Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja mel bilej chrest s medvedim cesnekem a s mozzarelou. Moc se to k sobe nehodilo a nebylo to moc dobry.

Odesláno

Chci taky tu De Buyerku. Ale verzi abych mohl dopyct v troube. To je ta s tou Eifelovkou na rukoveti ? 

Odesláno (upraveno)

Kluci nějaký recept na vepřové nudličky? Dnes zbyla příprava večeře na mě a haranti by chtěli "čínu" s rýžovými nudlemi. Mohl bych tam frknout žampiony a papriku a mít to raz dva, ale dneska bych i ocenil něco vymazlenějšího :-)

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odesláno (upraveno)

Já to dělám na rajčatech.. Je to takový italsko - čínsko - český (ne)přátelství, ale všem to vždy chutná :) Normálně na cibulce rajčata na srpky (neloupu) a maso, třeba nějaký žampíky, osmahnout, trocha nějakýho vývaru a dlouze dusit/bublat, následně dochutit sójovkou a čimkoli jinym dle chuti.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Chci taky tu De Buyerku. Ale verzi abych mohl dopyct v troube. To je ta s tou Eifelovkou na rukoveti ? 

Jo, je. Já mám tu druhou a i s ní to na chvíli jde. Já to tedy nezkoušel, ale říkali mi to v prodejně.

Odesláno (upraveno)

Včera mě čekala doma tahle dobrota :) Kuře a la kachna s červeným zelím a domácím knedlíkem

post-18261-0-81451000-1493318007_thumb.jpeg

post-18261-0-62433600-1493318082_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Lehký těstovinový salát se spoustou barevné zeleniny, trochou sýra a kapkou domácí majonézy je připraven, kuřátko se dotahuje v troubě, hlásím, že k obědu je vše připraveno :)

post-33556-0-29643500-1493458268_thumb.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Pokochejte se moderní cukrařinou, tarte tatin (obrácený jablkový koláč) trošku jinak . . . .

(video mi nejde vložit do postu, sorry)

Nádhera, ale dělat bych to nechtěl.

Odesláno (upraveno)

Priprava na zitrejsi bastu ;-)

Presticka svina plus krajic chleba nebo mozna hranolky. To se jeste uvidi :-D

Pivo jde az na podliti pri peceni a na fotce mi chybi pepr.

post-7085-0-55612200-1493479057_thumb.jpgpost-7085-0-10554700-1493479072_thumb.jpgpost-7085-0-88289900-1493479086_thumb.jpg

Upraveno uživatelem honza71

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...