Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Maxel. Ty jsi fakt nezmar. Dáš si někdy na večeři třeba párek a rohlík?

Blázníš ? To on snad ani neumí, tipuju, že párky koupí někde v renomovaném řeznictví a upeče si aspoň rohlíky a udělá vlastní hořčici :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chci letos zkusit kapra trochu jinak nez obvykle a rozhodl jsem se zkusit kapra na modro. Na netu jsou mraky odlišných receptu, mate někdo nejaky skutečně osvědčený a skvělý recept?

Ahoj delal jsem na vanoce kapra s korenovou zeleninou v troube a k nemu lehky salat z modrych brambor a melo to uspech.

Odkaz ke komentáři

Maxel. Ty jsi fakt nezmar. Dáš si někdy na večeři třeba párek a rohlík?

Teď kvůli novému režimu nejspíš ne, ale dřív jasně - jen s takovymi výtvory jsem se tu samo nechlubil :D

Blázníš ? To on snad ani neumí, tipuju, že párky koupí někde v renomovaném řeznictví a upeče si aspoň rohlíky a udělá vlastní hořčici :)

Ty si vůl... :D Ale rohlíky do hotdogů podle KoKo už sem taky zkoušel, to je pravda.

Odkaz ke komentáři

Na to sous vide jsem zvědav. Hodně jsem na to koukal, ale zatim jen přes tablet :)

U nás dnes na sobotní oběd krůtí steaky masala, salát s malinovým octem a pažitkou, řecký jogurt s česnekem a kuskus ze včerejška, bo sem ho udělal plnej pekáč.

Kuskus miluju. Zkousel jsi celozrny? Prijde mi lepsi

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...