Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...a co teprv ve smetanovém bešamelu s listovým špenátem a gorgonzolou!  :P

Rýže samozřejmě čerstvě uvařená s cibulí s hřebíčkem, žádný smrdutý "parboiled" plastik ze závodky  :grrr:

Odesláno (upraveno)

Středeční rychlovka na grilu. Housky jsou teda z Lidlu nějaké selské či co, ale opečené jsou moc fajn. Nejvíc času zabrala karamelizovaná cibule a ani není vidět.

90d392464e0aaed05d0cc1830faae46d.jpg964cdadd2ab20eb1cf874b52989f3e02.jpgeb1658c967d7fcc18c62094816ab534b.jpg

Upraveno uživatelem roura74
Odesláno

Dneska sem to už projel, ale zejtra asi taky prubnu. Ale mam jen jednoho, tak kdybyste mohl někdo postrádat, SZ-me.

Já teda nudně pečená kuřecí stehýnka marinovaná v takové asijské směsi (samodomo), k tomu pečené brambory s česnekem a cibulí a redukovaná šťáva s chilli a javorovým sirupem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Včera cheeseburger se slaninou a dvěma sýry / ementál a grana padano. Foto jen z přípravy, foodstyling se tentokrát moc nepoved.

Dneska kejta z vepře s omáčkou z gorzonzoly a br.noky.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Včera cheeseburger se slaninou a dvěma sýry / ementál a grana padano. Foto jen z přípravy, foodstyling se tentokrát moc nepoved.

Dneska kejta z vepře s omáčkou z gorzonzoly a br.noky.

Ten horní obr. je ok, ale ta pánev mi přijde jakoby předjedená...
Odesláno

Ten horní obr. je ok, ale ta pánev mi přijde jakoby předjedená...

Každopádně už je to sežrané, takže ať "předjedená" znamená cokoliv, už to vlastně ani vědět nepotřebuju.

Taky se někdy pochlub svým kulinářským výtvorem.

Odesláno

Každopádně už je to sežrané, takže ať "předjedená" znamená cokoliv, už to vlastně ani vědět nepotřebuju.

Taky se někdy pochlub svým kulinářským výtvorem.

Já se do takových věcí nepouštím

Odesláno

Já se do takových věcí nepouštím

Se pochlub těmi, do kterých se pouštíš.

Co jsem projel Tvé příspěvky tady, tak komentovat Ti už jde, zkusil bych to posunout na další úroveň.

Odesláno

Maxel is back  :lol2: po jednostrankovem pustu, ta panev vypada supr

Fenks! ;) Byl jsem mimo domov. Dontvory, už se nikam nechystam.

Dneska sem koupil v Lidlu novej gril (za vosmikilo sem ho tam nemoch nechat) a pěkné steaky, tak se na to zítra vrhnu. Akorát nvm, co k tomu - myslel jsem hříbkovou omáčku a domácí hranolky. Furt teď ale do všeho s*ru smetanu, tak bych si nechal poradit co místo toho.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...