odesláno

Já včera na food festival ochutnal konečně cvrčky. Na tararuli nebo červy jsem nesebral odvahu:-))

4e34c89db95917ab80e13a917fd6adef.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...