Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

už to vypuklo, sjíždí se příbuzentstvo, barákem duní děcka, objevují se kvanta cukroví, vánočky, frgále, saláty, hektolitry domácího vaječňáku, vypínám mód "práce" do neděle (konečně) a jdu si vybrat to prosincové jezení zeleniny. I s úroky :D :D :D na zítra dělám krocana, kapra, řízky a vinné klobásky, tak hezké svátky pánové!

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

už to vypuklo, sjíždí se příbuzentstvo, barákem duní děcka, objevují se kvanta cukroví, vánočky, frgále, saláty, hektolitry domácího vaječňáku, vypínám mód "práce" do neděle (konečně) a jdu si vybrat to prosincové jezení zeleniny. I s úroky :D :D :D na zítra dělám krocana, kapra, řízky a vinné klobásky, tak hezké svátky pánové!

Hezké svátky přeje rodina Novotných do Jeseníků! Už se na Vás v lednu těšíme ;)

A nezapomeň na Omega mastné kyseliny, jsou tělu prospěšné!

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Salát se už tiše " uležuje " ve spíži. Tohle je neco jiného. Napovím:

Rodice delali sulc kazdej rok. Ja to jako decko nesnasel. Dneska to povazuju za dobrotu a rad si u nasich vzdycky kousek dam :-)

Hezke svatky vsem zdejsim mlsounum a at se vam ty dobroty v roce 2017 neusazujou ve forme zachranneho kruhu kolem pasu jako mne ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tolja

včera jsem poprvé vyráběl majonézu, aby byla do salátu, salát vytuněná klasika: brambory, ředkvička, okurka, šalotka napůl s červenou cibulí a prasečí šunka, vyjma brambor vařených ve slupce vše tepelně neupravené

 

za chvíli to vypukne, takže dobrou chuť

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...