Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

vcera druhy pokus o RS.. uz se zacinam blizit cíli, jen ten chleba... to je problem...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Hezký pastrami

vcera druhy pokus o RS.. uz se zacinam blizit cíli, jen ten chleba... to je problem...

Odesláno

Hezký pastrami

:) .. jo, mam tam vsechno, pastrami, gruyer, zeli, atd... a je to neskutecne dobry... jen potrebuju vyladit chleba a navysit gramaz ingredienci, pak to bude dokonaly..

Odesláno

Miluju Gruyére! Dělal jsem i burgry s timhle super sýrem a nejlepší co jsem jedl, kam se hrabe chedarr...

Jinak tenhle pastrami sendvič vypadá užasně;-)! Maso hrudí?

Odesláno (upraveno)

Fermentace budiž pochvalena. Čas od času se plácnu přes kapsu, koupím bio citróny a naložím je, oškrabaná kůra z těch, co byly vymačkané na šťávu, je skvělá do těst.

3cd2f75828aee351851574dfe0b5244e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Dneska se mi nechtělo stát u plotny, tak jsem připravil rychlo variaci na marocké kuře v litinovém hrnci Peču ho na lůžku z loupaných rajčat a cibule. Jako marinádu jsem bohužel olivový olej, medvědí česnek, skořice mletá, kmín římský, chilli papričku, hrozinky, med, citrónovou šťávu. Posypané sezamem. Kuře budu podávat s kuskusem a zelenými fazolkami.

Odesláno

Jako kuchař patřím mezi ty méně sebevědomé. Ale na dušené hovězí bych mohl dávat kondice. Hovězí krk s červeným vínem, kořenovou zeleninou a sušenými hřiby. Smetanová bramborová kaše. Maso opečené pod grilem v troubě a potom pomalu tažené 5 hod.

d70decddbc0fce8e4b89f3ceeb365a2f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Rajcatove chutney...

Je na to recept ale ja recepty nerad a taky se to ma varit hodiny. Tak mam rychloverzi.

Rajcata nakrajet, maji byt loupana ,ja neloupu,do hrnce, cibule, tu loupu, nakrajet a do hrnce, lzice mlete papriky a to samy s palivou variantou, lzice kari, hrozinky nebo brusinky pytlik, 12 to je dulezity strouzku cesneku,ja krajim at je co skousnout, lzicka zazvoru,ocet dost,tak pul hrnku, cukr tak aby to vyvazilo ten ocet, sul taky dost myslim tak dve lzice, ty rajcata to snad zerou. Varim tak pul hodky a je to. Pak treba este necim dochutim. Jooo chilli to je jasny. Jim to k masu.

Upraveno uživatelem km.kmk
Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Gulas Klostermann.

Delame ho kazdy rok u jezu ve Štěkni. Normalni kotlikovej gulas jen jedina tekutina ktera tam prijde je polotmava 13 Klostermann. To fakt musis zkusit.

Upraveno uživatelem km.kmk
Odesláno

Gulas Klostermann.

Delame ho kazdy rok u jezu ve Štěkni. Normalni kotlikovej gulas jen jedina tekutina ktera tam prijde je polotmava 13 Klostermann. To fakt musis zkusit.

Zajímavý, fakt jenom pivo? Zkusím to doma, na vodě by to děcka asi nejedly a kotlik by mě vyšel tak na litr :D

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Jj.jen pivo. Jinak od lonska teda ve Štěkni velka zmena k horsimu. Zmenou provozovatele totalne jinej kemp ale to je zivot.

Jeste ke kotli, lepsi je polotmavy nebo napul polotmavy a tmavy. Jenom svetly nic moc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...