Návštěvník km.kmk Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 grilovaci sezona..Hoj Ty klacky co couhaj tem makrela z huby slouzej jen k tomu aby se to líp obracelo? Ptám se protoze ja do nich cpu takovou směs z Libecku cibule a kořeni na ryby a dáváme ji do takový ty drátěný klece na grilování ryb.
Sabbath Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Hovězí pečeně na kořenové zelenině, bylinách a červeném víně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Sem je lepší vůbec nelízt,kua .Hned mě potom honí mlsná,sakra
montemar Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Hoj Ty klacky co couhaj tem makrela z huby slouzej jen k tomu aby se to líp obracelo? Ptám se protoze ja do nich cpu takovou směs z Libecku cibule a kořeniepi na ryby a dáváme ji do takový ty drátěný klece na grilování ryb.presne tak. jednou sem to videl nekde v rakousku a od ty doby to tak delam. dratene kleste mam taky, ale tam se mi vzdycky cela ryba prilepi..
Moty Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Dneska po třech týdnech stareny pupek a k tomu cockovy salát s fetou a bylinkami Bite my shiny metal ass with Tapa
montemar Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 krásná práce.. ja mam v lednici pripraveny chuck tender urg, tradicne nejlevnejsi steakovy maso, co je tady k mani.. ale mne chutna, nejsem narocnej
USER47 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 To je zase dílo.:-Dhttps://www.stream.cz/luxus-na-taliri/10010099-jarni-bublanina
Tondaa73 Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 To je zase dílo.:-Dhttps://www.stream.cz/luxus-na-taliri/10010099-jarni-bublaninaZase supr díl...video je jen polovina švandy, ta druhá je v komentářích.
Lamiczka Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 A mě zrovna přišlo, že celkem vyměkl.
Tondaa73 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 A mě zrovna přišlo, že celkem vyměkl. "chudí zdobí stříbrem, my zlatem"...mi vydrží dlouho
Návštěvník km.kmk Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 A mě zrovna přišlo, že celkem vyměkl.Taky bych řekl že to cele zabil obyčejným cukrem. ..
roura74 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Nezabil viz jejich FB:Cukr je z Kolumbie, mléko z biofarmy. Pár metrů pod štítem Grossglockneru - Rakousko. Omlouváme se za nedůslednost, ale tohle už by měl náš pravidelný divák umět odhadnout sám...
Návštěvník km.kmk Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Jaaaaj. ..tak v tom případě cajk. ..
Pelikan73 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 U nás se furt peče domácí kváskový chleba....a je teda fakt super ...a k chlebu jsem si ze Slovenska dovezl excelentní slaninku(7Kg :-)....jo jo to bratia Slováci opravdu umí
Maxel Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 (upraveno) Když nevíš co, udělej hovězí na víně. K tomu brkaše a zapečená kořenová zelenina s čepicou z vejce a ementálu. A ten chleba se slaninou o post výše bych si dal, ikdyž sem nacpanej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. května 2016 uživatelem Maxel
mAra_ Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Na chatě je fajn :-) takhle to začíná... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 U nás dnes poprvé domácí sushi já přípravu jistil od hokeje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 (upraveno) Vypadá to profi. My včera byli s celou rodinkou a bylo to, jako vždy, lahodné. Upraveno 8. května 2016 uživatelem Hasňa
Návštěvník enrico156 Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Já včera na food festival ochutnal konečně cvrčky. Na tararuli nebo červy jsem nesebral odvahu:-))
Návštěvník km.kmk Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Odesláno 8. května 2016 Tohle miluju... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se