Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky sem dneska balik do slaniny. Jen fazolky :)

Krůto-kuře na bílém víně, houbách a tymiánu.

vypadá to moc dobře, jeden dotaz k tomu hrášku. ...ten je v jaké úpravě?
Odesláno

vypadá to moc dobře, jeden dotaz k tomu hrášku. ...ten je v jaké úpravě?

Ten je prakticky bez úpravy - částečně rozmražený na pánev, ja mírný plamen odvařit vodu, sůl/pepř a nakonec vrchovatou lžíci másla. Triviální, přesto vynikající.

Jinak dnes zas spíš něco ze škatule best for value. Ku.prsa na chilli a tymiánu, pečené brambory s balsamikem a k tomu houmejd aioli (aka česneková mayo). O dezert se tentokrát postarala lepší polovička, štrůdl z jablek od mé drahé matinky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Queensland steak tentoraz s creamy mashed potatoes ;)

Odesláno (upraveno)

V jednoduchosti je prostě síla! Super.

Já bych ho možná jen dělal víc zprudka, aby se udělala kůrka a lepší barva, a zároveň zůstal uvnitř pěkně medium-rare.

Odkud bereš maso? Makro?

//edit: Koukam, že to maj i v Tescu... zkusim.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

V Lidl majú teraz u nás akcie na rôzne steaky ani neviem už čo všetko majú, pamätám len Rump a Queensland v tých vákuových obaloch.. Tento mal 300g za 4,50 v euríčkach. A plameň pri steaku je stále na maximum, akurát som ho mohol na začiatku trošku pritlačiť nech sa opečie rovnomerne a nie len kraje. Druhá strana nie je preto lebo som ho asi trošku skôr otočil ale to je už len optický detail... ;) A tou myšlienkou "v jednoduchosti je krása" sa riadím asi všade  :cheers:  Jednoduhšia príprava dobrého mäsa snáď ani neexistuje...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Queensland steak tentoraz s creamy mashed potatoes ;)

Až jednou mamá řeknu, že jí na šťouchaný brambory seru a že chci creamy mashed potatoes, tak mě přetáhne po palici mikrovlnkou. :D

Odesláno

jsem sam doma. to je vzdy vyzva.. takze k svacince jsem nebyl liny rozpalit gril.. v troube se pomalu pece svickova.. v pozadi mi duni music.. m?ller je dobre vychlazeny.. si rikam.. na co ty zeny vlastne jsou?

Odesláno

Až jednou mamá řeknu, že jí na šťouchaný brambory seru a že chci creamy mashed potatoes, tak mě přetáhne po palici mikrovlnkou. :D

Mne veľa slov v kuchyni ostalo z UK, dlho som napríklad nevedel ako sa povie po slovensky Asparagus alebo také Scallops :D Moja by spravila asi to isté, takže preto si radšej varím sám ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...