tombed Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Koukám, že si buržousti na Ostravsku pěkně žerou. Jo to tady byla samá řepa a pak doma tohle. Kážu vodu a piju víno! Je to zhýralec! Plně souhlasím s Kamilem. no to víš, byly to předčasný vánoce, co ti mám povídat, vo štědračce si už takhle debužírovat nebudem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Šikula. A hlavně je tam maso. Párek a okurka jsou IMHO barbarství, ale to má každej jinak. To byl takový fór já mám touto dobou narozky a kolegové mi dali jako joke kachnu. Mraženou, jenže rozmrzla, tak jsem jim ji udělal ala šapnělského ptáčka a nechal je to sežrat, ani se moc se nebránili Nacpat s to dá vším, jarní, houbovou, dalším masem, jak je po chuti, moje nej je špenát s houbama Ty párky jsou psa, já je nežeru, používám je na cvičáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Ty párky jsou psa, já je nežeru, používám je na cvičáku. Tak doufej, že sem žádnej tvůj kolega nezavítá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Takze jsi jako z parku pro psa uvaril pro kolegy a nam to taky doporucujes? Tss, to je snad jeste horsi nez ta Kamilova vegeta A davas tomu psovi i ty okurky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Jsou to tytéž "vídeňské" párky, co ti kolegové žerou 3x denně ke svadčině a ty možná taky nebo ne a tím se všem místním gurmetům omlouvám, ntb zúčstnění můj názor na párky a ostatní "supermarketsupercena" dobře znají. A jak říkám, či píšu, vykuchni si zvíře a něčím ho vylepši, nemusíš si jenom koupit mrtvolu a nacpat ji do trouby a posypat jí grilovacím kořením. Neboli, ty párky a okurky (který psovi také chutnaj) jsem tam nacpal v souvislosti s tím vtipem a zároveň co dům dal, spíš jsem chtěl jenom ukázat, že si může kdokoli doma udělat něco nekonvenčního. Nedopooručuji ti nic. Možná nějaké léky na uklidnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Bravo Mára, v příštím pokračování bych si objednal pizzu. Vždycky se s tim doma patlám jak jelito. Pizzu miluju, pár tisíc jsem jich kdysi v ruce roztočil, ale to sám sobě to nevyfotím. Pizzu doma nedělám, jde to, ale než se s tím prudit, zajdu si do pizzerie. Kdyby to někoho zajímalo, domluvím pizzerii a předvedu. Nebo to tam s Horhem natočíme?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Kde je maso? Romane, s masem umí vařit každej. Jak jsem tak koukal na ty svoje fotky, tak esteticky je to na talíři v tomto případě trošku slabší, jenže to je skoro vždycky, když se do jídla přidává Ricotta. Nebo vlastně jakýkoli mléčný produkt. Ale stojí to za to. Ricotta opravdu výrazně zjemňuje chuť rajčat. Navíc fakt doporučuju, samozřejmě pokud máte tu možnost, tento sicilskej lilek. Chuť je celkem stejná jako u kvalitního (zralého) běžného lilku, ale ten zásadní rozdíl je v struktuře a hlavně hutnosti. Sicilský lilek si déle drží pevnou strukturu, nemá tendenci měnit se v "bláto" a je úžasně šťavnatý. Stejně tak můžu jenom doporučit 24 měsíční DOP Parmigiano reggiano od Pezzety. Silná, plná chuť, která i v malém množství zajistí jídlu osobitý charakter. Proto je ale nutný být s jeho použitím opatrný aby se nakonec z každého jídla nestalo "cosi s parmezánem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Jsou to tytéž "vídeňské" párky, co ti kolegové žerou 3x denně ke svadčině a ty možná taky nebo ne a tím se všem místním gurmetům omlouvám, ntb zúčstnění můj názor na párky a ostatní "supermarketsupercena" dobře znají. A jak říkám, či píšu, vykuchni si zvíře a něčím ho vylepši, nemusíš si jenom koupit mrtvolu a nacpat ji do trouby a posypat jí grilovacím kořením. Neboli, ty párky a okurky (který psovi také chutnaj) jsem tam nacpal v souvislosti s tím vtipem a zároveň co dům dal, spíš jsem chtěl jenom ukázat, že si může kdokoli doma udělat něco nekonvenčního. Nedopooručuji ti nic. Možná nějaké léky na uklidnění. Ale no tak, mel jsem tam tech tlemicich smajliku davat vic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 Už brzdím Slibuju ještě jednoho ideologicky neškodnýho opeřence, postnu, až budu někde na trochu normálním netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) Jsou to tytéž "vídeňské" párky, co ti kolegové žerou 3x denně ke svadčině a ty možná taky nebo ne a tím se všem místním gurmetům omlouvám, ntb zúčstnění můj názor na párky a ostatní "supermarketsupercena" dobře znají. A jak říkám, či píšu, vykuchni si zvíře a něčím ho vylepši, nemusíš si jenom koupit mrtvolu a nacpat ji do trouby a posypat jí grilovacím kořením. Neboli, ty párky a okurky (který psovi také chutnaj) jsem tam nacpal v souvislosti s tím vtipem a zároveň co dům dal, spíš jsem chtěl jenom ukázat, že si může kdokoli doma udělat něco nekonvenčního. Nedopooručuji ti nic. Možná nějaké léky na uklidnění. Nechtěl jsem se Tě nějak dotknout. Já naposledy vykosťoval kuře před hodně lety, takže máš můj obdiv. Párky taky občas pozřu, ale minimalizuju to, co mi síly stačí. Jo a tý pizza předváděčky bych se rád zúčastnil. Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Honzo v pohodě Tady by to šlo. Pár let jsem tu průběžně tu pizzu točil a majitelé jsou ok. Ta hospůdka není žádná vysoká gastronomie, suroviny mají přizpůsobené klientele, ale zase je tam vidět pizzařovi do ruky a to my potřebujeme (věci si vozím vlastní . Bacha, neumím nic, co by neuměl každej normální pizzař (pizzařem nemyslím ty, co to válej válečkem a plácaj do forem :-! ) Roky jsem to nedělal, ale to je jako jezdit na kole, to se nezapomíná, vezmeš kus těsta do ruky a je to tam Jinak je tam moc fajn, okolí parádní, Malá Skála je takové vstupní místo do Českého Ráje, ale stačí udělat čelem vzad a jsi v Krokonoších a do Jizerek je to taky kousek, doporučuju i jako výlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Honzo v pohodě Tady by to šlo. Pár let jsem tu průběžně tu pizzu točil a majitelé jsou ok. Ta hospůdka není žádná vysoká gastronomie, suroviny mají přizpůsobené klientele, ale zase je tam vidět pizzařovi do ruky a to my potřebujeme (věci si vozím vlastní . Bacha, neumím nic, co by neuměl každej normální pizzař (pizzařem nemyslím ty, co to válej válečkem a plácaj do forem :-! ) Roky jsem to nedělal, ale to je jako jezdit na kole, to se nezapomíná, vezmeš kus těsta do ruky a je to tam Jinak je tam moc fajn, okolí parádní, Malá Skála je takové vstupní místo do Českého Ráje, ale stačí udělat čelem vzad a jsi v Krokonoších a do Jizerek je to taky kousek, doporučuju i jako výlet. Tak až bude mít Horhe ty nový hoďky a oba budete mít čas, dejte vědět. Rád se zastavím na pizza kurz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 uzasnej dil ted Ano, sefe. vice takovych podniku a vice takovych lidi. pruser je, ze cekaci doba k nim je v radu mesicu. ale moc jim to preju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 TY SI VEGETA TY :wallbash: :wallbash: :wallbash: To už to rovnou zalej masoxem,když tam sypeš vegetu je to šumafuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 Tak až bude mít Horhe ty nový hoďky a oba budete mít čas, dejte vědět. Rád se zastavím na pizza kurz. To vymyslíme úplně jinak. Na dnešním sezení s Legacym padl návrh na libereckej kulinářsko-horologickej sraz. Momentálně je spousta starostí okolo, ale po novym roce sledujte vlákno Srazy a něco velmi zajímavýho tam určitě domluvíme. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 já vím že to bude znít divně ale vánoce ještě nezačaly a já už jsem z těch sladkostí tak přemlsaný že jsem si musel spravit chuť. Včera jsem byl v Lidlu omrknout tu ultrazvukovou čističku (kterou samozřejmě neměli) a tak se mi huba lomcovala že jsem si koupil sklenici huspeniny a nakládaný Camembert. Huspeninu jsem zdláb k večeři jen se symbolickým množstvím chleba. Byla skvělá, určitě si ji zas někdy koupím. Nakládaný sýr jsem měl dnes k snídani. Jedno kolečko jsem rozdělil na dva chleby, poházel to tou rozmočenou mastnou zeleninou co je kolem toho sýra nakydaná, no prostě samá chuť. Ještě tam na mě tři kolečka koukají z piksly, musel jsem se krotit abych to nesežral všechno najednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 trosku,abych nasal tu atmosferu.PRO REJPALY-klobaska domaci,spicek na ovoneni brambor domaci,vejce na majonezu domaci,brambor a petrzelka koupena...PRO KAMILA-NENI V TOM ZADNA VEGETA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 ...PRO KAMILA-NENI V TOM ZADNA VEGETAJestli si v tom Badu myslíte, že my žižkováci dáváme do všeho Vegetu, jste na těžkým omylu. To bych si moh já myslet, že ten speck dáváš na ovonění i do krupicový kaše. ASI TAM POJEDU MEZI SVÁTKY UDĚLAT VIZITU, TĚŠTE SE! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 Náčelníku Kamile, já se Tě zastanu! Co zastanu? Já děkuju za inspiraci. Před chvílí jsem dojedl a posuďte sami :P : (Původně jsem chtěl tu podravku namíchat do piva, pak jsem si ale představil, jak to vypěněný pivo honím po stropě, a po vzoru náčelníka inspirujícího použil horkou vodu.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 (upraveno) dlouho jsme nedali nic z červené řepy... takže tady máme řepný gulášek Kamil s libem můžou přidat vegetu http://www.maminciny...-z-cervene-repy EDIT: a ještě řepný tataráček http://www.lidovky.cz/dobra-chut.asp?c=A090129_160505_ln-vareni_lee Upraveno 22. prosince 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se