Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já to (většinou) nežeru. To dělam jenom abych se tu pak moch prsit. Uvařim a dycky to rozdam ;) Sám jedu jenom zeleninu, vobčas bůček. Zřídkakdy lososa.

Upraveno uživatelem Maxel
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já to (většinou) nežeru. To dělam jenom abych se tu pak moch prsit. Uvařim a dycky to rozdam ;) Sám jedu jenom zeleninu, vobčas bůček. Zřídkakdy lososa.

Dobře, věřím ti ale ten hermelín taky nežer.

Odesláno (upraveno)

Dobře, věřím ti ale ten hermelín taky nežer.

Rozkaz!

V pondělí jedu zas Hradec, chceš vzorek?

Co sem minule koukal u vlaku, tobě předčasné úmrtí nehrozí, tak bys to mohl risknout.

Kdyby jsi nebyl kamarád tak napíšu že jsi hovado :D :D :D

A měl bys pravdu :D

Vzorek?

Upraveno uživatelem Maxel
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Rozkaz!

V pondělí jedu zas Hradec, chceš vzorek?

Co sem minule koukal u vlaku, tobě předčasné úmrtí nehrozí, tak bys to mohl risknout.

A měl bys pravdu :D

Vzorek?

Né, dík, nechci ale stav se!

Odesláno

Romaza n.p. (Romanovy marmeládové závody, nositel řádu práce) obdržely zakázku na povidla. Už to v troubě nebezpečně bublá, kua fix, sou to nervy

54fdaa342f83ae1bcb0e48dcec890f74.jpg

58d1587a92915c7e575fc012f87fa18a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Romaza n.p. super :D Doufam, ze plnis plan alespon na 110 % a na pristi rok se jednoclenny kolektiv pracovniku zavodu zavaze prekrocit letosni vysledky nejmene o dalsich 15 % ;-)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Tak povidla v kombinaci svestky, rum, badyan, hnedy cukr, hrebicek, skorice udelaly krasnou tmave hnedou lepkavou sladkou hmotu. Chut bozska. Jen ty ztraty ze 3 kil pitomych 5 sklenic a hodinove drbani trouby me trochu od repete odrazuji.

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Ta trouba je dulezita? Vim ze se povidla vari. Je znat ten rozdil peceni vs vareni?

Edit: kolik jsi daval cukru?

Upraveno uživatelem km.kmk
Odesláno

Ta trouba je dulezita? Vim ze se povidla vari. Je znat ten rozdil peceni vs vareni?

Edit: kolik jsi daval cukru?

Je to alchymie, varit vs. Pect, michat vs. Nemichat. Horkovzduch vs. salave teplo. Cukr podle sladkosti svestek, ja daval 400g na 3 kila. Ja pekl horkovzduch bez michani, delsi cas, pac to je ta duznata jugoslavska svestka, tak trvalo, nez to dostalo konzistenci medu.
Návštěvník km.kmk
Odesláno

Je to alchymie, varit vs. Pect, michat vs. Nemichat. Horkovzduch vs. salave teplo. Cukr podle sladkosti svestek, ja daval 400g na 3 kila. Ja pekl horkovzduch bez michani, delsi cas, pac to je ta duznata jugoslavska svestka, tak trvalo, nez to dostalo konzistenci medu.

Jasan, ja znam variantu vareni a michani z "ceskych" svestek, myslim ze to byla odruda presenta. Nejhorsi na tom bylo kdyz praskla bublina a kapicka strikla na ruku, to sme byli popaleny jaksvin...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mám dotaz na machry na prasárny, uchvátil mě "burger/neburger" z pořadu U Stánku na Streamu.

Konkrétní kus byl ze Zelňáku a dělal tam vařený koleno a pak ho cpal s křenovým creme fraiche do bulky. žraso jak sviň

https://cs-cz.facebook.com/bucheckbrno/

Konkrétní díl (čas 4:25)

https://www.stream.cz/u-stanku/10024554-burger-na-ten-opravdu-dobry-se-budete-radi-vracet-kde-ho-hledat

asi mi stačí jak dlouho doporučíte to koleno vařit v papiňáku/normálně?

Běžně sem našel tak 50 min, ale aby se rozpadalo tak 2x tolik?

díky moc

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...