Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale na druhou stranu ta klobaska vypada super !!! Nejde o hc, ale o chutnalo to?

Odesláno (upraveno)

Já vim, že šlo ;) Původně jsem to ani nechtěl fotit. Tak omluvte ledabylou prezentaci.

@tano: Chutnalo to dobře (skvěle mam vyhrazeno pro HC :) ). Malej miluje kaši, tu sem původně dělal jen jemu. Jenže se mi utrhla ruka a udělal jí moc. No a tak jednoduchý oběd byl na světě.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Maxel: to znam, kdyz delam kasi, tak je ji bud malo, nebo az moc. Jinak jsem si myslel, ze umim varit a jak tak koukam, tak radeji mlcim :) a nefotim.

Odesláno

TO Maxel:

mas super prispevky a tvoje stridani "stylu" je fajn. Dobry jsou recepty z hc a stejne tak variace "domacich klasik". Navic mas dar pro prezentaci, takze sem klidne muzes flaknout parek v rohliku a pul fora tu bude slintat :-D

Odesláno

TO Maxel:

mas super prispevky a tvoje stridani "stylu" je fajn. Dobry jsou recepty z hc a stejne tak variace "domacich klasik". Navic mas dar pro prezentaci, takze sem klidne muzes flaknout parek v rohliku a pul fora tu bude slintat :-D

Děkuju moc! Mam teď dost hroznou náladu (viz. Co mě právě naštvalo) a fakt jsi mi ji krapet zvedl ;) Díky!!!

Odesláno

Br.salát s jablkem, řízky z panenky obalené ve směsi panko a strouhanky z (čerstvého) bílého tousťáku (Penam). A samozřejmě citrón, bez něj je každý řízek jako jednonohá tanečnice.

post-37766-0-66834000-1469362112_thumb.jpeg

Odesláno

V UK som robil kuchára kamarátovi, ktorý je head sheff už pekných pár rokov aj so skúsenosťami s fine dinning ak viete čo to je no, tak som sa tam čo to priučil... ;) Odporúčam to predjedlo s figami, prosciuttom, mozzarelou, nejakým šalátom a kus balsamicom, burger je burger, išlo tam hlavne o prípravu mäsa kde sa nedávalo ako obvykle soľ, korenie, červená cibuľa, niekto kečup ešte, zelený peper a neviem čo všetko ešte tam zvyknú iní trepať... IBA SOĽ! no také množstvo až by ste si mysleli, že to musí byť presolené :D pritom som soľ vôbec necítil, ona s tým mäsom niečo robí ja už neviem čo teraz, musí byť v prvom rade kvalitné mäso, je krásne šťavnaté potom a naozaj úžasné! :) a áno, vošiel sa mi do úst aj bez vykĺbenej sánky ;) Tam keď niekto ide utratiť 15 libier za burger, chce sa hlavne najesť ;) Dezert je len taký bonus na koniec ;)

post-38180-0-10076500-1469526270_thumb.jpg

post-38180-0-93145900-1469526284_thumb.jpg

post-38180-0-59478200-1469526445_thumb.jpg

post-38180-0-39514700-1469526451_thumb.jpg

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Von nevařil u toho kuchaře, von vařil podle mě tomu kuchařovi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...