tommas4 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Na čerstvé ryby má konkrétně Makro nejrychlejší distribuci co je u nás k dostání,něco málo zde: http://www.makro.cz/o-produktech/ryby-a-morske-plody#proc-ryby-a-morske-plody-z-makro Nowaco (tedy nyní Bidwest) je na pomyslném druhém místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Já se přiznám, že s tím mám problém - jsem si dobře vědom a mám to víckrát vyzkoušeno - že takováhle lehká kuchyně mi velmi svědčí. Ale ony ty klobásy, půlkilový steaky a hustý svíčkový, který mi vlastně vůbec nedělají dobře (jenom tu chvilku, co to jím), ony mi tak strašně chutnají! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 (upraveno) Dneska toto.Když se dívám, jak to máte někteří opravdu vymazlené, tak toto na oko nic moc, ale o to víc mňam patizonek Upraveno 10. září 2016 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Potřeboval bych poradit, dochází mi fantazie. Mám plnej mražák ryb z Norska (všechno tresky) a taky celkem slušnou úrodu cuket. Neměl by někdo zajímavý nápady jak to zpracovat. Klidně společně nebo i odděleně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 (upraveno) Cuketové placky ala bramborák. Treska jako fish'n'chips, hranole, (nejlépe domácí) aioli. Dá se servírovat spolu nebo odděleně. Bez obalu a smažení bych cuketu nakrájel na plátky, rybu nacpal bylinama a citrónem, a oboje hodil na gril. Na talíři plátky cukety zakápnout tmavou balsamikovou redukcí. Pak to spolu hraje celkem dobře a je to takové celkem fajn odlehčené jídlo do parných dnů. Asi jsem Ti nenapsal nic nového, ale cuketu moc nemusim a ryba je obecně nejlepší co nejméně kořeněná, byliny naprosto stačí. Upraveno 11. září 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Sífůd talíř. Krevety na víně s česnekem a šalotkou, hřebenatky a smažené nudličky ze sumečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Na fish n chips jsem úplně zapoměl hlava dubová, díky za připomenutí Ještě tuším hráškový pyré nebo něco podobnýho by k tomu mělo být, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 (upraveno) přesně tak, hráškový pyré Upraveno 12. září 2016 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Večeře šampionů, aneb jak se najíst, když potřebuješ držet myš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Myslím že se máš hodně co učit, držíš to blbě, pusť si Jáchyme hoď hodo stroje a sleduj Smoljaka . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 (upraveno) Něco podobného si pamatuju jako svačinu o velké na průmce - v jedné ruce kelímek s vlašákem a rohlík, v druhé ruce dřevěné nabírátko a malinovka. Dneska zas jeden z takových obyč receptů - Globus šunka na černém pivě, pečené brambory a křenová omáčka. Upraveno 12. září 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Malinový cheesecake. Prvotina pečené varianty, zatim jsem dělal jen nepečený.Jak se (ne)povedlo zjistím zítra, až do něj budu moct zakrojit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Na první dobrou, dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Osm kousků nesníš, dva pošli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Budu rád, když na mě zbyde jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 fajnšmejkri, poraďte mi prosím... Ešte nikdy som nerobil krevety, akooo po prezretí pár videií a receptov tam nevidím nejaký problém.. Iba ak by ste mali nejaké rady ako ich dobre pripraviť, budem rád.. Robiť budem tagliatelle s bazalkovým pestom (vlastnoručne vyrobené, už sa na neho chystám...) no a k tomu by som hodil pár kreviet, už mám kúpené, olúpané aj to črievko von. Chvost asi tiež preč, že...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 Ja davam vsechno pryc, nenavidim, kdyz se v tom musim jeste rukama patlat. Z toho duvodu uz si taky nikde vicemene krevety nedavam, jako vim ze ta komplet kreveta vypada na taliri velka a zajimava, ale je to blbost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 (upraveno) Dávám je vždycky obrané, nesnášim se v tom potom hrabat rukama Jinak je dělám prakticky na jeden a ten samý způsob s malými niancemi do kola, hodně jednoduše, protože ve finále jde hlavně o chuť krevet samotných. Varianta č. 1. Dvě střední šalotky a dva stroužky česneku nasekané na jemno, hodit na oliváč s trochou másla a chvilku zarestovat, pak tam hodim krevety (8-10 velkých obraných), chvilku společně restuju. Jak chytnou barvu, podleju bílým vínem a nechám pár minut bublat, aby se vyvařil alkohol. Sůl, pepř. A to je v podstatě vše. Varianta č. 2 je variantu č. 1 nakonec zakápnout pár kapkami smetany, lehce provařit a nakonec hodit oříšek másla na zjemnění. Varianta č. 3 je do varianty č. 1 na závěr vmíchat dvě polévkové lžíce sladko-pálové chilli omáčky. V každém případě je to ale bašta neskutečná!Good luck //edit: Micey Upraveno 15. září 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 (upraveno) Dneska jenom dietka... Upraveno 15. září 2016 uživatelem Pcho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 (upraveno) Takže... Tagliatelle s bazalkovým pestom, parmezánom a krevetami! Nie len že som ich robil prvýkrát, ale aj jedol prvýkrát! Na to, že mám 27 rokov sa až hanbím, že takú dobrotu som ešte nejedol... Ďakujem aj za rady, použil som niečo z varianty č. 1, niečo z iného receptu a dopadlo to fantasticky! Pesto tak isto delikatesné... (cherry som chcel len trochu orestovať a pridať ako dekoráciu, akosi som na to ale zabudol ) Upraveno 15. září 2016 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se