Návštěvník tolja Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 první pokus o chilli con carne dopadl nad očekávání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Vypadá to dobře, ale když to vidím, Melly by se mohl pochlubit s receptem na to svoje, bylo super...
Moty Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Když to tak vidím, máte někdo fakt osvědčenej recept pro člověka, co vlastní svíčkovou ještě nedělal a neví co si vybrat?Používám tenhle a spokojenost https://www.toprecepty.cz/recept/2856-svickova-na-smetane/
spineshank Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Taky sem dneska balik do slaniny. Jen fazolky Krůto-kuře na bílém víně, houbách a tymiánu.vypadá to moc dobře, jeden dotaz k tomu hrášku. ...ten je v jaké úpravě?
Murphy97 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 WOK, nudle a hovezi - vyborne!Nevarim, nechavam si :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 vypadá to moc dobře, jeden dotaz k tomu hrášku. ...ten je v jaké úpravě?Ten je prakticky bez úpravy - částečně rozmražený na pánev, ja mírný plamen odvařit vodu, sůl/pepř a nakonec vrchovatou lžíci másla. Triviální, přesto vynikající. Jinak dnes zas spíš něco ze škatule best for value. Ku.prsa na chilli a tymiánu, pečené brambory s balsamikem a k tomu houmejd aioli (aka česneková mayo). O dezert se tentokrát postarala lepší polovička, štrůdl z jablek od mé drahé matinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Hrášek dělám stejně jako maxel, ale pár minut před koncem přidávám ještě utřenej česnek.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Já včera asi poslední houby letos, něco suším, smaženici jsem sežral a ani nefotil a bramboračka se vaří. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 křemenáče a ryzce sem teda dlouho neviděl, pěkný Kamile:-)
Rudykopalsson Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Přesně, křemenáče jsem nenašel tak 10 let.
petik16 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Queensland steak tentoraz s creamy mashed potatoes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 (upraveno) V jednoduchosti je prostě síla! Super.Já bych ho možná jen dělal víc zprudka, aby se udělala kůrka a lepší barva, a zároveň zůstal uvnitř pěkně medium-rare. Odkud bereš maso? Makro? //edit: Koukam, že to maj i v Tescu... zkusim. Upraveno 3. listopadu 2016 uživatelem Maxel
petik16 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 V Lidl majú teraz u nás akcie na rôzne steaky ani neviem už čo všetko majú, pamätám len Rump a Queensland v tých vákuových obaloch.. Tento mal 300g za 4,50 v euríčkach. A plameň pri steaku je stále na maximum, akurát som ho mohol na začiatku trošku pritlačiť nech sa opečie rovnomerne a nie len kraje. Druhá strana nie je preto lebo som ho asi trošku skôr otočil ale to je už len optický detail... A tou myšlienkou "v jednoduchosti je krása" sa riadím asi všade Jednoduhšia príprava dobrého mäsa snáď ani neexistuje...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Queensland steak tentoraz s creamy mashed potatoes Až jednou mamá řeknu, že jí na šťouchaný brambory seru a že chci creamy mashed potatoes, tak mě přetáhne po palici mikrovlnkou.
montemar Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 jsem sam doma. to je vzdy vyzva.. takze k svacince jsem nebyl liny rozpalit gril.. v troube se pomalu pece svickova.. v pozadi mi duni music.. m?ller je dobre vychlazeny.. si rikam.. na co ty zeny vlastne jsou?
tommas4 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 No já vařím guláš s václavkama a peču plněné papriky, tak ta moje mi k tomu vaří svařák a ke guláši vaří těstoviny.
petik16 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Až jednou mamá řeknu, že jí na šťouchaný brambory seru a že chci creamy mashed potatoes, tak mě přetáhne po palici mikrovlnkou. Mne veľa slov v kuchyni ostalo z UK, dlho som napríklad nevedel ako sa povie po slovensky Asparagus alebo také Scallops Moja by spravila asi to isté, takže preto si radšej varím sám
Maxel Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Kachní prso s omáčkou z portského a domácích povidel, br.kaše. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Tak to musí být poezie. Bo kachnu miluju.
Maxel Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Já taky! Zítra se chystam na kachní stehna na medu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se