Moty Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Radku, Ty jdeš teda do sebe:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Bude se šunkovařit. Budu rád za doporučení, jestli máte někdo vyzkoušený recept na šunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 (upraveno) Radku, Ty jdeš teda do sebe:-)))Už musim! Sem se dneska viděl po squashi ve sprše z dálky v zrcadle a bylo mi mdlo... (nejen) ta služebka plná obžerství a chlastu zanechala nehezké stopy. Upraveno 13. prosince 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Maxel: ta kachna je top! Dneska jsem koupil celou jehněčí nohu, někdo nějakej nápad jak s ní naložit? Rogan Josh curry bych viděl jako ideální dietní jídlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Má pravdu ten Wagoneer! Jehněčí nohu jsem nikdy nedělal, tak se necháme překvapit. Já to dnes mírně odlehčil. Odpo byl výkon (squash), tak abych si nezkazil figuru Ku.řízek obalený v medových křupinkách. Pečeno na papíru v troubě, chuťově super. K tomu zelča a jogurtový dip. V čem že to je přesně obalené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Medové cornflakes, které jsem prohnal robotem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 (upraveno) Medové cornflakes, které jsem prohnal robotem.no jestli ten robot vypadal nějak takhle a výsledek takhle tak by to šlo................ Upraveno 13. prosince 2016 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Mám dojem, že tohle by mohlo ženu oslovit... Myslím ty kornflejky, ten robot asi tolik ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Maxeli, ta šunka se tady už někde probírala, zkus pohledat.. V každém pŕipadě doporučuji na mícháni nepŕidávat vodu, ale vychlazený vývar divokého koření. A pokud to nemusíš mít extra růžový, vykašli se na Pragandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirino Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Když dáš pragandu se solí půl na půl, tak to bude růžové až dost. Vlastní zkušenost....abych pro to zdraví také něco udělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Když čtu o pragandě, vzpomenu si na Cuketku, kterej ji použil ke stvoření pastrami takový krásy, že jsem si musel hned po přečtení zajet nějaký koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 (upraveno) Kachní prsa na medu, pomerančích, citronové kůře a tymiánu, petrželovo-tymiánová rýže. Upraveno 15. prosince 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Kachní prsa na medu, pomerančích, citronové kůře a tymiánu, petrželovo-tymiánová rýže. Maxeli, omlouvám se, neber to jako vysírání, děláš ta jídla s fantazií a nadšením, krásná prezentace, chuťově budou výborná. S radostí tě pozoruju v tomhle vláknu. Jen chlape nevím, jedna věc se mi na těch tvých fotkách nezdá, ale přijde mi, že míváš ta masa lehce přetažená. Třeba ta kachna IMHO stačí medium, uprostřed růžové, a ty je máš durch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 (upraveno) Romane, naprosto v pohodě. Samozřejmě máš pravdu. Je to proto, že porce-talíř který fotím je vždy ženy, pěkně na porcelánu. Sobě to pak plesknu na zelenej umělák a neřešim to. No a drahá bohužel požaduje vše, kromě hovězích steaků kde už to konečně pochopila, durch propečené. Příště blejsknu svou porci, která byla krásně růžová, tak jak to má být. Jo a děkuju za pochvalu! Upraveno 15. prosince 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 u nás dnes byla "dietní" CDD (co dům dal) variace na téma bulharský Sač: na kolečka opečená masitá červená paprika a cibule, domácí klobáska a slanina (jindy dávám i kuřecí), nasolený a odvodněný lilek na nudličky, žampióny a pórek, průběžně kořeněno hrstmi Adžiky, keramický talíř musela zastoupit nová zapíkací pánev s oddělávací rukojetí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...na závěr podlito červeným vínem (z jakéhosi dárkového koše, pít bych si to netroufnul), posypáno nalezeným zbytkem mozzarelly a na pár minut šoupnuto pod gril, aby se chutě pěkně spojily a víno vybublalo až navrch... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Servírováno s dokřupava rozpečeným pečivem a sypané parmanánem, 4 porce fuč během 10 minut Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 Romane, naprosto v pohodě. Samozřejmě máš pravdu. Je to proto, že porce-talíř který fotím je vždy ženy, pěkně na porcelánu. Sobě to pak plesknu na zelenej umělák a neřešim to. No a drahá bohužel požaduje vše, kromě hovězích steaků kde už to konečně pochopila, durch propečené. Příště blejsknu svou porci, která byla krásně růžová, tak jak to má být. Jo a děkuju za pochvalu! Jsme na tom stejně. Steaky radši doma pro manželku nedělám. Puklo by mi srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 2Maxel: Asi jsem staromódní jako Tvoje paní, ale káču mám dodnes nejradši upečenou tak že dá téměř roztírat na chleba...Ať si dnešní šéfkuchaři inovují a propagují třeba syrový brouky, ale nedopečenou drůbež historicky žerou s prominutím leda nedočkaví Rusáci.Tahle nepěkná zkušenost z dětství se mi vrací pokaždé když někde v hospodě vidím nezvládnuté Cordon Bleu, s masem červenějším než inertní babiš-šunka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 (upraveno) Jsme na tom stejně. Steaky radši doma pro manželku nedělám. Puklo by mi srdce.Je to tvorstvo těžko pochopitelné, nevědí o co se připravují a je dobré Steak už naštěstí poslední rok-dva dělám i pro ni medium, po letech propečených podrážek, ačkoliv pro sebe zásadně medium-rare. Tady zas aby se neřeklo, řeší každý kousek tukového krytí a všechno poctivě a bezpodmínečně preparuje na stranu! (emoti probodávajíci si hlavu ; na ajpedu mi to nejede). Takže místo krásných vysokých/nízkých roštěnců, entrecote nebo rib eye, pro drahou zásadně libová svíce za plnou palbu Upraveno 15. prosince 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 2Maxel: Asi jsem staromódní jako Tvoje paní, ale káču mám dodnes nejradši upečenou tak že dá téměř roztírat na chleba...Když jí peču vcelku, tak naprostý souhlas - že je správně pečená poznám tak, že mi kosti zůstávají v ruce Ale kachní prsa á la minute je fakt best propéct s výsledným lehce růžovým středem, jsou pak chuťově výraznější a šťavnatější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2016 (upraveno) Ještě že paní kamarádky neprozradily, že zrovna ta "libová svíce" díky "mramorování" a oliváči není zas tak úplně netučné jídlo... No a když se vypražené masisko podlejvá tím mimořádně dobrým zahuštěným výpečkem "z dozlatova vypečených křupavých kůžiček" (nestažená "zdravá" kuřecí prsa obsahují kolem 25% tuku), omáčkou na bázi másla a nebo se jako bonus obloží zeleninkou restovanou jak jinak než na oleji/tuku/slanině, trápit se kvůli štíhlé linii s "vykrajováním tlustého" už není nic jiného než zbytečný alibismus. Mozek si přijatou nutričná hodnotu díky evoluci dovede spočítat i podvědomě - a příslušný "hodnotný vjem" pak dokáže ocenit formou "příjemného pocitu z dobře zakrmeného bříška"... ...Takže my kterým to dělá dobře a můžeme/umíme si navařit "co hrdlo a jiné hříšné oudy ráčí" pak vypadáme jak vypadáme Upraveno 15. prosince 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se