montemar Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 vcera druhy pokus o RS.. uz se zacinam blizit cíli, jen ten chleba... to je problem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 Hezký pastrami vcera druhy pokus o RS.. uz se zacinam blizit cíli, jen ten chleba... to je problem...
montemar Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 Hezký pastrami .. jo, mam tam vsechno, pastrami, gruyer, zeli, atd... a je to neskutecne dobry... jen potrebuju vyladit chleba a navysit gramaz ingredienci, pak to bude dokonaly..
tikzot Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 Miluju Gruyére! Dělal jsem i burgry s timhle super sýrem a nejlepší co jsem jedl, kam se hrabe chedarr...Jinak tenhle pastrami sendvič vypadá užasně;-)! Maso hrudí?
montemar Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 aby nedoslo k omylu, spodni fotka je z netu... moje ta horni.. .. pastrami je koupene... domaci vyroba asi nebude uplne jednoducha..
Návštěvník Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 (upraveno) Fermentace budiž pochvalena. Čas od času se plácnu přes kapsu, koupím bio citróny a naložím je, oškrabaná kůra z těch, co byly vymačkané na šťávu, je skvělá do těst. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 15. září 2018 uživatelem Roman I.
Návštěvník Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Dneska se mi nechtělo stát u plotny, tak jsem připravil rychlo variaci na marocké kuře v litinovém hrnci Peču ho na lůžku z loupaných rajčat a cibule. Jako marinádu jsem bohužel olivový olej, medvědí česnek, skořice mletá, kmín římský, chilli papričku, hrozinky, med, citrónovou šťávu. Posypané sezamem. Kuře budu podávat s kuskusem a zelenými fazolkami.
Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 (upraveno) Tož to je rychlovka. Něco jako chleba se salámem. Správně, žádné velké vyvařování. Upraveno 15. září 2018 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Odesláno 15. září 2018 Já to dneska pojal velice prostě. Teplé pastarami sendviče s roztaveným Gruyere. Mládenecký život.
Návštěvník Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Jako kuchař patřím mezi ty méně sebevědomé. Ale na dušené hovězí bych mohl dávat kondice. Hovězí krk s červeným vínem, kořenovou zeleninou a sušenými hřiby. Smetanová bramborová kaše. Maso opečené pod grilem v troubě a potom pomalu tažené 5 hod. Sent from my iPhone using Tapatalk
Hasňa Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Jak já tohle jídlo miluju. Máti to taky umí dobře.
mondeo2 Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Odesláno 17. září 2018 no tvl ještě že sem neleze manželka...............
krutor Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Odesláno 18. září 2018 Dneska jsem byl zase v lese- houbove rizoto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kamil Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Odesláno 18. září 2018 Hmm, to bych si dal. Jenže do Ostravy daleko...
Návštěvník km.kmk Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Odesláno 18. září 2018 (upraveno) Rajcatove chutney...Je na to recept ale ja recepty nerad a taky se to ma varit hodiny. Tak mam rychloverzi. Rajcata nakrajet, maji byt loupana ,ja neloupu,do hrnce, cibule, tu loupu, nakrajet a do hrnce, lzice mlete papriky a to samy s palivou variantou, lzice kari, hrozinky nebo brusinky pytlik, 12 to je dulezity strouzku cesneku,ja krajim at je co skousnout, lzicka zazvoru,ocet dost,tak pul hrnku, cukr tak aby to vyvazilo ten ocet, sul taky dost myslim tak dve lzice, ty rajcata to snad zerou. Varim tak pul hodky a je to. Pak treba este necim dochutim. Jooo chilli to je jasny. Jim to k masu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. září 2018 uživatelem km.kmk
Návštěvník km.kmk Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Odesláno 18. září 2018 (upraveno) Gulas Klostermann.Delame ho kazdy rok u jezu ve Štěkni. Normalni kotlikovej gulas jen jedina tekutina ktera tam prijde je polotmava 13 Klostermann. To fakt musis zkusit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. září 2018 uživatelem km.kmk
Maxel Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Odesláno 21. září 2018 Příprava na sobotní oběd - kuřecí roláda po provensálsku.
Lion Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Odesláno 21. září 2018 Gulas Klostermann.Delame ho kazdy rok u jezu ve Štěkni. Normalni kotlikovej gulas jen jedina tekutina ktera tam prijde je polotmava 13 Klostermann. To fakt musis zkusit.Zajímavý, fakt jenom pivo? Zkusím to doma, na vodě by to děcka asi nejedly a kotlik by mě vyšel tak na litr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník km.kmk Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Odesláno 22. září 2018 Jj.jen pivo. Jinak od lonska teda ve Štěkni velka zmena k horsimu. Zmenou provozovatele totalne jinej kemp ale to je zivot.Jeste ke kotli, lepsi je polotmavy nebo napul polotmavy a tmavy. Jenom svetly nic moc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se