Maxel Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Dostal jsem chuť na játra - kachní na asijský způsob s celozrnými nudlemi a petrželí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Tohle je teď u nás nejob véča. Tentokrát pečenej krůt, jabka a hrušky, leďák - polňák - čekan, řeckej jogurt, šnitl/pažit. K tomu žitnej polystyren. Lábuž! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 (upraveno) Pomalu pečené a nakonec natrhané krůtí stehno, jablečno-mrkvová omáčka z výpeku, kuskus s petrželí a pažitkou. Upraveno 13. ledna 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Maxeli, práskni na sebe tu omáčku.. Vypadá tu tuze dobře ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Easy. Ta krůtí pařáta se pekla na směsi: voda, tymián, mrkev, jablka. Po pečení jsem odlil trochu výpeku a zbytek rozmixoval do hladka. Dochutil solí a pepřem, a trochou medu. Žádná smetana, ani máslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Prima, dík, zkusím..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Maxel. Ty jsi fakt nezmar. Dáš si někdy na večeři třeba párek a rohlík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Maxel. Ty jsi fakt nezmar. Dáš si někdy na večeři třeba párek a rohlík?Blázníš ? To on snad ani neumí, tipuju, že párky koupí někde v renomovaném řeznictví a upeče si aspoň rohlíky a udělá vlastní hořčici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Chci letos zkusit kapra trochu jinak nez obvykle a rozhodl jsem se zkusit kapra na modro. Na netu jsou mraky odlišných receptu, mate někdo nejaky skutečně osvědčený a skvělý recept?Ahoj delal jsem na vanoce kapra s korenovou zeleninou v troube a k nemu lehky salat z modrych brambor a melo to uspech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Zatim jsem si dal na obed dynovou polevku s restovanymi dynovymi seminky a dynovym olejem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Druhy chod se pripravuje metodou sous vide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Maxel. Ty jsi fakt nezmar. Dáš si někdy na večeři třeba párek a rohlík?Teď kvůli novému režimu nejspíš ne, ale dřív jasně - jen s takovymi výtvory jsem se tu samo nechlubil Blázníš ? To on snad ani neumí, tipuju, že párky koupí někde v renomovaném řeznictví a upeče si aspoň rohlíky a udělá vlastní hořčici Ty si vůl... Ale rohlíky do hotdogů podle KoKo už sem taky zkoušel, to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Na to sous vide jsem zvědav. Hodně jsem na to koukal, ale zatim jen přes tablet U nás dnes na sobotní oběd krůtí steaky masala, salát s malinovým octem a pažitkou, řecký jogurt s česnekem a kuskus ze včerejška, bo sem ho udělal plnej pekáč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 (upraveno) Pozdni obed :-)Sous vide kureci prsa s pecenym batatem a saletkem z cherry rajcat a rukoly Upraveno 14. ledna 2017 uživatelem Rici-Pici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Na to sous vide jsem zvědav. Hodně jsem na to koukal, ale zatim jen přes tablet U nás dnes na sobotní oběd krůtí steaky masala, salát s malinovým octem a pažitkou, řecký jogurt s česnekem a kuskus ze včerejška, bo sem ho udělal plnej pekáč.Kuskus miluju. Zkousel jsi celozrny? Prijde mi lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ričko Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Tak dneska úžasné uzené z divočáka. Jak dort.To uzené z divočáka vypadá skvěle. Až se mi povede zas nějakého ulovit, tak to musím průbnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 No chlapi, pekne si to uzivate. My jsme si udelali pred par dny takovej panskej vecirek u dobreho kousku masa a hned jak se vratim to zopakujem, tak sem pak hodim nejake lepsi foto. Po tech blafech tady na floride se na to vylozene tesim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Jak se ti tam shání maso? Hádám, že pořádnej kus krávy se sežene asi snáz než tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 (upraveno) dnes prosté jídlo prostého lidu... a detem moc chutnalo Upraveno 14. ledna 2017 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan613 Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Zdravím chlapci.Netuším či tu možem zverejniť náš dnešný obed.Oproti vašim výtvorom je úplne obyčajný.Mladý domáci plnený králik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se