Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Dnes jsem spáchal zapečené brambory ve slupce s jarní cibulkou,horskou solí,několika druhy pepře + parmská šunka a vepřová panenka(tu jsem jen opepřil,orestoval a přidal k bramborám k dopečení).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem zase po delší době klohnil. Není nad uleženej hausgemacht guláš. Včera odpoledne uvařenej, dneska k obědu pozřenej. Škoda, že jsem do něj kvůli kojící manželce nemohl dát nic pálivýho, ale i tak byl dobrej.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Před obědem jsem to vyfotit nestihl, tak aspoň troška po: vývar s nudlemi, masem a játrovými knedlíčky a pak pečená kačenka s červeným zelím s haluškami.......sice to asi není zrovna racionální výživa, ale je to výborné :whistling: .

Odkaz ke komentáři

odleželé tvarůžky smis k trochou piva, přihněť pomazánkové máslo, vsyp drcený kmín. V topinkovači ožehni topinku. Na pánvi opeč pancettu. Přikroj jarní cibulku. Poskládej na sebe chleba, hmotu, pancettu i s tím rozškvařeným sádlíčkem, cibulku na jemno. Přihni si z piva, zakousni. Zešílíš blahem

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...