Primoš Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 To máš ten salát nějak masitej,ale co rodina, tak jiném salát a každý si ho udělá podle svých chutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Salát se už tiše " uležuje " ve spíži. Tohle je neco jiného. Napovím: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 už to vypuklo, sjíždí se příbuzentstvo, barákem duní děcka, objevují se kvanta cukroví, vánočky, frgále, saláty, hektolitry domácího vaječňáku, vypínám mód "práce" do neděle (konečně) a jdu si vybrat to prosincové jezení zeleniny. I s úroky :D na zítra dělám krocana, kapra, řízky a vinné klobásky, tak hezké svátky pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Ale máš to tedy exkluzivní! Hezké a klidné svátky, Tome! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Salát se už tiše " uležuje " ve spíži. Tohle je neco jiného. Napovím:Tuším něco jako sulc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Frostie - správně. Máme ho strašně rádi. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Tyjo sulc, to jsem neměl tisíc let, hned bych ho ztrestal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) už to vypuklo, sjíždí se příbuzentstvo, barákem duní děcka, objevují se kvanta cukroví, vánočky, frgále, saláty, hektolitry domácího vaječňáku, vypínám mód "práce" do neděle (konečně) a jdu si vybrat to prosincové jezení zeleniny. I s úroky :D na zítra dělám krocana, kapra, řízky a vinné klobásky, tak hezké svátky pánové!Hezké svátky přeje rodina Novotných do Jeseníků! Už se na Vás v lednu těšíme A nezapomeň na Omega mastné kyseliny, jsou tělu prospěšné! Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Salát se už tiše " uležuje " ve spíži. Tohle je neco jiného. Napovím:Rodice delali sulc kazdej rok. Ja to jako decko nesnasel. Dneska to povazuju za dobrotu a rad si u nasich vzdycky kousek dam :-)Hezke svatky vsem zdejsim mlsounum a at se vam ty dobroty v roce 2017 neusazujou ve forme zachranneho kruhu kolem pasu jako mne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhulak Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ja to jako decko nesnasel. Dneska to povazuju za dobrotu a rad si u nasich vzdycky kousek damTakových věcí bych měl na dlouhý seznam, až se tomu teď sám divím. Holt jsem byl malej, blbej a nevěděl co je dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Houbový kuba en route do trouby, v kokotkách verze s plesnivým sejrem a v misce klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Salat delam tendlecten http://www.cuketka.cz/?p=3134, dokonce i ty kerkovsky rohlicky Vietnamec mel. K tomu losos v panko strouhance a hotovka.. Obedova vinna klobasa uz je sezrana:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 včera jsem poprvé vyráběl majonézu, aby byla do salátu, salát vytuněná klasika: brambory, ředkvička, okurka, šalotka napůl s červenou cibulí a prasečí šunka, vyjma brambor vařených ve slupce vše tepelně neupravené za chvíli to vypukne, takže dobrou chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Kubu bych si dal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 My dnes meli tatarak z lososa jako predkrma a pak steak z tunaka s cockou, ne uplne tradicni jidlo :-) Ale k obedu byl kuba a vinna klobasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 U nás ako hlavný chod "vianočná tilapia" AKA Pla Tod Samun Phai. Zázvor, cesnak, chilli, limetka,... Sorry za kvalitu, mne ten mobil skrátka dobrú fotku za umelého osvetlenia neurobí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Kubu bych si dal!Znám jednoho, zeptám se, ale bojím se že je na holky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Vánoce v Paříži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhulak Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Tak ale to vypadá výborně... Jak jsem za celý večer přežraný jako ten vepřové, tak mu zase kápla slina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Znám jednoho, zeptám se, ale bojím se že je na holky.....Ale jdi ty brepto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se