kubson Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 To je bučková buchta, ne roláda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 tak sice to není přímo roláda, ale jakási kombinace řepa + bůček by tu pro tebe byla http://www.kucharka-recepty.com/repa-s-buckem-1140 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 jdete s buckem nekam jsem na diete, byla rybicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 jdete s buckem nekam jsem na diete, byla rybicka Sundavej si ty hodinky, když lezeš na váhu. Pak si budeš moct klidně dát do nosu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 a pak, co na tech rolexkach mate, no prece vahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 jdete s buckem nekam jsem na diete, byla rybicka Gasi bacha ať to nepřeženeš a nedopadneš jako tahle chuděra, víš že jsi tak na hraně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 Gasi bacha ať to nepřeženeš a nedopadneš jako tahle chuděra... Jo, tak tyhle kocce jsou rolady velky i na stehno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 dnes jsem mluvil s Viktorem a rekl jsem mu, ze jsi nejvetsi mrcha z ostravske kliky, mel jsem pravdu hade, jen pockej makarone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 ty vole ta ma brisaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 dnes jsem mluvil s Viktorem a rekl jsem mu, ze jsi nejvetsi mrcha z ostravske kliky, mel jsem pravdu hade, jen pockej makarone hehe, a to se ti ještě nevybarvil Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 ten dela furt zagorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 jdete s buckem nekam jsem na diete, byla rybicka Na to je dobrý bůček light Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Tak už mi v hrnci lehce probublává masové ragů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 (upraveno) ten dela furt zagorku Upraveno 25. listopadu 2010 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Tak takhle to Gas myslel. To je lotr... Jestli teď takhle vypadá Viktor, tak to se na něj budu těšit. Minule ani po těch pár pivech takhle nevypadal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Ty zagorky sou docela dobrý... Akorát před pár lety by se ještě vešly do záběru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Ty zagorky sou docela dobrý... Akorát před pár lety by se ještě vešly do záběru. Jsou nábožný...padaj na kolena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Přátelé - volám SOS!V nějaké restauraci jsem baštil těstoviny ochucené lanýžovou omáčkou. No prostě mana nebeská. Máte někdo vyzkoušený tip na lanýžovou omáčku? Jakou a Kde koupit a kolik penízků za ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 něco je tady... ale brette, měl bys jíst ŘEPU, je zdravá... http://www.winemarket.cz/produkty/lanyzove-produkty/3.php? http://www.winemarket.cz/produkty/omacky-kremy/1.php? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2010 Nevím kam to dát, jestli tady, nebo co právě pijete, nebo do chlubírny, ale protože to je především dort (který jsem dostal k narozeninám od přítelkyně) tak to nechám tady.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se