Maxel Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 Hovězí líčka na červeném víně, pečená mrkev a br.kaše. Hezkou neděli.
montemar Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Odesláno 1. října 2018 nádhera... .. snad jen tu mrkev.. bych nedaval krizem, ale rovnobezne..
Maxel Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 (upraveno) @montemar: Máš recht, fůtstajlink nikdy nebyl mojí silnou stránkou. Pomalu ale jistě ladíme do podzimních barev. Krémová lososová polévka s kurkumou a zázvorem, uzený losos a krutony na doladění. Upraveno 5. října 2018 uživatelem Maxel
roura74 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 @montemar: Máš recht, fůtstajlink nikdy nebyl mojí silnou stránkou.Psal mi Tomáš na FB, že ti mám dodat fůdstajling inspiraci naší včerejší večeří v Olomouckým Entrée. Jinak fakt doporučuju, už jen ten pohled na otevřenou kuchyni a frkot tam. Samí mladí kuchaři a i šéfkuchař má kolem 30. Fakt super zážitek.
Maxel Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 Díkes Vypadá to skvěle. Až budu příště v Olmíku, zkusim.
tikzot Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 Tohle je pecka, hlavne je super, ze to neni v praze, ze tahle ceska ?high cuisine? se da varit i mimo hlavni mesto! Moc tomu fandim
Návštěvník YPO Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 (upraveno) Psal mi Tomáš na FB, že ti mám dodat fůdstajling inspiraci naší včerejší večeří v Olomouckým Entrée. Jinak fakt doporučuju, už jen ten pohled na otevřenou kuchyni a frkot tam. Samí mladí kuchaři a i šéfkuchař má kolem 30. Fakt super zážitek. nedávno jsem poslouchal rozhovor s majitelem a ač jsem tam nikdy nebyl a asi ani nikdy nebudu, tak musím smeknout https://radiozurnal.rozhlas.cz/olomoucke-tvaruzky-nase-lokalni-lanyze-rika-sefkuchar-premek-forejt-ktery-z-7182022?nonmob=1 * soráč šéfkuchař ...... jesli je majitel nevím Upraveno 5. října 2018 uživatelem YPO
Tom4 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 Díkes Vypadá to skvěle. Až budu příště v Olmíku, zkusim.Dej vědět, dáme pracovní oběd. Ty mi prodáš nějaký vrtule a já ti prodám něco z mého sortimentu služeb
Conrad Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 (upraveno) Nemohl bych se svými službami participovat Upraveno 5. října 2018 uživatelem Conrad
Maxel Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 Teď to mam pořád dost napikaču s časem, se zmizíkem domlouváme kafe taky dlouho a pořád mi to neklaplo. Jak se to srovná, ozvu se a třeba bude i nějaká ta vrtule ; min. exkurze k jedné fajnové
Tom4 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 Teď to mam pořád dost napikaču s časem, se zmizíkem domlouváme kafe taky dlouho a pořád mi to neklaplo. Jak se to srovná, ozvu se a třeba bude i nějaká ta vrtule ; min. exkurze k jedné fajnové HmHm, za 14 dní? Teď mám fičák, ale cca 15. října?
Maxel Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 Spíš druhá polovina října, víc na tuty to teď říct neumim. Stay in touch - spíš na mobilu.
tikzot Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 Zejtra me ceka doost prace, kolousek uz ceka ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 Nooo pěkně! Tohle bych si taky nechal říct ))
tikzot Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 Dneska trefenej kolouch, moc se tesim, hrbet dam jeste na gril jak je venku krasne, vyvarek, no a budou nasledovat peceny zebra, gulasek, ragu na vine, sekanou, vypecky s brusinkovym zelim, budu informovat;-)
tikzot Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Odesláno 5. října 2018 Jasny, ale taky to musim nejdriv cely zkostit a naporcovat a to bude bitva, to moc nemusim;-)
montemar Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Odesláno 6. října 2018 kachna divoka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Odesláno 6. října 2018 Mám je rád. Už jsou v troubě. Skotská vejce. Vyfotím je, až budou na talíři Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se