Cherokee Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Dnešní oběd Králík na zelenině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 (upraveno) Před pár dny (a příspěvky) naložené krůtí steaky ve směsy bylin a citronového pepře, brambory pečené ve šlupce s balzamikovou redukcí, česnekový dip. Upraveno 28. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Maxel: Už dlouho se tě chci zeptat.... neadoptoval bys mě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 ty si vůl... Žena vzkazuje že máš smůlu, prej jeden chronomagor v rodině stačí. Sry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Jeb.m to, zas polezu do lednicky, to kruti s kartoflama vypada smakozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Tak nvm, jestli Vás tu mam zas dráždit... Ale jo, dyštak mi zas vynadejte no Špagety s rajčatovo-masovou omáčkou a bazalkou, sýr je grana padano. Masa sem v minulosti zkusil snad všechny a nakonec zakotvil u mletého krůtího. Upraveno 29. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Maxeli, Maxeli... Zrovna jsem dožral chobotničlu a zapil bílým Kernelem. A stejně pŕi tvých fotkách slintám. Kruci....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Hmmm, na chobotnici sem si ještě netrouf - jak jí děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Taková středeční večeře ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Mar - taky hezkýýýý..:-)Maxel - důležitá je předpříprava. Samozřejme, v první řadě očistit, zbavit zobáku a zbytečností. Pak dám vařit cca 5l vody s novým kořením, bobkovým listem apod., sůl, láhev bílého. Pak pomalu vkládám chobotnici, aby se voda nepřestala vařit. Nechám ji tam cca půl hoďky prudkého varu, pak vypnu sporák a pod poklicí nechám do rána vychladnout. Získám měkký polotovar, který lze uchovat v mražáku, nebo dát rovnou na gril. Nijak nemarinuji, ale po " opálení " buď rozporcovanou ( nebo celou ) dát do misky s libovolnou marinádou, promíchat a hned podávat. Já jako marinádu používám sladkou chilli omáčku, citron a bylinky. Podává se s cibulovou bagetou ( pozoruhodně dobré dělají v Globusu ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Dneska jsem nazrany a v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 S tou nazranosti to byl plany poplach, dal bych si spagety s krevetama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Díky za postup. Musim zkusit, bo na mořský potvory přímo ulítáváme! Minule jsem prvně zkoušel hřebenatky a taky lábuž. Jinak cibulová z Globusu nemá chybu. Dycky když jedu za našima do Písku, musim jim jednu přivézt / Globus nemaj v dosahu. @mAra_: Krevety sou best, asi naše nejoblíbenější jídlo. Jen tyhle menší bych vobral od krunýře ještě před přípravou, nimrat se v tom na talíři by se mi moc nechtělo (vyzkoušeno). Každopádně to vypadá skvěle! Upraveno 29. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 (upraveno) Ciabatta, plátky ementálu, krůtí steaky obalené a osmažené ve směsi bylin a panko strouhance, cibulová marmeláda, mayo - aneb dneska k večeři krůtí sendviče. Upraveno 30. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Hlasuju pro ban Maxelovi, nechapu ze se ti chce kazdy den vyvarovat ja dojedu vecer domu z rachoty a nechce se mi vubec nic Ted vazne - vypada to opet super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Maxed - super!Můžu poprosit o recept na cibulovou marmeládu?Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 (upraveno) Hlasuju pro ban Maxelovi, nechapu ze se ti chce kazdy den vyvarovat ja dojedu vecer domu z rachoty a nechce se mi vubec nicTed vazne - vypada to opet super Důvody jsou dva:1) Mně to baví a je to pro mně tak trochu relax, naprosto odlišná činnost, než jak trávim pracovní den2) Tim, že jsem v práci často dost dlouho, je to takový můj rodinný úvazek ; aneb prostě tim ženě ulevim + bod č. 1 Maxed - super!Můžu poprosit o recept na cibulovou marmeládu? DikyCibule na nudličky, na pánev a zvolna smažit. Jak změkne, dam dvě-tři lžičky třtinového cukru (na jednu velkou cibuli), zakápnu octem (dal jsem rýžový, je jemnější), balzamikovou redukcí a lehce i sladkou sojovkou. Chvíli necham na střední teplotu. Tak po 5 minutách naleju cca 0,5dcl vody, nechám odvařit a celé ještě jednou zopakuju. Stáhnu ze sporáku, necham vychladit a voala Všechno uvedené množství je spíš orientační, chce to zkusit - vochutnat - přidat/nechat. Upraveno 30. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Chobotnice na červeném víně (stifado)Nachytáme si chobotnice, nakrájíme cibuli, oloupaná rajčata, chobotnice. Na olivovém oleji osmahneme cibuli, přidáme chobotnice a mírně podlijeme, vodou přidáme bobkoví list a dusíme. Přidáme rajčata , podlijeme dobrým červeným vínem a dusíme do měkka a do zhoustnutí . Ochutíme solí ,pepřem a špetkou mleté skořice. Je to vynikající. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Maxeli, zkus při výrobě cibulového čatní vypustit tu sladkou sojovku ( taky ji mám rád ) a pak místo vody dat na odvaření z pánve trochu červeného. Chytí to úplně jiný podtón...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Maxeli, zkus při výrobě cibulového čatní vypustit tu sladkou sojovku ( taky ji mám rád ) a pak místo vody dat na odvaření z pánve trochu červeného. Chytí to úplně jiný podtón...:-)Díky, příště zkusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se